Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ممنون می شم یه نفر دیگه سئوال رو طرح کنه... 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ممنون می شم یه نفر دیگه سئوال رو طرح کنه... واسه اینکه تایپیک نخوابه خودم سوال بعدی رو میپرسم 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ سوال در پی(فونداسیون)و بام ساختمان به ترتیب از چه روشی برای عایق کاری رطوبتی استفاده میشود؟ 1_آب بندی_نم بندی 2_آب بندی _آب بندی 3_نم بندی_آب بندی 4_نم بندی_نم بندی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ سوال در پی(فونداسیون)و بام ساختمان به ترتیب از چه روشی برای عایق کاری رطوبتی استفاده میشود؟ 1_آب بندی_نم بندی 2_آب بندی _آب بندی 3_نم بندی_آب بندی 4_نم بندی_نم بندی فکر کنم گزینه ی 3 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ آفرین درسته عایق کاری پی از نوع نم بندی است چون در تماس مستقیم با آب نیست ولی عایق کاری بام که درتماس مستقیم با آب به صورت آب بندی می باشد 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ سوال... پایه گذاران پرسپکتیو به صورت عملی چه کسانی هستند؟ 1_اوچلو و فرانچسکا 2_اوچلو و داوینچی 3_داوینچی و وانگوگ 4_وانگوگ و آنجلو 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ سوال...پایه گذاران پرسپکتیو به صورت عملی چه کسانی هستند؟ 1_اوچلو و فرانچسکا 2_اوچلو و داوینچی 3_داوینچی و وانگوگ 4_وانگوگ و آنجلو گزینه ی 1 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ گزینه ی 1 آف...............رین سوال بعدی رو می پرسی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ پلانهای اصلی کدامها هستند؟ 1. سقف- دیوار- کف 2. خطی- مدور- خمیده 3.درونی- بیرونی 4. نما- مقطع 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ پلانهای اصلی کدامها هستند؟1. سقف- دیوار- کف 2. خطی- مدور- خمیده 3.درونی- بیرونی 4. نما- مقطع 1؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ 1؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: کاملا" درسته ... سئوال بعد 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ در کدام تمدن در طراحی پاها و صورت را به صورت نیم رخ میکشیدند ولی بدن را از روبرو؟ 1_هند 2_چین 3_ایران 4_مصر 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ در کدام تمدن در طراحی پاها و صورت را به صورت نیم رخ میکشیدند ولی بدن را از روبرو؟1_هند 2_چین 3_ایران 4_مصر فکر کنم گزینه ی 3 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ در کدام تمدن در طراحی پاها و صورت را به صورت نیم رخ میکشیدند ولی بدن را از روبرو؟1_هند 2_چین 3_ایران 4_مصر گزینه4؟ 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ هر دوتون درست گفتین حالا سوال بعدی رو کی میپرسه؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ سام زودتر گفت.... سااااااااااااااااااااااام...بدو ببینممممممممممممممممممم:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ با اجازه من می پرسم.......با اجازه مینا خانوم...واسه اینکه تاپیک نخوابه..... زیگورات سفید مربوط به کدام دوره است؟ 1.سومریان 2.آکاد 3.ایلام 4.ماد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده