Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ I'm a sailor peg And I lost my leg I climbed up the topsails I lost my leg بیا اینم آهنگ کاملش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ای الهه موسیقی! دمت گررررررررممم ... باورت میشه من کل 100 مگ موسیقیهای متن این فیلم رو دانلود کردم اینو گیر نیاوردم؟ :music: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ای الهه موسیقی!دمت گررررررررممم ... باورت میشه من کل 100 مگ موسیقیهای متن این فیلم رو دانلود کردم اینو گیر نیاوردم؟ :music: مخلصیم ارزششو داشت آخه ؟ چی هست حالا مگه بابا 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ مخلصیم ارزششو داشت آخه ؟ چی هست حالا مگه بابا من یه سندروم گیری تو وجودمه که حتما باید او چیزی که کنجکاو میشم در موردش رو گیر بیارم 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من یه اهنگی میخوام ولی نمیدونم چه جوری معرفیش کنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 کلا اهنگ معروفی هست:texc5lhcbtrocnmvtp8 فک کنم مال انشرلی با موهای قرمز هست فک کنم ها 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من یه اهنگی میخوام ولی نمیدونم چه جوری معرفیش کنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 کلا اهنگ معروفی هست:texc5lhcbtrocnmvtp8 فک کنم مال انشرلی با موهای قرمز هست فک کنم ها اسم آهنگشCareless Whisper George Michaelمال از هست. آهنگ مورد علاقه من در دوران جوانی بود. الان لینک دانلودش رو برات میذارم. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ بپر برو دانلود کن یه فاتحه هم برای اموات ما بفرست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ اسم آهنگشCareless Whisper George Michaelمال از هست. آهنگ مورد علاقه من در دوران جوانی بود. الان لینک دانلودش رو برات میذارم. منم که نوجوون و عاشق این اهنگ های عاشقانه:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ جناب Neutron میشه اهنگ هایی مثل اهنگ Careless Whisper رو معرفی کنین.:girl_yes2: ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ موسیقی متن فیلم شعله. هم اونجایی که آمیتاب باچان و ویرو سوار موتور هستند،هم آخرش که آمیتاب کشته میشه. اسی ببین کدوم از ایناست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درود. آقا من اونجایی رو میخواستم که ویرو با آمیتاب سوار موتور هستند و آواز میخونن. اینی که گذاشتی مال اونجاییست که ویرو داره دنبال دُرشکه بسنتی میکنه !! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ درود. آقا من اونجایی رو میخواستم که ویرو با آمیتاب سوار موتور هستند و آواز میخونن. اینی که گذاشتی مال اونجاییست که ویرو داره دنبال دُرشکه بسنتی میکنه !! شرمنده تو این نسخه ایی که ما داریم اون قسمتش سانسور شده. :hrqr6zeqheyjho1f9mx 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ فیلی نشیم خدایی نکرده. :icon_pf (34): من از تالار موسیقی یک جای دیگه خاطرات بدی دارم. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ شرمنده تو این نسخه ایی که ما داریم اون قسمتش سانسور شده. :hrqr6zeqheyjho1f9mx نه پیداش کردم،اسمش تکراری بود برای همین نمیومد. این لینکشه،دانلود کن و لذت ببر..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ جناب Neutron میشه اهنگ هایی مثل اهنگ Careless Whisper رو معرفی کنین.:girl_yes2: ممنون میشم خانم ما فقط پیدا میکنیم. شما اسم بگو ام پی تری تحویل بگیر. :hrqr6zeqheyjho1f9mx 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ موسیقی متن دوتا فیلم کلاه قرمزی رو هم بذار. هم سری اول که کلاه قرمزی میومد جام جم و هم اونجایی که دلش میشکست. کلاه قرمزی و سروناز هم جالب بود. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ موسیقی متن دوتا فیلم کلاه قرمزی رو هم بذار. هم سری اول که کلاه قرمزی میومد جام جم و هم اونجایی که دلش میشکست. کلاه قرمزی و سروناز هم جالب بود. از اینجا دان کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هرچی آهنگ تیتراژ تلویزیون هم میخواین برید از اینجا دان کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ آهنگ های تیتراژ برنامه کودک زمان ما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ موسیقی متن دوتا فیلم کلاه قرمزی رو هم بذار. هم سری اول که کلاه قرمزی میومد جام جم و هم اونجایی که دلش میشکست. کلاه قرمزی و سروناز هم جالب بود. این یکیش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ فیلی نشیم خدایی نکرده. :icon_pf (34): من از تالار موسیقی یک جای دیگه خاطرات بدی دارم. سارا جان مرسی از نگرانی و دلسوزیت برای انجمن والا تالار موسیقی و فیلم اینجا هم یه بار فیلــتر شد بعد از اون دیگه دانلود آهنگ و فیلم رو ممنوع کردیم ولی فکر نمیکنم موسیقی متن فیلم ها مشکلی ایجاد کنه چون من چند تا از سایتهای مجاز معتبر هم دیدم که تیتراژ سریالهای تی وی رو میذارن برای دانلود باز اگه شما اطلاعات موثقی داری که نشون میده موسیقی متن هم مشکل داره ممنون میشم ما رو در جریان بذاری 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من آهنگ فیلم The I Inside رومی خوام میسی 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سارا جان مرسی از نگرانی و دلسوزیت برای انجمن والا تالار موسیقی و فیلم اینجا هم یه بار فیلــتر شد بعد از اون دیگه دانلود آهنگ و فیلم رو ممنوع کردیم ولی فکر نمیکنم موسیقی متن فیلم ها مشکلی ایجاد کنه چون من چند تا از سایتهای مجاز معتبر هم دیدم که تیتراژ سریالهای تی وی رو میذارن برای دانلود باز اگه شما اطلاعات موثقی داری که نشون میده موسیقی متن هم مشکل داره ممنون میشم ما رو در جریان بذاری نه درمورد استثناها من اطلاعی ندارم. موفق باشین.:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده