lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ با اجازه من می پرسم.......با اجازه مینا خانوم...واسه اینکه تاپیک نخوابه.....زیگورات سفید مربوط به کدام دوره است؟ 1.سومریان 2.آکاد 3.ایلام 4.ماد سومر؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ مروج معماری ارگانیک..... 1_سالیوان 2_لوکوربوزیه 3_میس وندرو 4_رایت 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ اولین بنای معماری های تک چه بنایی است و در کجا قرار دارد؟ 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ اولین بنای معماری های تک چه بنایی است و در کجا قرار دارد؟ تو پاریس؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ تو پاریس؟؟؟؟؟؟؟ درسته...اسم بنا؟ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ ژرژپومپیدو؟؟ کاره راجرز و پیانو 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ ژرژپومپیدو؟؟کاره راجرز و پیانو نه....... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ برج ایفل؟ درسته درستهههههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ گچ کشته........... 1_با اضافه کردن آب سریعا خود را گرفته و سفت میشود 2_با افزایش آب به حالت روان در می آید 3_با ورز دادن در برابر هوا سفت میشود و مقاومتش افزایش می یابد 4_با افزایش آب در برابر هوا سفت میشود و مقاومتش افزایش می یابد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ گچ کشته...........1_با اضافه کردن آب سریعا خود را گرفته و سفت میشود 2_با افزایش آب به حالت روان در می آید 3_با ورز دادن در برابر هوا سفت میشود و مقاومتش افزایش می یابد 4_با افزایش آب در برابر هوا سفت میشود و مقاومتش افزایش می یابد گزینه1؟؟ 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ 3؟:JC_thinking: آفرین ...........سوال بعدی با فاطیما 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ با اجازه من سوال رو مطرح می کنم. ملات مناسب برای مناطق مرطوب ساختمان کدام است؟ 1. ملات ماسه سیمان 2. ملات گچ و رس 3.ملات گچ 4.ملان مرمری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده