* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ادر كارهاي بزرگ بخاطر ازدياد گرما بايد دما بتن رو اورد پايين از سيمان كند گير استفاده ميه.. سيمان نوع 4 ...گزينه 2 آره؛ منم گفتم نوع 4, اما گفت اشتباهه :JC_thinking: لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ آره؛ منم گفتم نوع 4, اما گفت اشتباهه :JC_thinking: آره درسته ببخشید من اشتباه کردم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ آره درسته ببخشید من اشتباه کردم خواهش میکنم؛ خب سوال بعد رو زود تند سریع جفاب بدین سوال : حداقل عیار بتن پاکیزگی ( بر حسب کیلوگرم سیمان در مترمکعب بتن ) برابر است با؟ 1- 100 2- 120 3- 150 4- 200 ( میدونید بتن پاکیزگی چیه؟) لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ خواهش میکنم؛ خب سوال بعد رو زود تند سریع جفاب بدین سوال : حداقل عیار بتن پاکیزگی ( بر حسب کیلوگرم سیمان در مترمکعب بتن ) برابر است با؟ 1- 100 2- 120 3- 150 4- 200 ( میدونید بتن پاکیزگی چیه؟) همون بتن مگر...عيارش كم...ولي يادم نمياد چند بود...فك كنم 150:ws38: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ همون بتن مگر...عيارش كم...ولي يادم نمياد چند بود...فك كنم 150:ws38: کاملا درسته؛ بتن پاکیزگی( بتن مگر) لایه بتنی را گویند که در مجاورت بتن سازه ای با خاک از جمله در شالوده های بتن مسلح به کار میرود؛ تا خطر آلوده شدن بتن و آرماتور آنرا در اثر تماس با خاک رفع کند, ضخامت آن نباید از 5 سانتی متر کمتر باشد؛ معمولا به ضخامت 10 سانتی متر بکار میرود لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ کاملا درسته؛ بتن پاکیزگی( بتن مگر) لایه بتنی را گویند که در مجاورت بتن سازه ای با خاک از جمله در شالوده های بتن مسلح به کار میرود؛ تا خطر آلوده شدن بتن و آرماتور آنرا در اثر تماس با خاک رفع کند, ضخامت آن نباید از 5 سانتی متر کمتر باشد؛ معمولا به ضخامت 10 سانتی متر بکار میرود پدر سبك باروك 1)ميك انژ 2)البرتي 3)گوته 4)داوينچي لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ پدر سبك باروك1)ميك انژ 2)البرتي 3)گوته 4)داوينچي گزینه 1 ؛ سوال : استفاده از فواره , مجسمه و گلکاری منظم از مشخصه های طراحی محیط و منظر کدام دوره اروپا میباشد؟ 1- دوره باروک 2- دوره رنسانس 3- دوره جورجین 4- دوره رمانسک لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ گزینه 1 ؛ سوال : استفاده از فواره , مجسمه و گلکاری منظم از مشخصه های طراحی محیط و منظر کدام دوره اروپا میباشد؟ 1- دوره باروک 2- دوره رنسانس 3- دوره جورجین 4- دوره رمانسک 1 . كدام سبك به فضا توجه كمتري داشته؟ 1)يونان 2)رم 3)ايران 4)مدرن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ 1. كدام سبك به فضا توجه كمتري داشته؟ 1)يونان 2)رم 3)ايران 4)مدرن گزینه 1 میباشد سوال : یکی از معماران صاحب نام معماری مدرن نخستین؛ تزیینات در معماری را جنایت تامید ؟ 1- آدولف لوس 2- لوکوربوزیه 3- فرانک لوید رایت 4- لویی سالیوان لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ گزینه 1 میباشد سوال : یکی از معماران صاحب نام معماری مدرن نخستین؛ تزیینات در معماری را جنایت تامید ؟ 1- آدولف لوس 2- لوکوربوزیه 3- فرانک لوید رایت 4- لویی سالیوان 1 . . بهترين كليسا ك تركيبي از فضا طولي و مركزي مي باشد؟ 1)كليساي نتردام 2)كليساي سن ماركو 3)كليساي رونشان 4)كليساي بيت الحلم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ 1. . بهترين كليسا ك تركيبي از فضا طولي و مركزي مي باشد؟ 1)كليساي نتردام 2)كليساي سن ماركو 3)كليساي رونشان 4)كليساي بيت الحلم گزینه 2, سن مارکو ؛ ******************************************* 1-کلیسای نتردام: كليساي نتردام كه «بانوي پاريس» نام دارد، يكي از بهترين نمونههاي سبك گوتيك محسوب ميشود اين كليسا در مكاني قرار دارد كه پيش از اين روميها در آن معبدي براي پرستش ژوپيتر ساخته بودند. ظاهر درون اين بنا در اواسط قرن سيزدهم تغيير شكل پيدا كرد، پنجرههاي كوچك ديوار خارجي كليسا كه معرف اوايل سبك گوتيك بود جاي خودشان را به پنجرههاي بزرگ دادند كه موجب حذف ايوان باريك درون كليسا شد. در آغاز محوطه داخلي كليسا 4 طبقه داشت و ايوان آن نيز يك مدخل ورودي بزرگ دايرهاي شكل بود. نماي خارجي اين بنا سبك گوتيك داشت. كليساي نتردام تاريخ پرفراز و نشيبي را از سر گذرانده است. سربازاني كه درگير جنگ صليبي بودند پيش از رفتن به ميدان جنگ در اين مكان دعا ميكردند و موسيقي چندآوايي در اين كليسا شكل گرفت. در طول انقلاب فرانسه، كليساي نتردام هم همچون ديگر كليساهاي فرانسه غارت شد، اشياي باارزش كليساهاي ديگر هم نابود شدند يا به تاراج رفتند تنها ناقوسهاي بزرگ از خطر ذوب شدن در امان ماندند، در طول انقلاب فرانسه از محوطه داخلي كليسا براي انبار غذا استفاده ميشد. در همين مكان بود كه ناپلئون بر اولويت دولت بر كليسا تاكيد كرد و به عنوان امپراتور فرانسه تاجگذاري كرد و جوزفين را ملكه خود خواند. در طول قرن نوزدهم نويسنده مشهور ويكتور هوگو و هنرمنداني چون اينگرس توجه همكاران را به ارزش هنري اين بنا و وضعيت اسفباري كه در آن قرار داشت جلب كردند. در قرن نوزدهم ارزش اين بناي تاريخي بيشتر مورد توجه قرار گرفت در قرن هجدهم حتي شيشههاي رنگي منقوش اين كليسا با شيشههاي معمولي عوض شدند. 2-)كليساي سن ماركو : کلیسای سن مارکو در ضلع شرقی میدان سن مارکو ونیز، یکی از بهترین نمونههای معماری بیزانس و ترکیبی از طراحی داخلی رمانسک و رنسانس است. پلان صلیبی باسلیکا با پنج گنبد پوشانده شده است. اولین بنای کلیسا در سال 828 و هسته پلان باسیلیکایی موجود در سال 1063 ساخته شده و نما با موزاییک های رنگی گوتیک پوشانده شد. از سال 1807 این کلیسا تبدیل به کلیسای جامع شهر گشت. نمای بالای سردر ورودی کلیسا با موزاییکهای با زمینه زرد رنگ پوشیده شده است. در تصویر سمت چپ ورودی، ورود جسد سن مارکو به ونیز( مدفون در باسلیکا) مصور شده است. در تراس بالای سردر 4 اسب برنزی قرار گرفته که در سال 1204 به ونیز آورده شده بودند. ناپلئون در سال 1797 آنها را به پاریس برد، اما بعد از انقلاب کبیر فرانسه مجددا به ونیز برگردانده شدند. 3)كليساي رونشان : کلیسای نوتردام دو هو در رونشان در فاصله سال های ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۵ ساخته شد و اثر خلاقه تندیس واره و ارزشمندی است که نشان از موقعیت محلی و عملکرد مذهبی دارد و کلا نمایش گنجینه ای از نوآوری و شمایل پردازی مستقل است . در این اثر، لوکوربوزیه ،ترکیب بندی دقیق نقشه و اصل زیبایی شناسی را همراه با آزادی عمل جسورانه ای که در معماری نیمه دوم قرن کسب کرده بود ، بهم درآمیخت و لحن غنایی نوینی در فرهنگ معماری به وجود آورد . 4)كليساي بيت الحلم : کلیسای بیت لحم مربوط به دوره صفوی است و در شهرستان اصفهان، خیابان شرقی، میدان بزرگ جلفا واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۷ اسفند ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۷۶۴۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.[۱] کلیسای بیت لحم یکی از کلیساهای نسبتاً بزرگ شهر اصفهان است. این کلیسا بسیار نزدیک به کلیسای هاکوپ و کلیسای مریم مقدس و در شمال این دو کلیسا قراردارد. کلیسای بیت لحم در زمان حکومت صفویه و توسط شخصی به نام خواجه پطرس ولیجانیان ساختهشده است.[نیازمند منبع] خیابانی در محله جلفای اصفهان هم به نام خواجه پطرس نامگذاری شدهاست. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ سوال : شکل شهر ها در مناطق سرد باید دارای.... 1- تراکم بالا و جلوگیری از جریان مرطوب از بدنه آب باشد 2- تراکم پایین و پراکندگی بافت باشد 3- تراکم متوسط و حداکثر تماس با تابش آفتاب باشد 4- تراکم پایین و فشردگی بالا باشد لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ سوال : شکل شهر ها در مناطق سرد باید دارای.... 1- تراکم بالا و جلوگیری از جریان مرطوب از بدنه آب باشد 2- تراکم پایین و پراکندگی بافت باشد 3- تراکم متوسط و حداکثر تماس با تابش آفتاب باشد 4- تراکم پایین و فشردگی بالا باشد گزینه 1؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ سوال : شکل شهر ها در مناطق سرد باید دارای.... 1- تراکم بالا و جلوگیری از جریان مرطوب از بدنه آب باشد 2- تراکم پایین و پراکندگی بافت باشد 3- تراکم متوسط و حداکثر تماس با تابش آفتاب باشد 4- تراکم پایین و فشردگی بالا باشد گزینه 3..... اگه اینم نباشه...من از این به بعد به تشکر زدن بسنده میکنم..... خیلی جواب نادرست دادم تا حالا..... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ گزینه 3.....اگه اینم نباشه...من از این به بعد به تشکر زدن بسنده میکنم..... خیلی جواب نادرست دادم تا حالا..... درسته؛ گزینه 3 ؛ خب چه اشکالی داره جواب اشتباه باشه! خب بالاخره که جواب درست گفته میشه، اینطور باشه هیچکی نباید جواب بده؛ خب سوال بعد لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ توضیح زیر مربوط به کدام گزینه است؟ محلی در دو سوی در ورودی ، برای استراحت در هنگام انتظار، برای ورود یا گفت و گو با همسایه ها 1.سکو 2.هشتی 3.تالار 4.سرابستان 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ توضیح زیر مربوط به کدام گزینه است؟محلی در دو سوی در ورودی ، برای استراحت در هنگام انتظار، برای ورود یا گفت و گو با همسایه ها 1.سکو 2.هشتی 3.تالار 4.سرابستان گزینه 1 ؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ گزینه 1 ؟ :JC_thinking: کاملا درسته لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ کاملا درسته هوراااااااا خب، سوال بعد ؛ چه سازه ای برای پوشاندن دهانه های خیلی بزرگ مناسب تر است ؟ 1- غشائ نازک 2- کابلی 3- خرپای فلزی 4- پس فشرده بتنی(:JC_thinking:) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده