رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

انسان آینده (آینده خیلی دور) یه لوله استوانه ای کوچیک تو سرش کنار شقیقه داره که هر موقع اراده کنه میاد بیرون و روبه هر انسانی که وایساده باشه امواجی از این لوله بیرون میاد و فکر طرف مقابل رو می خونه.

این آدم قشنگ 4 تا پا داره. ولی در حالت عادی دو تا دیده می شه. مثل الان ما. ولی تو وضعیت هایی که احتیاج به فرار و دویدن سریع داره این دو تا پا هر کدومشون از وسط نصف می شن و می شن 4 پا که کمکش کنه راحت تر بدوهه.

رو مچش یه دستگاه شناسایی ضربان داره که طرف قلب هر کی بگیره رو مانیتور روش ریتم ضربان قلبش رو توی چن دقیق اخیر و الان می ندازه ......

سر ناخوناش چنگالایی داره که اگه بخواد درمیاد که حالا یا در یه ظرفو مثلا باز کنه یا به صورت یکی پنجول بندازه!!!!

هر موقع اراده کنه رگای بدنش و کلیه استخونا و ماهیچه ها انبساط طول زیادی پیدا می کنن و قدش بلند می شه و احتیاج نیست روی صندلی بره و باالعکس هر موقع بخواد منقبض می شن تا قدش کوتاه شه و مثلا راحت ردیف جلو بشینه.

از ظر تکنولوژی هم زندگیش توی یه جعبه کوچیک خلاصه می شه. توی این جعبه چن تا وسیله شبیه جا سوئیچی هست. یکیشو بر می داره دگمشو می زنه باز می شه و تبدیل به ماشین می شه (اینو کلیپشو دیده بودم!!) یکی رو می زنه باز می شه می شه یه حموم کوچیک. اون یکی رو می زنه می شه خوروشت قرمه سبزی. یا تو حالت ایده ال تر یه قرص می خوره به اسم قورمه سبزی و سیرش می کنه.

و یه چیز دیگه هم این که چشم سومش هم برای هم دیده می شه. یعنی بین دوتا ابروش یه چشم دیگه دیده می شه.

:5c6ipag2mnshmsf5ju3

چخدر شبیه کارگاه گجته.... onion055.gif

فقط کارگاه گجت دو تا چشم داشت....

یه کم هم شبیه تکنولوژی هایی هست که بتمن داشت...

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 80
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

انسان آینده (آینده خیلی دور) یه لوله استوانه ای کوچیک تو سرش کنار شقیقه داره که هر موقع اراده کنه میاد بیرون و روبه هر انسانی که وایساده باشه امواجی از این لوله بیرون میاد و فکر طرف مقابل رو می خونه.

این آدم قشنگ 4 تا پا داره. ولی در حالت عادی دو تا دیده می شه. مثل الان ما. ولی تو وضعیت هایی که احتیاج به فرار و دویدن سریع داره این دو تا پا هر کدومشون از وسط نصف می شن و می شن 4 پا که کمکش کنه راحت تر بدوهه.

رو مچش یه دستگاه شناسایی ضربان داره که طرف قلب هر کی بگیره رو مانیتور روش ریتم ضربان قلبش رو توی چن دقیق اخیر و الان می ندازه ......

سر ناخوناش چنگالایی داره که اگه بخواد درمیاد که حالا یا در یه ظرفو مثلا باز کنه یا به صورت یکی پنجول بندازه!!!!

هر موقع اراده کنه رگای بدنش و کلیه استخونا و ماهیچه ها انبساط طول زیادی پیدا می کنن و قدش بلند می شه و احتیاج نیست روی صندلی بره و باالعکس هر موقع بخواد منقبض می شن تا قدش کوتاه شه و مثلا راحت ردیف جلو بشینه.

از ظر تکنولوژی هم زندگیش توی یه جعبه کوچیک خلاصه می شه. توی این جعبه چن تا وسیله شبیه جا سوئیچی هست. یکیشو بر می داره دگمشو می زنه باز می شه و تبدیل به ماشین می شه (اینو کلیپشو دیده بودم!!) یکی رو می زنه باز می شه می شه یه حموم کوچیک. اون یکی رو می زنه می شه خوروشت قرمه سبزی. یا تو حالت ایده ال تر یه قرص می خوره به اسم قورمه سبزی و سیرش می کنه.

و یه چیز دیگه هم این که چشم سومش هم برای هم دیده می شه. یعنی بین دوتا ابروش یه چشم دیگه دیده می شه.

:5c6ipag2mnshmsf5ju3

ایول ... همینه. به این میگن تخیل! :ws31:

• Like 2
لینک به دیدگاه
باورت نمیشه؟

پس اینو ببین: این روند سازگاری موش با شرایط ایجاد شده در آینده و تکاملش طی زمانه:

b4e22k99101lbo0lc6b.jpg

از کتاب Future evolution

:w12:

چه جوری میشه اینجوری میشه خو!!؟؟

امکان نداره

موش اگه با یکی مثل خودش ارتباط برقرار کنه مگه میشه چیزی به قیافش اضافه شه یا کم شه!

انسانم اگه تو زاد و ولد تو زنتیکش دست نبره نمیشه که مثلا شاخک در بیاره خو

البته یه چی هم هه هااا

یه سوال پیش میاد اینجا:girl_in_dreams:

په چطور انسانهایه ماقبل تاریخ که انقد زشت بودن الان این ریختی شدن!!؟؟:ws43:

• Like 2
لینک به دیدگاه
موجوداتی که میتونن روی زمین باقی بمون موجودات فرصت طلب مثل موشها و حشرات بخصوص سوسری ها (که به اشتباه بهشون میگن سوسک فاضلاب و در واقع سوسک نیستن) هستن.

این موجودات با استفاده از منبع لایزال فاضلاب انسانی بزرگ و بزرگ تر میشن و به شکارچیانی تنومند تبدیل شده و جایگزین شیرها و ببرهایی میشوند که انسان ها نسلشون رو از بین برده و خودش هم از بین رفته است!

اتفاقا یه برنامه می دیدم چن وخت پیش راجع به همینا بود.

ولی می گفت 4000 نوع سوسری روی زمین وجود دارن. مثلا ملخ ها هم یه نوع از اینا هستن و سوسک هایی که ما می بینیم فقط یه نمونه از این 4000 نوع هستن.

و می گفت 2000 نوعش هنوز شناخته نشده:ydm47612zsesgift969

• Like 1
لینک به دیدگاه

بچه ها خیلی فانتزی فکر میکنند !!!

به نظر من فقط ممکنه یکسری تغییرات ژنتیکی به وجود بیاد.

آیا واقعا شما اولین انسانها یا انسان نماها را در میلیون ها سال قبل نمیتونین درک کنین؟

فکر میکنین اونها احساسات نداشتن،چشم نداشتند،زیبایی نمیفهمیدن و .......

من کاملا اون آدم اولیه را درک میکنم،و مطمئنم آخرین آدم روی زمین هم من امروزی را درک خواهد کرد.

• Like 8
لینک به دیدگاه
چه جوری میشه اینجوری میشه خو!!؟؟

امکان نداره

موش اگه با یکی مثل خودش ارتباط برقرار کنه مگه میشه چیزی به قیافش اضافه شه یا کم شه!

انسانم اگه تو زاد و ولد تو زنتیکش دست نبره نمیشه که مثلا شاخک در بیاره خو

البته یه چی هم هه هااا

یه سوال پیش میاد اینجا:girl_in_dreams:

په چطور انسانهایه ماقبل تاریخ که انقد زشت بودن الان این ریختی شدن!!؟؟:ws43:

قربونت برم من تکامل یعنی همین دیگه.

فکر میکنی از اول عالم زمین همین شکلی بوده؟

نه! 250 میلیون سال پیش رو زمین اصلا اکسیژن نبوده!

الان تازه کشف کردن که یه سری شهاب سنگ حیات رو به زمین آوردن!

زمین قبلا پر از گاز متان بوده.

بعد یه سری یاخته ها پیدا میشن که شروع به تولید اکسیژن میکنن و همینجور زیاد میشن و بر اثر اکسیژن هوا سرد میشه و عصر یخبندان 1 بوجود میاد! به طوریکه روی زمین تا 5 6 کیلومتر تا رسیدن به هسته یخ میزنه!

• Like 4
لینک به دیدگاه
بچه ها خیلی فانتزی فکر میکنند !!!

به نظر من فقط ممکنه یکسری تغییرات ژنتیکی به وجود بیاد.

آیا واقعا شما اولین انسانها یا انسان نماها را در میلیون ها سال قبل نمیتونین درک کنین؟

فکر میکنین اونها احساسات نداشتن،چشم نداشتند،زیبایی نمیفهمیدن و .......

من کاملا اون آدم اولیه را درک میکنم،و مطمئنم آخرین آدم روی زمین هم من امروزی را درک خواهد کرد.

بستگی داره چند سال بعد از این رو تصور کرده باشی.

تو با انسان اولیه ات حداکثر 20000 سال اختلاف داری.

گرچه لاک درآوردن و شاخک درآوردن خیلی فانتزیه اما طبق شرایطی که در موردش توضیح داده شد توی میلیون سال قابل درکه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

چجوری میتونی اینقدر مطمئن باشی؟؟بعدم ما تصویر خیلی دقیقی از اولین نسل انسانها نداریم چی رو کاملا درک میکنی؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
قربونت برم من تکامل یعنی همین دیگه.

فکر میکنی از اول عالم زمین همین شکلی بوده؟

نه! 250 میلیون سال پیش رو زمین اصلا اکسیژن نبوده!

الان تازه کشف کردن که یه سری شهاب سنگ حیات رو به زمین آوردن!

زمین قبلا پر از گاز متان بوده.

بعد یه سری یاخته ها پیدا میشن که شروع به تولید اکسیژن میکنن و همینجور زیاد میشن و بر اثر اکسیژن هوا سرد میشه و عصر یخبندان 1 بوجود میاد! به طوریکه روی زمین تا 5 6 کیلومتر تا رسیدن به هسته یخ میزنه!

نه که نبوده!:ws37:

خو نگاه کن اون شهاب سنگه اومده تاثیر گذاشته رو زمین!

یه چیز بوجود اومده که تاثیر گذاشته خو ولی انسان قضیه ش فرق میکنه خو

اگه دست نبرن تو ژنتیک چیه که تاثیر بزاره روشو تغییر کنه!؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
بستگی داره چند سال بعد از این رو تصور کرده باشی.

تو با انسان اولیه ات حداکثر 20000 سال اختلاف داری.

چرا حداکثر 20000 سال؟

یعنی اون موجودی که نسل اولیه من است،یهو دارای هوش و استعداد . جهان بینی شده؟ :JC_thinking:

من قدمت آدم را خیلی بیشتر از این حرف ها میدونم.

سایر موجودات دارای جهان بینی نیستند،اما انسان دارای جهان بینی است.

این جهان بینی از کجا اومده یهو 20000 سال پیش؟ :JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اتفاقا یه برنامه می دیدم چن وخت پیش راجع به همینا بود.

ولی می گفت 4000 نوع سوسری روی زمین وجود دارن. مثلا ملخ ها هم یه نوع از اینا هستن و سوسک هایی که ما می بینیم فقط یه نمونه از این 4000 نوع هستن.

و می گفت 2000 نوعش هنوز شناخته نشده:ydm47612zsesgift969

آره درسته.

خیلی جالبه توی انیمیشن فوق العاده و تحسین شده wall-E به طرز هوشمندانه و علمی ای دوست صمیمی وال-ای یه سوسری فاضلاب انتخاب شده! :a030:

d38a5d4a0ef047d58f14.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا حداکثر 20000 سال؟

یعنی اون موجودی که نسل اولیه من است،یهو دارای هوش و استعداد . جهان بینی شده؟ :jc_thinking:

من قدمت آدم را خیلی بیشتر از این حرف ها میدونم.

سایر موجودات دارای جهان بینی نیستند،اما انسان دارای جهان بینی است.

این جهان بینی از کجا اومده یهو 20000 سال پیش؟ :jc_thinking:

یهو که نبوده که...

انسانی که ویژگی های مشابه زیادی با تو داره ، از انقلاب نوسنگی به بعده. انقلاب نوسنگی قدمتش تقریبا 15000 ساله.

در حدود ۱۵ هزار سال پيش جامعه انسانى وارد مرحله ديگرى از تحولات فرهنگى عميق مى شود. انسان ها در اين مقطع و تنها در خاورميانه موفق مى شوند با اهلى كردن اولين حيوانات و همچنين روى آوردن به كشاورزى ساختار اقتصادى خود را تغيير داده و وارد ساختار جديدى كه به آن اقتصاد توليدى مى گوييم شوند. در واقع ديگر دامدارى و كشاورزى در اين مقطع براى اولين بار با زندگى انسان آميخته شد و مدت كوتاهى شيوه زندگى انسان را تغيير مى دهد و پيدايش جوامع روستايى نتيجه اين تحول است كه تحول به قدرى با اهميت است كه دانشمندان آن را يك انقلاب نوسنگى مى نامند.

اما خب نئاندرتال ها قبلش بودن

نئاندرتال ها با جمجمه هاى بزرگ تر از نمونه هاى امروزى از انسان مدرن متمايز مى شوند كه اين نمونه ها دست كم در سه قاره آسيا، اروپا و آفريقا تا چهل هزار سال پيش حضور داشتند اما تجمعات شان در اروپا به خصوص اروپاى مركزى و همچنين غرب آسيا بوده است و از آن زمان ديگر نشانه اى از وجود آنها نمى توان بر روى كره زمين به دست آورد و ايران هم يكى از كشورهايى است كه نشانه هاى دقيق و جالبى از سكونت اين نوع انسان ارائه كرده است.

• Like 4
لینک به دیدگاه

چجوری میتونی اینقدر مطمئن باشی؟؟بعدم ما تصویر خیلی دقیقی از اولین نسل انسانها نداریم چی رو کاملا درک میکنی؟؟

از نظر من ذات انسان غیر قابل تغییر است،اگر نبود امروز نسلش منقرض میشد.

آدم تنها موجودیه که از طبیعت برای خودش اسلحه میسازه و بدنش کوچکترین وسیله دفاعی نداره.

پس هوش،مسلما از روز اول انسان،باهاش همراه بوده و تا آخر هم کنارش خواهد بود.

همین هوش باعث میشه،ما بتونیم وقایع اطرافمون به هر نحوی که باشند را درک کنیم.

اگر شما انسان آینده را بدون هوش و جهان بینی فرض کنی،اون موجود اصلا اسمش انسان نخواهد بود.

• Like 6
لینک به دیدگاه

من یه جای خوندم که تو آینده سوسکا ابعادشون خیلی بزرگ میشه و آینده زمین از آن اونهاس.

خب انسان آینده شاید زیبا تر،باهوش تر و بی احساس تر باشه که باخوندن تاریخ ما به ریش هممون میخنده:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
از نظر من ذات انسان غیر قابل تغییر است،اگر نبود امروز نسلش منقرض میشد.

آدم تنها موجودیه که از طبیعت برای خودش اسلحه میسازه و بدنش کوچکترین وسیله دفاعی نداره.

پس هوش،مسلما از روز اول انسان،باهاش همراه بوده و تا آخر هم کنارش خواهد بود.

همین هوش باعث میشه،ما بتونیم وقایع اطرافمون به هر نحوی که باشند را درک کنیم.

اگر شما انسان آینده را بدون هوش و جهان بینی فرض کنی،اون موجود اصلا اسمش انسان نخواهد بود.

نه من بدون هوش و جهان بینی هم فرض نکردم اما شما روند تکنولوژی رو چجوری پیش بینی میکنی؟؟اینه که از نظر من قابل پیش بینی نیست و از نظر شما میشه تخیلات فانتزی

شاید واقعا درصدی از این تخیلات واقعا اتفاق بیفته :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

قدیمی تریناش هم مربوط میشه به 4 میلیون سال پیش.

ويژگى هاى قديمى ترين نمونه هاى به دست آمده از انسان نشانگر آن است كه انسان هاى اوليه در مقايسه با انسان هاى امروزى داراى قدى كوتاه تر، جمجمه اى كوچك تر و آرواره هاى قوى با ۳۲ دندان كه تركيب دندان ها بيشتر به گياه خوارى تمايل نشان مى دهد و همچنين دست هايى اندكى بلندتر هستند كه نمونه مشخص آندو اسكلت معروفى است كه در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۹۰ از دره لفارس در كشور فعلى اتيوپى به دست آمده است كه يكى دختر ۱۸ ساله اى با نام لوسى و ديگرى راميدو يك پسر بالغ بوده كه مطالعات انجام شده روى اين دو اسكلت نشان داده است اين نمونه ها كه قدمت بين ۴ ميليون سال را داشته اند اولاً روى دو پا راه مى رفته اند، دست ها و پا هايشان كاملاً شبيه انسان هاى امروزى و اندازه قدشان حدود يك متر و بيست سانتى متر بوده و گنجايش جمجمه آنها حدود ۵۰۰ سانتى مترمكعب (يك سوم انسان هاى امروزى) تعيين شده است و زيستگاه اين نمونه ها جنگل هاى آفريقاى شرقى است كه در حال حاضر كشور هاى اتيوپى، كنيا و تانزانيا را دربرمى گيرند. در واقع كشف لوسى و راميدو در اين منطقه از جهان به عنوان قديمى ترين فسيل هاى شناخته شده اى كه مى توان آنها را به عنوان اجداد انسان هاى امروزى دانست باعث شده كه دانشمندان خاستگاه انسان را شرق آفريقا معرفى كنند. اما نبود عناصر فرهنگى تنها مشكلى است كه براى اثبات انسان بودن اين نمونه ها وجود دارد، به همين دليل براى زيست شناسان انسان بودن اين نمونه ها تاييد شده است ولى براى انسان شناسان فرهنگى اين نمونه ها هوموهابيليس ها، هومواركتوس ها، سنيانتروپ ها انسان نما ناميده مى شود.

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه که نبوده!:ws37:

خو نگاه کن اون شهاب سنگه اومده تاثیر گذاشته رو زمین!

یه چیز بوجود اومده که تاثیر گذاشته خو ولی انسان قضیه ش فرق میکنه خو

اگه دست نبرن تو ژنتیک چیه که تاثیر بزاره روشو تغییر کنه!؟

محیط...

چرا چپ دست ها نسبت به راست دست ها عمر کمتری دارن؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
محیط...

چرا چپ دست ها نسبت به راست دست ها عمر کمتری دارن؟

sad0.gif sad0.gif

چرااااا؟؟؟

.

.

من چپ دست بودم....معلم کلاس اولم ترکم داد.... sad0.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...