*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ الف؟ آفرررررررررررررین درستهههههههههههه:hapydancsmil: ج ؟ منم بازی ؟ خیر خیلی خوش اومدید شما هم بازی ٬ سوال بعدی رو جواب بدید :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ فرزندِ خلفِ معماریِ مدرن؟ 1- های تک 2-اکو تک 3- پست مدرن 4- فولدینگ 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ ج ؟ منم بازی ؟ مهههههههههههههههههههههههههههههند بیاااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ خیلی خوش اومدید شما هم بازی ٬ سوال بعدی رو جواب بدید :hapydancsmil: مهههههههههههههههههههههههههههههندبیاااااااااااااااا مررررسی دوستای گلم فرزندِ خلفِ معماریِ مدرن؟1- های تک 2-اکو تک 3- پست مدرن 4- فولدینگ اَ اینا بلت نیستم ، سوالای کاشی سرامیک دار بپرسید ! چند وخ پیش یه سوال کاشی هفت رنگو اینجا دیدم مشترک شدم این تاپیکو 4 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ فرزندِ خلفِ معماریِ مدرن؟1- های تک 2-اکو تک 3- پست مدرن 4- فولدینگ های تک فکر کنم های تک باشه!اصطلاح قبادیان! 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ های تک فکر کنم های تک باشه!اصطلاح قبادیان! درستههههه 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ خیر پس شاید اکو تکه چون پست مدرن رو مطمئنم فرزند ناخلفشه! 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ پس شاید اکو تکهچون پست مدرن رو مطمئنم فرزند ناخلفشه! آخخ...ببخشید...درستِ های تکِ...اصلاح شد سوال بعدی باشما 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ آخخ...ببخشید...درستِ های تکِ...اصلاح شدسوال بعدی باشما :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ درکدام شهر و کدام دوره باغ سعادت آباد نام باغ یا باغهایی بوده است؟ 1- اصفهان صفویه-قزوین صفویه 2-تهران،قاجار-اصفهان،صفویه 3-تبریز،صفویه-اصفهان،قاجار 4-قزوین،صفویه-تبریز،قاجار 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ گزینه1؟؟؟؟؟؟؟ درسته سوال بعدی با شما :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ برای کف یک پارکینگ از بتن استفاده شده است. کدام عامل زیر کمترین نقش را در تداوم کف بتنی دارد؟ 1) کیفیت سنگدانه های مصرفی در بتن 2) نوع سیمان مصرفی 3) اسلامپ بتن 4) اختلاط مصالح بتن لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ منم 3 رو تایید میکنم!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده