sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ کدام گزینه در مورد دیگ های چدنی درست نیست؟1-برای گرمایش ساختمان های کم ارتفاع مناسب ترند 2-عمر زیادی دارند 3-تحمل فشارهای بالا را دارند 4-در مقابل ضربه شکننده اند گزینه 3؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ کدامیک از موارد زیر را می توان به عنوان مصداقی از چشم انداز در دشت های بیکران به شمار آورد؟ 1.بازیلیکا 2.تومولوس 3.آمفی تئاتر رومی 4.زیگورات 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ گزینههه 3؟؟؟:دی خیر...این گزینه نیست 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ خیر...این گزینه نیست خودم میدونستم دومیهه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ خودم میدونستم دومیهه خیر دوست عزیز......گزینه 4 درست بود....:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ خیر دوست عزیز......گزینه 4 درست بود....:flowerysmile: تو جواب دادی ...دوباره سوال بپرس .... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ کدامیک از درختان زیر در شرایط گرم و خشک مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد؟ 1.تبریزی 2.نمدار 3.بلوط 4.گز 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ کدامیک از درختان زیر در شرایط گرم و خشک مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد؟1.تبریزی 2.نمدار 3.بلوط 4.گز گزینه 4؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ خط مورب چه احساسی را در بیینده ایجاد میکند ؟؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ احساس افتادن و بلند شدن و اینا احساس پویایی هم هست فکر کنم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ خط مورب چه احساسی را در بیینده ایجاد میکند ؟؟؟ احساس افتادن و بلند شدن و اینا احساس پویایی هم هست فکر کنم درسته؛ خط مورب: ایجاد تحرک میکند و احساس ناپایداری و فعالیت را به وجود میآورد لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ شیب دیواره گودبرداری برای زمین های سست و خاک دستی چقدر باید باشد؟ 1- 45 درجه 2- بیشتر از 45 درجه 3- 35 درجه 4- بیشتر از 35 درجه 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ شیب دیواره گودبرداری برای زمین های سست و خاک دستی چقدر باید باشد؟1- 45 درجه 2- بیشتر از 45 درجه 3- 35 درجه 4- بیشتر از 35 درجه گزینه 1؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ شیب دیواره گودبرداری برای زمین های سست و خاک دستی چقدر باید باشد؟1- 45 درجه 2- بیشتر از 45 درجه 3- 35 درجه 4- بیشتر از 35 درجه گزینه 4؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده