* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ سوال سوال : ساخت مساجد با پلان 4 ایوانی مختص کدام سبک معماری ایرانی است؟ 1- سبک خراسانی 2- سبک رازی 3- سبک آذری 4- سبک اصفهانی 3؟؟؟؟/ نه این نیست :hapydancsmil: 1؟؟؟:gnugghender: اینم نیست :hapydancsmil: گزینه 2؟؟؟ سلام گرم من به همه ی مهمانان عزیز آفرین؛ کاملا درسته :hapydancsmil: 30 تا مهمان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دم در بده؛ بفرمایید داخل؛ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ مکاتب عمده باغ سازی کدام است؟ 1.ژاپنی،اروپایی،ایرانی 2.چینی،لاتین،ایرانی 3.چینی،هندی،اروپایی 4.انگلیسی،فرانسوی،ایتالیایی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ مکاتب عمده باغ سازی کدام است؟1.ژاپنی،اروپایی،ایرانی 2.چینی،لاتین،ایرانی 3.چینی،هندی،اروپایی 4.انگلیسی،فرانسوی،ایتالیایی گزینه 1 ؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 1 ؟؟؟؟؟؟؟؟ من هم همین فکر می کردم موقع خوندن این سوال ولی متاسفانه این نبود 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ مکاتب عمده باغ سازی کدام است؟1.ژاپنی،اروپایی،ایرانی 2.چینی،لاتین،ایرانی 3.چینی،هندی،اروپایی 4.انگلیسی،فرانسوی،ایتالیایی من هم همین فکر می کردم موقع خوندن این سوال ولی متاسفانه این نبود آره؛ چون باغ های ژاپنی معروفه و.... گزینه 4 ؟؟؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ آره؛ چون باغ های ژاپنی معروفه و.... گزینه 4 ؟؟؟ خیر تو مایه های همون گزینه اوله با یک تغییر 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ درسته سوال بعدی رو یکی از دوستان بپرسه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ نسبت فلسفه رمانتیک به فلسفه کلاسیک و آثار آن در معماری مانند کدام است؟ 1.شعر به ریاضیات 2.احساس ادبیات 3.منطق به ریاضیات 4.منطق به احساس لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ نسبت فلسفه رمانتیک به فلسفه کلاسیک و آثار آن در معماری مانند کدام است؟1.شعر به ریاضیات 2.احساس ادبیات 3.منطق به ریاضیات 4.منطق به احساس گزینه 1؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ سوال سوال" نخستین منار هند چه نام دارد؟؟؟ 1- منار سبز 2-میل اژدها 3- منار قطب 4-منار حلزونی لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ سوال سوال" نخستین منار هند چه نام دارد؟؟؟ 1- منار سبز 2-میل اژدها 3- منار قطب 4-منار حلزونی 'گزینه 3؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ سوال سوال" نخستین منار هند چه نام دارد؟؟؟ 1- منار سبز 2-میل اژدها 3- منار قطب 4-منار حلزونی 'گزینه 3؟؟؟ نه ؛این نیست لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ نه ؛این نیست اینم از شانسی گفتن..... گزینه4؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اینم از شانسی گفتن.....گزینه4؟ نه اینم نیست؛ راهنمایی؛ این منار تو شهر آگرا هستش لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ نه اینم نیست؛ راهنمایی؛ این منار تو شهر آگرا هستش گزینه 1؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ سوال سوال" نخستین منار هند چه نام دارد؟؟؟ 1- منار سبز 2-میل اژدها 3- منار قطب 4-منار حلزونی گزینه 1؟ بله؛ درسته لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ زیبایی در معماری از نظر برلاخه (برلاگ) چگ.نه تعریف می شود؟ 1.تزیینات 2.فرم 3.عملکرد 4.صداقت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده