رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سیاره ی دوست داشتنی مان زمین هنوز جوان است و 4.5 میلیارد سال دیگر ازعمرش باقی است.

حدود 100 میلیون سال دیگر شکل قاره ها نسبت به وضعیت کنونی تغییرات زیادی کرده است.

ممکن است جو زمین تغییرات زیادی کرده باشد.

و ممکن است 100 میلیون سال دیگه موجود هوشمند و سرکشی مانند ما پیدا شود و با پایه گذاری تمدن های بزرگ زمینه فلاکت و سختی را برای سیاره زمین فراهم آورد.

انسان در این میانه امتحان خود را خوب پس نداد و البته باعث شد یکی از شکوفا ترین دوره های حیات تبدیل به یکی از وحشتناک ترین زمستان های تاریخ زندگی شود.

حال سوال من از شما این است: به نظر شما انسان پس از ما چه شکلی خواهد بود؟ آیا تکامل یافته ماست؟ اگر اینطور است چه ویژگی هایی در آنها نسبت به ما تغییر کرده است؟

نترسید تخیل خود را پرواز دهید، اگر بدانید دانشمندان چه قیافه هایی را از انسان پس از ما ترسیم کرده اند، کف میکنید! :w58: شما میتوانید یک ژول ورن باشید و آینده را حدس بزنید.

این فایل ها را دانلود کنید تا با تصورات دانشمندان از تکامل موجودات روی زمین آشنا شوید:

فایل ها دژاوو:

انسان پس از انسان 90mb

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

دایناسورهای جدید 64mb

تکامل در آینده 10mb

برای دیدن فایلهای دژاوو این برنامه را دانلود کنید:

تورنت چندتا مستند توپ رو هم میتونید بارگذاری کنید:

زندگی پس از آدمی (10 قسمت هر قسمت 700 mb)

آینده وحشی است (13 قسمت، هر قسمت 350mb)

یادمان باشد که مهمترین خطری که زندگی ما را تهدید میکند، خود ما هستیم، پس اون لامپ اضافی رو خاموش کن بی زحمت:ws31:

• Like 26
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 80
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

: به نظر شما انسان پس از ما چه شکلی خواهد بود؟ آیا تکامل یافته ماست؟ اگر اینطور است چه ویژگی هایی در آنها نسبت به ما تغییر کرده است؟

بسی خودخواه و بی معرفت :دی

آدم ها با گذر زمان از نظر علم و صنعت روز به روز به پیشرفت هایی بزرگی دست پیدا میکنن ... خب هممون اینو میبینیمو درک میکنیم ...

ولی به نظر من داریم از انسان بودنمون فاصله میگیریم ...

• Like 10
لینک به دیدگاه
بسی خودخواه و بی معرفت :دی

آدم ها با گذر زمان از نظر علم و صنعت روز به روز به پیشرفت هایی بزرگی دست پیدا میکنن ... خب هممون اینو میبینیمو درک میکنیم ...

ولی به نظر من داریم از انسان بودنمون فاصله میگیریم ...

آره یه جورایی با نظرت موافقم .

ماها اینقد به دنبال راحتی بودیم که با پیشرفت علم خیلی چیزا رو از بین بردیم ........

یه بار تو فیس بوک دیدم یکی نوشته بود خدایا کمیتو ول کن کیفیت رو بچسب کم خلق کن ولی انسان خلق کن .........:ws51:الان یادش افتادم

• Like 12
لینک به دیدگاه

من هم با خودخواهی و سنگ دلی موافقم

انسانها اینقدر ابزار آلات مکانیکی برای زندگی خلق می کنند که دیگر چیزی به نام انسان یا طبیعت یا احساس وجود نخواهد داشت جهان یک ماشین می شود و انسانها شبیه قطعات مکانیکی اش! که تنها احتیاج به یک شارژر یا باطری دارند و نه روح!

• Like 12
لینک به دیدگاه
به نظر شما انسان پس از ما چه شکلی خواهد بود؟ آیا تکامل یافته ماست؟ اگر اینطور است چه ویژگی هایی در آنها نسبت به ما تغییر کرده است؟
من ترجیح میدم خوش بینانه تر نگاه کنم...

اگر بخوایم مقایسه کنیم انسان اولیه هیچ حس و محبت آنچنانی نداشته و یه زندگی بر حسب غریزه رو پشت سر گذاشته....

بعد کم کم متمدن شده...

جنگها و خونریزی ها....قدرت طلبی ها و آدم کشیهای وسیع...

اما خوب کم کم خصلتهای انسانی و بشر دوستانه و اندیشه جهان بدون مرز جا افتاد....

نمیگم الان جنگ نیست...

اما دلیلش و شدتش مثل قبل نیست....

مطمئنا سالهای آینده کمتر میشه....

من امیدوارم انسان دوستی بیشتر بشه و اینطوری به قیه نگاه میکنم....

که حس بشر دوستانه همه قویتر بشه....

محبت هم چیزی نیست که بشه....شاید گم بشه....اما خوب حتما منطق جای بهتری باز میکنه....

ما هم همین الان شاهد عشقهای لیلی مجنونی نیستیم....

اما قسمت خوب ماجرا هم اینه که یه نفر مثل مجنون اونقدر جزر نمیکشه تا بمیره...!!

من دنیا رو قشنگتر میبینیم....همراه با تکنولوژی بهتر....و ارزشهای جا افتاده انسانی بیشتر تر...

• Like 12
لینک به دیدگاه

تن آدمی شریف است به جان آدمیت ........ نه همین لباس زیباست نشان آدمیت.

مسلما انسان آینده،انسانی متفاوت با انسان امروزی خواهد بود،اما فقط از جهت لباس.

که این لباس خودش خیلی پیچیده است و اکثر این دانشمندان هم به همین تغییر لباس اشاره کردن.

اما جان آدمی تا روزی که موجودی به نام انسان وجود داشته باشد،از نظر من جاویدان خواهد ماند.

• Like 15
لینک به دیدگاه

به نظر من تکامل خیلی خیلی پیچیده تر از اینی خواهد بود که دوستان اشاره کردن..از تکامل ژنتیکی تا اجتماعی

من هیچ مرزی برای این موضوع قائل نیستم ولی فکر میکنم آیندگان هرگز ما رو نخواهند فهمید....

• Like 11
لینک به دیدگاه

دانشمندا پیش بینی میکنن که سالهای بعد سالهای انسان ها دورگه یا چند رگه خواهد بود و همه به سمت شباهت ژنتیکی پیش خواهند رفت.

علاوه بر اون در سالهای دورتر ،تو یکی از این مستندها انسانهایی نشون میه که لاک دارن و نمیتونن حرف بزنن و شاخک دارن. این هم به خاطر اینه که انسان احتمالا از زمین به فضا مهاجرت خواهد کرد و سپس بازخواهد گشت.

این انسان ها با شاخکاشون با هم ارتباط برقرار میکنند چون در فضا امکان حرف زدن نیست!

• Like 11
لینک به دیدگاه
دانشمندا پیش بینی میکنن که سالهای بعد سالهای انسان ها دورگه یا چند رگه خواهد بود و همه به سمت شباهت ژنتیکی پیش خواهند رفت.

علاوه بر اون در سالهای دورتر ،تو یکی از این مستندها انسانهایی نشون میه که لاک دارن و نمیتونن حرف بزنن و شاخک دارن. این هم به خاطر اینه که انسان احتمالا از زمین به فضا مهاجرت خواهد کرد و سپس بازخواهد گشت.

این انسان ها با شاخکاشون با هم ارتباط برقرار میکنند چون در فضا امکان حرف زدن نیست!

:دی...

من حرف نزنم میمیرم....خووووب....

باز هم خوبه الان هستیم...

بعد موسیقی چی میشه؟

از بین میره؟کسی حرف نمیزنه یعنی آوا گم میشه.... %282695%29.gif

چه بد...من اگر تو اون زمان بخوام باشم میمیرم....sad0.gif

بعد اون لاک از کجا اضافه میشه؟ sad0.gif

آدما دارن سعی میکنن باریک بشن..... yahoo_10.gif

بعد لاک اضافه بشه خیلی زشت میشن خوووب....

بعد شاخک این یکی از کجا میاد....شاخ در میااریم...:626gdau:

• Like 8
لینک به دیدگاه
:دی...

من حرف نزنم میمیرم....خووووب....

باز هم خوبه الان هستیم...

بعد موسیقی چی میشه؟

از بین میره؟کسی حرف نمیزنه یعنی آوا گم میشه.... %282695%29.gif

چه بد...من اگر تو اون زمان بخوام باشم میمیرم....sad0.gif

بعد اون لاک از کجا اضافه میشه؟ sad0.gif

آدما دارن سعی میکنن باریک بشن..... yahoo_10.gif

بعد لاک اضافه بشه خیلی زشت میشن خوووب....

بعد شاخک این یکی از کجا میاد....شاخ در میااریم...:626gdau:

بیشتر شبیه سیبیلای گربه اس. چهار دست و پا مثل سوسک با اسکلت تغییر کرده انسان.

فکر میکنی کدوم موجود از همه بیشتر با شرایطی که انسان رو زمین درست خواهد کرد و خودش رو مجبور به مهاجرت میکنه سازگاره؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

این طبیعیه که آدم از چیزی که نسبت بهش علم نداره بترسه!

آینده یکیشه! :w16:

واسه همین بعضی دست به دامن رمال ها میشن! :icon_pf (34):

آینده ی دور هر چی هست من نیستم! پس نگرانشم نیستم :w02:

ولی جدا از شوخی انسان امروز داره آینده رو خراب می کنه نه کس دیگه! :sigh:

گذشته ها از جنگ میترسیدن!

از قحطی و سیل!

ما هم همین ترس ها رو داریم ولی کمی متفاوته!

ترس های بشر شاید شکلش عوض بشه ولی همیشه خودشه. :hanghead:

درمورد ظاهر آدما هم خب با پیشرفت زمان ممکنه تغییر کنه!

مگه آدم های اولیه اسکلتشون پیدا نمیشه و بعد شبیه سازی نمیشن؟!

من وقتی میبینم میگم اینا چقدر ترسناک هستند! :icon_pf (34):

دنیا رو چه دیدی شاید آیندگان به ما گفتن زشت! :banel_smiley_4:( بی خود)

• Like 8
لینک به دیدگاه
بیشتر شبیه سیبیلای گربه اس. چهار دست و پا مثل سوسک با اسکلت تغییر کرده انسان.

اوا....سبیل هم اضافه شد.... onion055.gif

انسان این همه تلاش کرد دوپا راه رفتن بدون استفاده از دست راه بره...

و ازخمدگی در بیاد....خوش استیل بشه.... 14k8gag.gif

اینطوری که زشت میشه....

این آدمهایی که من میبینم...تیپ وقیافشون واسشون مهمتر از همه چیزه..... persiana__hahaha.gif

.

.

فکر میکنی کدوم موجود از همه بیشتر با شرایطی که انسان رو زمین درست خواهد کرد و خودش رو مجبور به مهاجرت میکنه سازگاره؟

یه انسااان قوی....

سعی میکنه شرایط رو دوباره درست کنه....نه خودش رو....

درسته تو طول زمان آدم یه سری تغییر داشته...هم ظاهرش هم باطنش....

اما همیشه بهتر شده نه بدتر...مخصوصا از لحاظ ظاهری....

مثلا اون حالت استایل بدنش....ستون فقرات و اعضای چهره....رنگ پوست و حتی موهای زائد...

در واقع یه چیزایی کم شده....

هیچ وقت چیزی اضافه نشده....

مثل این که بگیم در آینده اسبها پرواز کنن.... yahoo_10.gif

نمیشه دیگه...اون بالها از کجا بیان آخه؟

تکنولوژی رو انسان ازش کمک میگیره اما خوب شاخ و دم در نمیاره دیگه.... 14k8gag.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
اوا....سبیل هم اضافه شد.... onion055.gif

انسان این همه تلاش کرد دوپا راه رفتن بدون استفاده از دست راه بره...

و ازخمدگی در بیاد....خوش استیل بشه.... 14k8gag.gif

اینطوری که زشت میشه....

این آدمهایی که من میبینم...تیپ وقیافشون واسشون مهمتر از همه چیزه..... persiana__hahaha.gif

.

.

یه انسااان قوی....

سعی میکنه شرایط رو دوباره درست کنه....نه خودش رو....

درسته تو طول زمان آدم یه سری تغییر داشته...هم ظاهرش هم باطنش....

اما همیشه بهتر شده نه بدتر...مخصوصا از لحاظ ظاهری....

مثلا اون حالت استایل بدنش....ستون فقرات و اعضای چهره....رنگ پوست و حتی موهای زائد...

در واقع یه چیزایی کم شده....

هیچ وقت چیزی اضافه نشده....

مثل این که بگیم در آینده اسبها پرواز کنن.... yahoo_10.gif

نمیشه دیگه...اون بالها از کجا بیان آخه؟

تکنولوژی رو انسان ازش کمک میگیره اما خوب شاخ و دم در نمیاره دیگه.... 14k8gag.gif

باورت نمیشه؟

پس اینو ببین: این روند سازگاری موش با شرایط ایجاد شده در آینده و تکاملش طی زمانه:

b4e22k99101lbo0lc6b.jpg

از کتاب Future evolution

:w12:

• Like 8
لینک به دیدگاه

موجوداتی که میتونن روی زمین باقی بمون موجودات فرصت طلب مثل موشها و حشرات بخصوص سوسری ها (که به اشتباه بهشون میگن سوسک فاضلاب و در واقع سوسک نیستن) هستن.

این موجودات با استفاده از منبع لایزال فاضلاب انسانی بزرگ و بزرگ تر میشن و به شکارچیانی تنومند تبدیل شده و جایگزین شیرها و ببرهایی میشوند که انسان ها نسلشون رو از بین برده و خودش هم از بین رفته است!

• Like 9
لینک به دیدگاه

انسان آینده (آینده خیلی دور) یه لوله استوانه ای کوچیک تو سرش کنار شقیقه داره که هر موقع اراده کنه میاد بیرون و روبه هر انسانی که وایساده باشه امواجی از این لوله بیرون میاد و فکر طرف مقابل رو می خونه.

این آدم قشنگ 4 تا پا داره. ولی در حالت عادی دو تا دیده می شه. مثل الان ما. ولی تو وضعیت هایی که احتیاج به فرار و دویدن سریع داره این دو تا پا هر کدومشون از وسط نصف می شن و می شن 4 پا که کمکش کنه راحت تر بدوهه.

رو مچش یه دستگاه شناسایی ضربان داره که طرف قلب هر کی بگیره رو مانیتور روش ریتم ضربان قلبش رو توی چن دقیق اخیر و الان می ندازه ......

سر ناخوناش چنگالایی داره که اگه بخواد درمیاد که حالا یا در یه ظرفو مثلا باز کنه یا به صورت یکی پنجول بندازه!!!!

هر موقع اراده کنه رگای بدنش و کلیه استخونا و ماهیچه ها انبساط طول زیادی پیدا می کنن و قدش بلند می شه و احتیاج نیست روی صندلی بره و باالعکس هر موقع بخواد منقبض می شن تا قدش کوتاه شه و مثلا راحت ردیف جلو بشینه.

از ظر تکنولوژی هم زندگیش توی یه جعبه کوچیک خلاصه می شه. توی این جعبه چن تا وسیله شبیه جا سوئیچی هست. یکیشو بر می داره دگمشو می زنه باز می شه و تبدیل به ماشین می شه (اینو کلیپشو دیده بودم!!) یکی رو می زنه باز می شه می شه یه حموم کوچیک. اون یکی رو می زنه می شه خوروشت قرمه سبزی. یا تو حالت ایده ال تر یه قرص می خوره به اسم قورمه سبزی و سیرش می کنه.

و یه چیز دیگه هم این که چشم سومش هم برای هم دیده می شه. یعنی بین دوتا ابروش یه چشم دیگه دیده می شه.

:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 10
لینک به دیدگاه
باورت نمیشه؟

پس اینو ببین: این روند سازگاری موش با شرایط ایجاد شده در آینده و تکاملش طی زمانه:

b4e22k99101lbo0lc6b.jpg

از کتاب Future evolution

:w12:

باورم میشه...

ولی اینجا یه سری چیزا کم شده....

هیچ چیزی اضافه نشده....

در واقع بهتر شده...تکامل پیدا کرده....

اما وقتی میگن یه چیزی اضافه میشه مثل لاک...حداقل اگر قبلا بوده باشه میشه گفت شاید برگرده....اما نمیشه گفت یه چیزیایی بیاد اضافه بشه....

جثه انسان کوچیک شده....مثل همین موشها...

یه سری چیزای زیاد حذف شده....

اما تا حالا نشنیدم چیزی اضافه بشه....:wht:

مثلا همین دندون عقل میگن سالهای آینده چون ماها میرریم مدام میکشیم..کم کم دیگه نسلهای آینده دندون عقل نخواهند داشت....

• Like 2
لینک به دیدگاه
باورم میشه...

ولی اینجا یه سری چیزا کم شده....

هیچ چیزی اضافه نشده....

در واقع بهتر شده...تکامل پیدا کرده....

اما وقتی میگن یه چیزی اضافه میشه مثل لاک...حداقل اگر قبلا بوده باشه میشه گفت شاید برگرده....اما نمیشه گفت یه چیزیایی بیاد اضافه بشه....

جثه انسان کوچیک شده....مثل همین موشها...

یه سری چیزای زیاد حذف شده....

اما تا حالا نشنیدم چیزی اضافه بشه....:wht:

مثلا همین دندون عقل میگن سالهای آینده چون ماها میرریم مدام میکشیم..کم کم دیگه نسلهای آینده دندون عقل نخواهند داشت....

من حرف از 100 میلیون سال دیگه میزنم! :banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...