M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ هشدار مهم به تمامی کاربران هم اکنون ساعت 7:50 دقیقه عصر روز پنج شنبه متوجه شدیم...که گروهی ناشناس به سایت حمله کرده و پس از دستگیری تمامی مدیران....تصمیم به نابودی کاربران گرفته اند..تمامی کاربران پس از مشاهده این پیام از سایت خارج شده و سیستم خود را خاموش نمایند. مدرک: این هشدار را جدی بگیرید...شاید نفر بعدی شما باشید:(50): (مطالب طنز است....جدی برداشت نکنید) 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ منم الان تهدید شدم الانه که کله من رو هم زیر اب کنن دیدید من دیگه پیام ندادم فاتحه بخونید لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ کی میخواد منو بکشه بیاد اعتراف کنه خب لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ منم الان تهدید شدم الانه که کله من رو هم زیر اب کنن دیدید من دیگه پیام ندادم فاتحه بخونید منم میترسم...از تعداد اعضا داره کم میشه.....یعنی چی شده:w821: مدیرا کجان:(50): لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ مریمی مثل اینکه قبولی ارشد روت خیلی تاثیر مثبتی داشته طناز شدی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ کی میخواد منو بکشه بیاد اعتراف کنه خب تو رو که من خودم میکشم:3384s: بچه ها بیایید با هم متحد باشیم....هر کس که دیگه پیغام نداد...یعنی :w821: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تو رو که من خودم میکشم:3384s:بچه ها بیایید با هم متحد باشیم....هر کس که دیگه پیغام نداد...یعنی :w821: مهلا کوشولوی ناکام :w12: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: ما باید انجمنو نجات بدیم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ مریمی مثل اینکه قبولی ارشد روت خیلی تاثیر مثبتی داشته طناز شدی طناز چیه سارا جون در جلسه خصوصی با حضور ونوس و پسر ایرونی این موضوع کارشناسی شده هست...همه حرف منو تایید میکنن:banel_smiley_52::banel_smiley_52: خودت یه نگاه به لیست اعضا بنداز لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ گروه مخالف متوجه نقشه ما شد و سه تا از مدیر ها رو آزاد کرده...... چه زود لو رفتیم....باور نکنید....این شقایق واقعی نیست....شقایق واقعی نیاز به کمک داره لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ گروه مخالف متوجه نقشه ما شد و سه تا از مدیر ها رو آزاد کرده......چه زود لو رفتیم....باور نکنید....این شقایق واقعی نیست....شقایق واقعی نیاز به کمک داره چرا اینا یهو میرن؛ یهو میان لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: ما باید انجمنو نجات بدیم چجوری؟گروهی دارن در لباس مدیران وارد سایت میشن...با اونا چیکار کنیم؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ چجوری؟گروهی دارن در لباس مدیران وارد سایت میشن...با اونا چیکار کنیم؟ به بقیه کاربرا بگیم که اینا واقعی نیستن :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اینا یهو میرن؛ یهو میان از شانس ما تا تاپیک زدیم..پیداشون شد لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ به بقیه کاربرا بگیم که اینا واقعی نیستن :banel_smiley_52: به بقیه کاربرا هم اعتماد نکن:(50): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (5 عضو و 1 مهمان) * Ven000s *, *Mahla*, alimec, F|UID+, pesare irani ماشالله ماشالله؛ این مهمانه کیه :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ به بقیه کاربرا هم اعتماد نکن:(50): تو تو این موقعیت چطور میتونی هندونه بخوری :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ توجه توجه: مدیر کل سایت و تالار انجمن(علی مکانیک) با شما صحبت می کند اوهوم خوده مهندس فلوید هکر هستن لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ماشالله ماشالله؛ این مهمانه کیه :banel_smiley_52: آره..این مهمان کیه..شاید روح یکی از کاربراست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده