zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ من اینجا نقش تشکر کننده رو بازی میکنم...:biggrin: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ آفرین، کاملا درسته كدام معمار جز 5 معمار كه خود را پيرو لوكوربوزيه مي دانستند نمي باشد؟ 1)هيدايك 2)گواتمي 3)دوسبرگ 4)پتر ايزمن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ كدام معمار جز 5 معمار كه خود را پيرو لوكوربوزيه مي دانستند نمي باشد؟1)هيدايك 2)گواتمي 3)دوسبرگ 4)پتر ايزمن گزینه 3 سوال : معماری هخامنشی : 1- طرح چهارباغ را به جهان معرفی نمود 2- باغ سازی آشوری را تکامل بخشید 3- تحولی خاص در زیگورات ها به وجود آورد 4- معماری التقاطی از کشورهای گوناگون بود لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ گزینه 3 سوال : معماری هخامنشی : 1- طرح چهارباغ را به جهان معرفی نمود 2- باغ سازی آشوری را تکامل بخشید 3- تحولی خاص در زیگورات ها به وجود آورد 4- معماری التقاطی از کشورهای گوناگون بود درسته . . گزينه 1:a030: . . اولين بناي چهار ايواني؟ 1)كاخ اشور 2)كاخ مدائن 3)كاخ فيروز اباد 4)كاخ نسا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ . اولين بناي چهار ايواني؟ 1)كاخ اشور 2)كاخ مدائن 3)كاخ فيروز اباد 4)كاخ نسا گزینه 1 ؛ سوال : کدام کلمه غلط معنی شده ؟ 1- کله بندی : چیدن دیوارهای حایل در زمین های شیبدار 2- خرند : مرز خاکی کرت ها 3- میانسرا : حیاط مرکزی 4- افکن : زمین غیر مسطح و دارای عوارض طبیعی لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ گزینه 1 ؛ سوال : کدام کلمه غلط معنی شده ؟ 1- کله بندی : چیدن دیوارهای حایل در زمین های شیبدار 2- خرند : مرز خاکی کرت ها 3- میانسرا : حیاط مرکزی 4- افکن : زمین غیر مسطح و دارای عوارض طبیعی گزینه 1:ws38: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ پس فک کنم گزینه 4 باشه بله گزینه 4 درست معنی نشده لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ .در محله "فهادان" شهرستان یزد قرار دارد و از بناهای دوره قاجاری است. مساحت این خانه حدود هزار و هفتصد متر مربع و زیربنای آن حدود هزار و دویست متر مربع است. از این خانه فعلاً به عنوان محل اداره میراث فرهنگی استفاده می شود. قسمت عمده ساختمان، دارای زیرزمین است. این توضیح مربوط به کدام خانه ی تاریخی است؟ 1.خانه موید علایی 2.خانه آقا زاده ابرقو 3.خانه امامزاده ای 4.خانه لاری ها لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ .در محله "فهادان" شهرستان یزد قرار دارد و از بناهای دوره قاجاری است. مساحت این خانه حدود هزار و هفتصد متر مربع و زیربنای آن حدود هزار و دویست متر مربع است. از این خانه فعلاً به عنوان محل اداره میراث فرهنگی استفاده می شود. قسمت عمده ساختمان، دارای زیرزمین است. این توضیح مربوط به کدام خانه ی تاریخی است؟ 1.خانه موید علایی 2.خانه آقا زاده ابرقو 3.خانه امامزاده ای 4.خانه لاری ها گزینه 4 ؟ خانه لاری ها؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ گزینه 4 ؟ خانه لاری ها؟ :JC_thinking: کاملا درسته لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ سوال : در کدام نقشه از ابنیه معماری ایران به مرکزیت کمتر توجه شده است؟ 1- برج مدور 2- تالار ستوندار 3- کوشک 4- مسجد 4 ایوانی لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سوال : در کدام نقشه از ابنیه معماری ایران به مرکزیت کمتر توجه شده است؟ 1- برج مدور 2- تالار ستوندار 3- کوشک 4- مسجد 4 ایوانی گزينه 2؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ گزينه 2؟:JC_thinking: درسته لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ خب، سوال بعد رو من بذارم دیگه ,مصطفی نیست:JC_thinking: سوال: در طراحی سالن فرودگاه , کدام عامل نقش اصلی را دارا میباشد؟ 1- مبلمان مناسب 2- انعطاف پذیری فضا ها 3- حرکت شفاف در فضا ها 4- ورودی های مشخص لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ خب، سوال بعد رو من بذارم دیگه ,مصطفی نیست:JC_thinking: سوال: در طراحی سالن فرودگاه , کدام عامل نقش اصلی را دارا میباشد؟ 1- مبلمان مناسب 2- انعطاف پذیری فضا ها 3- حرکت شفاف در فضا ها 4- ورودی های مشخص گزینه 4؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده