.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ میله مهار در سقف طاق ضربی در کجا به کار می رود؟ 1-در تمام دهانه های بزرگ 2-دهانه های میانی 3-دهانه های آخر و ماقبل آخر 4-در همه دهانه ها 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ میله مهار در سقف طاق ضربی در کجا به کار می رود؟1-در تمام دهانه های بزرگ 2-دهانه های میانی 3-دهانه های آخر و ماقبل آخر 4-در همه دهانه ها 2؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ 1؟؟؟؟ نه عزیزم این گزینه هم نیست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 4؟ پست قبلی هم همین رو نوشتم....ولی متوجه نشده بودین واسه همین حذف کردم و دوباره نوشتم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 4؟ پست قبلی هم همین رو نوشتم....ولی متوجه نشده بودین واسه همین حذف کردم و دوباره نوشتم خیر جواب گزینه 3 هستش در دو دهانه ی آخر و ماقبل آخر میل مهار قرار می دن در سقف طاق ضربی در طاق به آهن های طرفین نیرو وارد می کنه و اون رو به سمت خارج متمایل می کنه برای همین چند دهانه رو با هم اجرا می کنن و دهانه های آخر و ما قبل آخر رو با میل مهار کنترل می کنن تا منحرف نشه سام عزیز سوال بعدی با شما 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ خیرجواب گزینه 3 هستش در دو دهانه ی آخر و ماقبل آخر میل مهار قرار می دن در سقف طاق ضربی در طاق به آهن های طرفین نیرو وارد می کنه و اون رو به سمت خارج متمایل می کنه برای همین چند دهانه رو با هم اجرا می کنن و دهانه های آخر و ما قبل آخر رو با میل مهار کنترل می کنن تا منحرف نشه سام عزیز سوال بعدی با شما کاملا درسته این جواب شما میله مهار دوقسمته که یکی همینه که شما فرمودین در دو انتها..و هم اینکه کل دهانه ها رو در متراژهای 25 متر مربع میله مهار می بندن برای مقابله با تنش های جانبی با میلگرد های 12... بهترین مثال برای معماری مدرن کدام ساختمان می باشد؟ 1.ویلا ساووا 2.ساختمان مونارناک 3.مدرسه باهاس 4.خانه واگنر 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ در مجاورت قیر از چه ملاتی نباید استفاده کرد؟ 1-ماسه سیمان 2-ماسه سیمان آهک 3-گچ و خاک 4-ملات گچ 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ در مجاورت قیر از چه ملاتی نباید استفاده کرد؟1-ماسه سیمان 2-ماسه سیمان آهک 3-گچ و خاک 4-ملات گچ گزینه4:ws52: 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ کم اطلاعات بودنم خیلی بده.... فک می کردم به دلیل آزاد کردن گرما...اون گزینه باشه.... حالا... گزینه 2:ws52: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ کم اطلاعات بودنم خیلی بده....فک می کردم به دلیل آزاد کردن گرما...اون گزینه باشه.... حالا... گزینه 2:ws52: بله درسته کلا هر ملاتی که آهک داشته باشه نباید در مجاورت قیر قرار بگیره برای اینکه قیر با آهک واکنش می ده و فاسد می شه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ مدرسه عالی مدیریت واقع در تهران اثر چه گروهی است؟ 1.کامران دیبا - فرمانفرماییان 2.هوشنگ سیحون - فرمانفرماییان 3.نادراردلان - یحیی فیوضی 4.نادر اردلان - هوشنگ سیحون لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ مدرسه عالی مدیریت واقع در تهران اثر چه گروهی است؟1.کامران دیبا - فرمانفرماییان 2.هوشنگ سیحون - فرمانفرماییان 3.نادراردلان - یحیی فیوضی 4.نادر اردلان - هوشنگ سیحون گزینه 1؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده