* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سوال: فراگیری اصول کلی طراحی توسط کدام یک از موارد زیر صورت میگیرد > 1- هماهنگی دید 2- هماهنگی دست 3- هماهنگی ذهن 4- همه موارد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ 4؟:hapydancsmil: آفلین آفلین، درسته لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ رنگ زرد به کدام شکل هندسی مربوط میشود؟ 1-دایره 2-مربع 3-لوزی 4-هیچکدام 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ هیچکدام:hapydancsmil:سوالم ندارم افریییییییییییییییییییییییییییین:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بدو سوال کن بینننننننننننم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه من سوال بعدر رو می پرسم وارد فضایی می شویم که از عناصر و مصالح به صورت خام و خالص در آن استفاده شده و طراحی فضا حس صمیمیت را القا می کند و می توان از داخل فضا ارتباط نزدیکی با بیرون برقرار کرد. این فضا کدام گزینه است؟ 1.چای خانه ژاپنی 2.استوپای هندی 3.پاگودای چینی 4.معبد یونانی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه من سوال بعدر رو می پرسم وارد فضایی می شویم که از عناصر و مصالح به صورت خام و خالص در آن استفاده شده و طراحی فضا حس صمیمیت را القا می کند و می توان از داخل فضا ارتباط نزدیکی با بیرون برقرار کرد. این فضا کدام گزینه است؟ 1.چای خانه ژاپنی 2.استوپای هندی 3.پاگودای چینی 4.معبد یونانی گزینه 1 ؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ اینجارم ندیده بودم تاحالا این یه سال چیکار میکردم تو انجمن من :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه تاپیک خوشجلی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ اینجارم ندیده بودم تاحالااین یه سال چیکار میکردم تو انجمن من :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه تاپیک خوشجلی حالا که اومدی، بازم بیا|؛خوشحال میشیم:hapydancsmil: سوال سوال" کدام عامل در شکل گیری یک اثر تصویری مهم تر است؟ 1- تناسب 2- ترکیب 3- توازن 4- تعادل لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ حالا که اومدی، بازم بیا|؛خوشحال میشیم:hapydancsmil: سوال سوال" کدام عامل در شکل گیری یک اثر تصویری مهم تر است؟ 1- تناسب 2- ترکیب 3- توازن 4- تعادل 1؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ 1؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه عزیزم؛ این نیست؛:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 3؟؟ نه ، اینم نیست :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 4 نه؛ گزینه 2 درسته؛ مسئله ترکیب بندی در همه هنرهای تجسمی ؛اولین مرحله در تولید اثر است،پس از مشخص شدن، موضوع طراحی،هنرمند برای رسیدن به یک کمپوزیسیون زیبا تلاش میکند سوال" پرسپکتیو را اولین بار کدام هنرمند کشف کرد؟؟ 1- پائولو اوچلو 2- ون گوگ 3- داوینچی 4- میکل آنز لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نه؛ گزینه 2 درسته؛ مسئله ترکیب بندی در همه هنرهای تجسمی ؛اولین مرحله در تولید اثر است،پس از مشخص شدن، موضوع طراحی،هنرمند برای رسیدن به یک کمپوزیسیون زیبا تلاش میکند سوال" پرسپکتیو را اولین بار کدام هنرمند کشف کرد؟؟ 1- پائولو اوچلو 2- ون گوگ 3- داوینچی 4- میکل آنز یک سوال اون اوایل مطرح کرده بودین....تو همین مایه ها بود...بعد من ترکیب رو گفتم...جواب درست نبود... فکر کردم تکرار اون بود....با اینکه می دونستم....فک کردم با اون سوال باید جواب گزینه ی دیگه باشه ممنون روشن کردین مارو.... مربوط به آلبرتی نبود مگه؟ گزینه 3؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده