tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ کاشی هفت رنگ چه نوع کاشی می باشد؟ 1) با مصالح دیگر ترکیب شده است. 2) در آن همه رنک ها با هم پخته شده است. 3) هر تکه از آن یک رنگ کاشی بریده شده است. 4) در آن تنها از هفت رنگ استفاده شده است. لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ کاشی هفت رنگ چه نوع کاشی می باشد؟1) با مصالح دیگر ترکیب شده است. 2) در آن همه رنک ها با هم پخته شده است. 3) هر تکه از آن یک رنگ کاشی بریده شده است. 4) در آن تنها از هفت رنگ استفاده شده است. گزینه 3؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ ج خیر گزینه 3؟؟؟؟؟؟ خیر 2؟؟؟ بله آفرین 4؟؟؟ خیر لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خیز مناسب برای طاق ضربی در هر متر دهانه چقدر است؟؟ 1) 1تا 2 سانتی متر 2) 2تا 3 سانتی متر 3) 3تا 4 سانتی متر 3) 5 سانتی متر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خیز مناسب برای طاق ضربی در هر متر دهانه چقدر است؟؟1) 1تا 2 سانتی متر 2) 2تا 3 سانتی متر 3) 3تا 4 سانتی متر 3) 5 سانتی متر میگن که 3 تا 5 خوبه، پس میشه گزینه 3 ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ سوال: استفاده از پوشش های بیضوی در کدام دوره در اروپا آغاز گردید؟ 1- نئوکلاسیک 2-رنسانس 3- روکوکو 4- باروک لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ سوال:استفاده از پوشش های بیضوی در کدام دوره در اروپا آغاز گردید؟ 1- نئوکلاسیک 2-رنسانس 3- روکوکو 4- باروک باروک...4؟ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ سوال بعدی کدام یک از اشکال زیر بارگذاری ناشی از برف را روی یه سطح قوسی به خوبی نشان میدهد؟؟ 1) الف 2) د 3) ج 4) ب 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ سوال کنکور ارشد بود؛ من ب رو زده بودم، الان یادم نیس درست بود یا نه لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ سوال کنکور ارشد بود؛ من ب رو زده بودم، الان یادم نیس درست بود یا نه اشتباه زده بودی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده