tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ گزینه 3 منم 3 منم 3 رو تایید میکنم!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه متاسفانه این گزینه نیس لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ برای کف یک پارکینگ از بتن استفاده شده است. کدام عامل زیر کمترین نقش را در تداوم کف بتنی دارد؟1) کیفیت سنگدانه های مصرفی در بتن 2) نوع سیمان مصرفی 3) اسلامپ بتن 4) اختلاط مصالح بتن گزینه 2 درسته؟ 5 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ گزینه 1:ws52: خیر گزینه 2 درسته؟ بله درسته آفرین:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ سوال بعدی : احداث اردوگاه های جمعی موقت پس از کدام یک از سوانح طبیعی زیر اجتناب ناپذیر است؟؟ 1) سیل 2) خشکسالی 3) قحطی 4) هجوم حشرات موذی 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ سوال بعدی : احداث اردوگاه های جمعی موقت پس از کدام یک از سوانح طبیعی زیر اجتناب ناپذیر است؟؟ 1) سیل 2) خشکسالی 3) قحطی 4) هجوم حشرات موذی 4 ؟ لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ سوال بعدی : احداث اردوگاه های جمعی موقت پس از کدام یک از سوانح طبیعی زیر اجتناب ناپذیر است؟؟ 1) سیل 2) خشکسالی 3) قحطی 4) هجوم حشرات موذی گزینه 1؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ گزینه 1؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بــــــــــله درســـــته 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ 1.....? بــــــــــله درســـــته 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ نفر بعد سوال رو نمیگه ؟ اگه نه که خودم بگم سوالی که تو مسابقه بین رشته ای مطرح کرده بودم: [h=1] دومين دوره مسابقات هماهنگ بين رشته اي ( عمران - معماري – شهرسازي )[/h]سه نظریه در مورد محتوای کلیسا است؛ در تصاویر زیر کدام مورد فضای گوتیک؛ کدام ابتدای مسیحیت و کدام رمانسک ؛ را نشان میدهد ؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ فکر کنم الف ج ب باشه اگرم نه که سوالو اشتباه جواب دادم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ فکر کنم الف ج ب باشهاگرم نه که سوالو اشتباه جواب دادم اوهوم؛اشتباه جواب دادی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ پس ج ب الف هست نووووچ؛ ج = گوتیکه ؛ این درسته لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ فکر کنم ج الف ب بود؟؟؟ آره عزیزم، درسته ، منبع : کتاب زیباشناسی در معماری ، صفحه 204 ابتدای مسیحیت : انسان در روی زمین و خدایی را که در آسمان است عبادت میکنند. رمانسک : خدا نزد بشر روی زمین است. گوتیک : آسمان ها بر زمین فرود آورده اند. ج الف ب آفرین درسته لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ ضخامت بتون پشت بلوكها چند سانتيمتر است ؟ 1)2تا 4 cm 2)8 تا 12 cm 3)4 تا 8 cm 4)1 تا 2 cm 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده