pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خوشحالم که بخشی از حرفای دلت رو شنیدم پری جان!ممنون که قابل دونستی اما کلا یه نکته ای هست در این مورد که تو کلا زندگی رو زیادی جدی میگیری البته این برداشت منه و ممکنه کاملا سطحی باشه اما اگه اینطور باشه فرقی نداره اینجا یا توی خونه، تو دانشگاه، تو امریکا یا کره ماه تو همین که هستی میمونی حتی بری جایی که کسی رو هم نشناسی باز هم موضوعی پیدا میکنی که احساستت رو خرجش کنی اگه قرار باشه چیزی تغییر کنه نحوه ابراز احساسات یا تلقی ما از موضوعه وگرنه هیچ وقت واقعا هیچ وقت رفتن و ترک کردن هیچ چیزی رو درست نمیکنه اگه تو برداشتم اشتباهی کردم بگو پری جان مرسی از نظرت فقط یه چیزی من زندگی و هیچ اتفاقیش رو جدی نمی گیرم همین ارشد قبول شدنم یه مثالش خیلی بهتر از این سهمم بود و خیلی ها فکر می کردن ضربه ای بابت نمره و دانشگاه بخورم ولی نه من دربرابر همه این حرفا فقط لبخند زدم یا حتی خیلی چیزای دیگه مثل شکست مالی و.... چیزی رو که خیلی جدی می گیرم روابط انسانیه!! همیشه با خودم فکر می کنم جایی که پای روابط انسانی در میونه هرگز نباید چیزی رو نادیده گرفت یه جورایی باور دارم که ارزش هر انسانی سوای از هر اختلاف یا فاصله ای مثل ظاهر و مادیات و عقاید و... است هیچ وقت نتونستم یه انسان رو حقیر یا کم ارزش ببینم حالا اگه دوستم یا آشنام هم باشه که دیگه بدتر بابای من همیشه منو دعوا می کنه میگه دختر تو چرا تو خیابون جواب هر کسی رو که سوال می پرسه رو می دی!؟! ولی من جز مواردی که حس کنم مزاحمت باشه نمی تونم بی تفاوت باشم و این یه اشتباهه که قبول دارم!! 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی از نظرت فقط یه چیزی من زندگی و هیچ اتفاقیش رو جدی نمی گیرم همین ارشد قبول شدنم یه مثالش خیلی بهتر از این سهمم بود و خیلی ها فکر می کردن ضربه ای بابت نمره و دانشگاه بخورم ولی نه من دربرابر همه این حرفا فقط لبخند زدم یا حتی خیلی چیزای دیگه مثل شکست مالی و.... چیزی رو که خیلی جدی می گیرم روابط انسانیه!! همیشه با خودم فکر می کنم جایی که پای روابط انسانی در میونه هرگز نباید چیزی رو نادیده گرفت یه جورایی باور دارم که ارزش هر انسانی سوای از هر اختلاف یا فاصله ای مثل ظاهر و مادیات و عقاید و... است هیچ وقت نتونستم یه انسان رو حقیر یا کم ارزش ببینم حالا اگه دوستم یا آشنام هم باشه که دیگه بدتر بابای من همیشه منو دعوا می کنه میگه دختر تو چرا تو خیابون جواب هر کسی رو که سوال می پرسه رو می دی!؟! ولی من جز مواردی که حس کنم مزاحمت باشه نمی تونم بی تفاوت باشم و این یه اشتباهه که قبول دارم!! یه جورایی مثل منی...یکم پررنگتر!! اشتباه نیست فقط زیاده رویه...یکم میانه روی احتیاج داری فقط البته من نباید جلوی شما که روانشناسی خوندی نظر بدم دیگه ببخشید 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ یه جورایی مثل منی...یکم پررنگتر!! اشتباه نیست فقط زیاده رویه...یکم میانه روی احتیاج داری فقط البته من نباید جلوی شما که روانشناسی خوندی نظر بدم دیگه ببخشید روانشناسی خوندن کمکم کرده خیلی که بشناسمش بدونم اسمش چیه راه حلش چیه که تعدیلش کنم که... ولی هیچ وقت نتونستم به جمله ای که اول از همه نوشتم فکر نکنم و جوابی براش پیدا کنم اینکه : دلمو چه جوری راضی کنم؟ نه عقلمو! ممنون برای تاپیک حرفا:rose: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ دنیای مجازی برای من هم نکات مثبت داشته هم نکات منفی..... مهمترین نکته مثبتش پیدا کردن یکسری آدم های خوب بود،آدم هایی که واقعا دوستشان دارم. بعضی ها حتی از جنس من هم نیستند،اما انگار از خودم هستند و عضو خانواده ام. اما خوب نکته منفیش رو میتونم به کاهش آستانه تحملم اشاره کنم،من تو این زمینه انصافا لطمه زیادی خوردم. از نظر من چیزی به نام خیال و مجاز، وجود خارجی ندارد. اگر خیال پردازی نبود،فرق انسان با روبات چه بود،این خیال است که سبب تکامل انسان میشه. فقط نباید بذاریم خیال بر منطق چیره بشه،همین. 16 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ دنیای مجازی برای من هم نکات مثبت داشته هم نکات منفی..... مهمترین نکته مثبتش پیدا کردن یکسری آدم های خوب بود،آدم هایی که واقعا دوستشان دارم. بعضی ها حتی از جنس من هم نیستند،اما انگار از خودم هستند و عضو خانواده ام. اما خوب نکته منفیش رو میتونم به کاهش آستانه تحملم اشاره کنم،من تو این زمینه انصافا لطمه زیادی خوردم. از نظر من چیزی به نام خیال و مجاز، وجود خارجی ندارد. اگر خیال پردازی نبود،فرق انسان با روبات چه بود،این خیال است که سبب تکامل انسان میشه. فقط نباید بذاریم خیال بر منطق چیره بشه،همین. اگه چیزی به نام خیال وجود نداره پس خیال پردازی رو فقط مختص ذهن میدونی؟؟تا چه حدی میشه بهش جولان داد؟؟به خصوص که معتقدی سبب تکامل انسان میشه... در نهایت میشه نتیجه گرفت شما معتقدی این فضا هم بخشی از واقعیت است؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ دنیای مجازی رو دوست دارم. دوستام رو دوست دارم. جدی هم میگیرمش. بخشی از دنیای من هستند. در عوض مسلما کسانی هم هستند که من ازشون خوشم نیاد. همه از بدی هاش میگن ولی خوبی هاشم زیادن. گذشتگان ما دوستاشون رو از محیط واقعی پیدا می کردن. اما اونام به مشکل میخوردن! حالا ما یک جامعه ی جدید داریم. اسمش مجازیه ولی آدماش واقعی هستند. آره راه برای کلاه بردار جماعت باز تره ولی همیشه نمیشه منفی بود! خیلی وقت پیش به دعوت همکلاسیم رفتم انجمنی رو عضو شدم که میگفت مخصوص شهرشونه! اونجا بهم خیلی ضربه ها وارد شد. مال یک شهر کوچیک دوستم بود که فرهنگ مردمش خیلی با من فرق داشت. یک آدمای خاله زنکی بودن که نگو. :icon_pf (34): البته اونجا بود که همکلاسیم رو واقعا شناختم. خودش من رو دعوت کرد اما خودش هم آزارم داد. اینم از دوست واقعی...! 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ اگه چیزی به نام خیال وجود نداره پس خیال پردازی رو فقط مختص ذهن میدونی؟؟تا چه حدی میشه بهش جولان داد؟؟به خصوص که معتقدی سبب تکامل انسان میشه... در نهایت میشه نتیجه گرفت شما معتقدی این فضا هم بخشی از واقعیت است؟؟ نگفتم وجود نداره،منظورم اینست مجازی و خیال،چیزی فرای وجود ما نیست. مانند واقعیت بخشی از حیات حقیقی ماست. فقط نباید بذاریم تاثیرش بر زندگیمون زیاد بشه. 10 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی از نظرت فقط یه چیزی من زندگی و هیچ اتفاقیش رو جدی نمی گیرم همین ارشد قبول شدنم یه مثالش خیلی بهتر از این سهمم بود و خیلی ها فکر می کردن ضربه ای بابت نمره و دانشگاه بخورم ولی نه من دربرابر همه این حرفا فقط لبخند زدم یا حتی خیلی چیزای دیگه مثل شکست مالی و.... چیزی رو که خیلی جدی می گیرم روابط انسانیه!! همیشه با خودم فکر می کنم جایی که پای روابط انسانی در میونه هرگز نباید چیزی رو نادیده گرفت یه جورایی باور دارم که ارزش هر انسانی سوای از هر اختلاف یا فاصله ای مثل ظاهر و مادیات و عقاید و... است هیچ وقت نتونستم یه انسان رو حقیر یا کم ارزش ببینم حالا اگه دوستم یا آشنام هم باشه که دیگه بدتر بابای من همیشه منو دعوا می کنه میگه دختر تو چرا تو خیابون جواب هر کسی رو که سوال می پرسه رو می دی!؟! ولی من جز مواردی که حس کنم مزاحمت باشه نمی تونم بی تفاوت باشم و این یه اشتباهه که قبول دارم!! پری جان منم با فروغ موافقم بنظر منم این تویی باعث این رنجی هستی که میبری. یعنی هرجا باشی همینی. الان از نت فرار میکنی اروم میشی ولی پس فردا بین دوستان و اشناها تو یه جمع باشی بازم همینی. ولی بنظر من همین دنیای مجازی میتونه کمکت کنه تا تمرین کنی خودتو اصلاح کنی. این فقط تمرین میخواد. منم همین بودم. خیلی زیاد. البته هنوزم هستم. ولی بهش جهت دادم. بیشترهم تو همین دنیا تمرین کردم و بعدا تمرینم رو به محیط واقعی هم بردم و بسطش دادم. گفتم به نظر من اینجا یه تصویر کوچک شده از همون جامعه ی بیرونه. تو اینجا خیلی چیزهارو زودتر از دنیای واقعی تجربه میکنی!! و این بعضا حسنه!! اینجا چون از همه قشری توش هست و با خیلیها راحت در تماسی مسائلی میبینی که شاید تو دنیای بیرون بخاطر عدم تماست با چنین ادمهایی خیلی دیر تجربه کنی. اونوقته که باید ببینی برخوردت چی باشه. چطور برخورد کنی بهتره. چطور بشناسی ، چقدر اعتماد کنی و ... بنظر من این محیط میتونه یه ازمون ازمایشی از زندگی واقعی باشه. تو اگه نتونی تو این دنیا خودتو اصلاح کنی و به دیدگاهت و به مشکلت و روابطت جهت بدی و ازش فرار کنی فردا همین مشکل تو زندگی واقعیت پیش میاد و باز هم میمونی!! ولی خوبی اینجا اینه که میتونی هر زمان که خواستی از بازی بیرون بیای یا از نو شروع کنی ... بعضی چیزهارو نادیده بگیری و اصلاح کنی و ... ولی فکر میکنی بعدا تو زندگی واقعیت هم میتونی اینکارو کنی؟؟؟ بجای اینکه اون موقع ضربه بخوری اینجا تمرین کن که اگه زمین خوردی زخم عمیق برنداری!! من چندین سال از عمرم رو تو نت گذروندم! دوستان زیادی پیدا کردم. ادمهای زیادی دیدم. تجربه های زیادی کسب کردم. برخوردهای متفاوت و دیدگاههای متفاوتی رو دیدم... همه اینها باعث شد بفهمم اینها هست!! این ادما وجود دارن و همینها تو دنیای بیرونم هستن! یعنی ممکنه بعدها من تو محیط کار با چنین ادمهایی برخورد کنم. ممکنه مشکل مشابهی تو زندگیم پیش بیاد. ممکنه تو زندگی واقعی به بازی گرفته بشم!! دروغ بشنوم و ... همینها باعث میشه تمرین کنی و امادگیشو داشته باشی. به هرکسی اعتماد نکنی. دیدت گسترش پیدا کنه و ... مخصوصا برای تو که روانشناسی میخونی بنظرم این خیلی مهمه که تمرین کنی و این حالتتو بهش جهت بدی که اثر تخریبی نداشته باشه. چه برای خودت چه برای طرف مقابلت. چون خودتم میدونی روانشناسی که بخواد با احساس ترحم و بیشتر از حدی که باید دلسوزی کنه بدتر کارو خراب میکنه! پس تمرین کن. اینجا فرصت مناسبیه برات. 14 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی سارا حرفات خیلی جالب بود 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یه چیز دیگه اینکه. من توی این فضا برای شعور افراد احترام قائل میشم، نه ظاهرشون. چون در واقع من دارم شعور اون ها رو درک میکنم از خوندن نظراتشون. این برام خیلی ارزشمندتره. اما تو دنیای واقعی ممکنه ظاهر افراد آدما رو گول بزنه. 12 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یه چیز دیگه اینکه.من توی این فضا برای شعور افراد احترام قائل میشم، نه ظاهرشون. چون در واقع من دارم شعور اون ها رو درک میکنم از خوندن نظراتشون. این برام خیلی ارزشمندتره. اما تو دنیای واقعی ممکنه ظاهر افراد آدما رو گول بزنه. نمردیم و یه جمله حکیمانه از شوما شنیدیم:xbex7jmjnhtbacgrr3x 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ نه خیال نه واقعیت بین این دوتاس 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اين واقعيت را بايد پذيرفت كه در دنياي مجازي مرز بين واقعيت و توهم خيلي نامشخصه يعني هر اتفاقي هر حسي هر شخصيتي هر حرفي هر چيزي همون اندازه كه احتمال واقعي بودنش هست احتمال غير واقعي بودنش هم وجود داره ...براي همين به نظرم تو همچين جايي هر چي را جدي و واقعي ديدن اشتباس در ضمن وابسته و دل بسته شدن نه فقط اينجا بلكه تو همون دنياي واقعيش هم خطرناكه متاسفانه كم نيستن كسايي كه به شخص خاصي دلبسته و وابسته ميشن اونم و اين محيط مبهم در ضمن من منكر ارتباطات سالم نيستم اصلا زيباي در درون ادم ها نيست زيبايي و شكوه دقيقا بين ادم ها و ارتباطات اونها و چيزي كه توي اون ارتباط به اشتراك گزاشته ميشه به وجود مياد ولي نه هر ارتباطيو نه هرچيزي 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ خب بجای اون چی بگم؟؟ خب ببین مثال میزنم: مثلا چند وقت پیش که 2 تا از بچه ها از سایت رفتن جو انجمن خیلی خفه شده بود! و یا مثلا برای خودم تو ارتباط با دوستایی که اینجا داشتم گاهی پیش میومد که بیرون از این فضا بهش فکر بکنم! یعنی یه جورایی این فضا به زندگی واقعا خودم رخنه کرده بعضی وقتا خودم احساس میکنم که خیلی تو این فضا غرق شدم و این بنظرم تاثیر خوبی تو زندگی واقعی ما هم نداره... نمیدونم تونستم برسونم؟؟ اينم نمونه اي از وابستگي فكريه ، من اينو منفي ميدونم نشونه ضعف فكري انجمنه كه رفتن يا نرفتن تعداي از كاربرها ميتونه همچين تاثير عميقي روش بزاره . البته به دوستان جسارت نباشه اما الان اگه خوب نگاه كنيم ميبنيم اينم نشونه اي از جدي گرفتن هاي بچه گونه است 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اينم نمونه اي از وابستگي فكريه ، من اينو منفي ميدونم نشونه ضعف فكري انجمنه كه رفتن يا نرفتن تعداي از كاربرها ميتونه همچين تاثير عميقي روش بزاره . البته به دوستان جسارت نباشه اما الان اگه خوب نگاه كنيم ميبنيم اينم نشونه اي از جدي گرفتن هاي بچه گونه است ولی من برعکس شما فکر می کنم به نظر من این نشونه واقعیت داشتن باشه یعنی افراد اینجا برای ما فقط یه خواب یا یه رویا یا یه خیال نیستن که با رفتنشون انگار نه انگار که یه زمانی وجود داشتن اسمش رو جدی گرفتن بچه گانه نمی ذارم بلکه انسان دوستی می ذارم! اگر غیر از این بود قطعا این همه جذابیت نداشت! 7 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام درسته دنیای مجازی تو واقعیت وجود نداره ، در واقع نمیشه دنیای مجازی رو لمس کرد ! ولی حرفهایی که تو این دنیا زده میشه از روی واقعیت هست ، یعنی ما حرفهایی که تو دنیای واقعی وجود داره رو اینجا بیان می کنیم ، پس ممکنه با یه حرف نا خوشایند ناراحت بشیم و با یه حرف خوب خوشحال بشیم ! اما خیلی ها هستند که تو این دنیا افراد دیگه رو ناراحت می کنند ، دلشون رو می شکنند به گمان اینکه این جا دنیای مجازیه و تو واقعیت وجود نداره ، پس هر کاری می کنند ، در حالی که نمی دونند حرفشون به همون اندازه رو طرف مقابل تاثیر گذاشته که تو د نیای واقعی میزاره ! حالا بعضی ها رو این موضوع حساسیت زیادی دارند ، بعضی ها حساسیت کم ! اما به نظرم ارزش نداره که تو این دنیای مجازی دل یه نفر رو بشکنیم و ناراحتش کنیم ! من خودم این دنیا رو مثل دنیای واقعی می دونم ، یعنی اگه حرفی یا حرکتی برام تو دنیای واقعی ناراحت کننده باشه ، اینجا هم هست ! 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ ولی من برعکس شما فکر می کنم به نظر من این نشونه واقعیت داشتن باشه یعنی افراد اینجا برای ما فقط یه خواب یا یه رویا یا یه خیال نیستن که با رفتنشون انگار نه انگار که یه زمانی وجود داشتن اسمش رو جدی گرفتن بچه گانه نمی ذارم بلکه انسان دوستی می ذارم! اگر غیر از این بود قطعا این همه جذابیت نداشت! شما بهتر ميدونيد كه ارتباطات توي دنياي مدرن خيلي زود گزر و تند تر از گزشته است پس بهتره از لحاظ كيفي ارتباطات خوبي داشته باشيم نه كمي چون زمان خيلي محدود تر از اونه كه بخوايم ارتباطي دايمي داشته باشيم همه دوستان دبستان ، دبيرساتان ، دانشگاه ، دوران سربازي ، كار ، .....همه فقط زمان محدودي با ما بودن از حالا به بعد هم همينجوره در زندگي ما از خيلي هاي ديگه جدا خواهيم شد بهتر با اين مسله راحت تر و منطقي تر و از همون اول كنار بيام 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ شما بهتر ميدونيد كه ارتباطات توي دنياي مدرن خيلي زود گزر و تند تر از گزشته است پس بهتره از لحاظ كيفي ارتباطات خوبي داشته باشيم نه كمي چون زمان خيلي محدود تر از اونه كه بخوايم ارتباطي دايمي داشته باشيم همه دوستان دبستان ، دبيرساتان ، دانشگاه ، دوران سربازي ، كار ، .....همه فقط زمان محدودي با ما بودن از حالا به بعد هم همينجوره در زندگي ما از خيلي هاي ديگه جدا خواهيم شد بهتر با اين مسله راحت تر و منطقي تر و از همون اول كنار بيام بله اما به قول شما همون دوستان بلاخره یک زمانی بودن! که الان شدن گذشته شما و خاطرات شما! حرف من اینه که بلاخره یک زمانی بودند! نمی تونید بودن اونها رو انکار کنید هرچند الان گذر زمان باعث فراموشیشون شده باشه اینکه جلوی آسیب رو باید گرفت منطقی است ولی اینکه همه چیز رو انکار کرد اینجا هم واقعیت داره چون تو دنیای واقعی ما اتفاق می افته فقط اهمیتش شاید کمتره چون دور از دیده! همین! 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بله اما به قول شما همون دوستان بلاخره یک زمانی بودن!که الان شدن گذشته شما و خاطرات شما! حرف من اینه که بلاخره یک زمانی بودند! نمی تونید بودن اونها رو انکار کنید هرچند الان گذر زمان باعث فراموشیشون شده باشه اینکه جلوی آسیب رو باید گرفت منطقی است ولی اینکه همه چیز رو انکار کرد اینجا هم واقعیت داره چون تو دنیای واقعی ما اتفاق می افته فقط اهمیتش شاید کمتره چون دور از دیده! همین! كنار خانواده توي دانشگاه يا محيط كار يا حتي اينجا هر كدوم محيطهاي هستن كه اهميت خودشون را دارن و رفتار ما بر اساس در جه اهميت اونه شكل ميگره به نظرم ميزان اهميت دادن به احساساتمون اينجا بايد خيلي پايين تر از جا هاي ديگه باشه وگرنه حق با شماس اينجا هم به نوعي واقعيه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده