آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ هیپوداموس؟؟؟؟؟ درسته :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ در طراحی فضای اصلی یک مجموعه ،توجه به کدام معیار از اهمیت کمتری برخوردار است؟ 1.چیدمان منظم 2.مرکزیت 3.بزرگی 4.چیدمان نامنظم 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ گزینه 4 نه عزیزم گزینه 2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درستههههه 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ چون سوال نپرسیدین خودم میپرسم که تاپیک آپ شه اپرای گارنیه پاریس در کدام سبک ساخته شده است؟ 1.اکلکتیک 2.باروک 3.کلاسیک 4.گوتیک 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ چون سوال نپرسیدین خودم میپرسم که تاپیک آپ شهاپرای گارنیه پاریس در کدام سبک ساخته شده است؟ 1.اکلکتیک 2.باروک 3.کلاسیک 4.گوتیک اولین باره گزینه 1 رو میشنوم؛ اکلکتیک چیه دیگه گرینه 2 ؟ لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ منم فکر کنم گزینه ی 2 باشه 4 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ چون سوال نپرسیدین خودم میپرسم که تاپیک آپ شهاپرای گارنیه پاریس در کدام سبک ساخته شده است؟ 1.اکلکتیک 2.باروک 3.کلاسیک 4.گوتیک گزینه 3؟ 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ والا سوال ارشد همین امسال بود گزینه ی 1 درسته 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ سوال بعدی : برای انبار نمودن سیمان حداکثر تا چند ردیف میتوان کیسه ها را روی هم قرار داد ؟؟ الف ) 7 ردیف ب) 25 ردیف ج) 15 ردیف د) 12 دیف 4 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ خب معلومه دیگه 12 ردیف گزینه 4 درسته؟ این نکته رو تو هنرستان خونده بودم!چون بیشتر از این باعث مشگل تو گیرش سمان و هدم پودر گونه بودن سیمان میشه!البته این در مورد سیمان های معمولی هستا!!! 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ خب معلومه دیگه 12 ردیفگزینه 4 درسته؟ این نکته رو تو هنرستان خونده بودم!چون بیشتر از این باعث مشگل تو گیرش سمان و هدم پودر گونه بودن سیمان میشه!البته این در مورد سیمان های معمولی هستا!!! بله درسته 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ خودم میپرسم از مهمترین ارتباط های عمودی در طراحی هتل چیست؟ ا_ارتباط عمودی فضای عمومی_خدماتی 2_ارتباط عمودی فضای عمومی و بخش اقامتی 3_ارتباط عمودی خدماتی و بخش اقامتی 4_ارتباط فضای خدماتی_بخش پارکینگ 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ خودم میپرسم از مهمترین ارتباط های عمودی در طراحی هتل چیست؟ ا_ارتباط عمودی فضای عمومی_خدماتی 2_ارتباط عمودی فضای عمومی و بخش اقامتی 3_ارتباط عمودی خدماتی و بخش اقامتی 4_ارتباط فضای خدماتی_بخش پارکینگ 3؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ اولین مدرسه و مسجد چهار ایوانی کدامند؟ 1)مستنصریه بغداد-جامع نطنز 2) غیاثیه خرگرد-جامع زواره 3)صلاحیه مصر-سلطان حسن مصر 4)مادرشاه اصفهان-مسجدجامع اصفهان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده