+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ رابطه میان یک بنا به عنوان یک شی مصنوعی با محیط پیرامون و یا با محیط طبیعی اطراف چگونه شکل میگیرد؟ 1_ تطابق- تضاد- تقارن 2_ تقابل- تقارن-تضاد 3_تطابق -تقارن-تقابل 4_ تطابق-تضاد-تقابل 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ رابطه میان یک بنا به عنوان یک شی مصنوعی با محیط پیرامون و یا با محیط طبیعی اطراف چگونه شکل میگیرد؟ 1_ تطابق- تضاد- تقارن 2_ تقابل- تقارن-تضاد 3_تطابق -تقارن-تقابل 4_ تطابق-تضاد-تقابل 3_تطابق -تقارن-تقابل؟ 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ 3_تطابق -تقارن-تقابل؟ نه دوست من درست نیست! 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ 4؟ درسته دوست گلم!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ دوستان مهندس یکی جای من سوال بپرسه 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ این سخن از کدام بزرگ معمار جهان میباشد؟ “پروژه؛ یعنی شالوده دادن به یک فرم، درون یک نظم.” 1_ریچارد راجرز 2_لویی کان 3_فرانک گری 4_رابرت ونتوری 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ این سخن از کدام بزرگ معمار جهان میباشد؟ “پروژه؛ یعنی شالوده دادن به یک فرم، درون یک نظم.” 1_ریچارد راجرز 2_لویی کان 3_فرانک گری 4_رابرت ونتوری 2_لویی کان 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ سوال بعدی باتوجه به شکل مقابل٫ عمده ترین معضل طراحی در فضاهای زیرزمینی کدام است ؟؟ 1) مقابله با رطوبت زمین 2) مقابله در برابر جریان بادهای نامطلوب 3) بهره گیری متعادل از نور طبیعی و دید برای تمام فضاها 4) تبادل حرارت بین ساختمان و زمین 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ بین 1 و 3 شک دارم ؛ شایدم 2 باشه، 3 ؟ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ بین 1 و 3 شک دارم ؛ شایدم 2 باشه، 3 ؟ آفرررررررررررررین درسته:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ سوال بعدی باتوجه به شکل مقابل٫ عمده ترین معضل طراحی در فضاهای زیرزمینی کدام است ؟؟ 1) مقابله با رطوبت زمین 2) مقابله در برابر جریان بادهای نامطلوب 3) بهره گیری متعادل از نور طبیعی و دید برای تمام فضاها 4) تبادل حرارت بین ساختمان و زمین گزینه 1 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ خب ؛ بعضی مناطق رطوبتش خیلی کمه و یا بایق و اینا مشکل رفع میشه ،اما نور رو خیلی سخته ... سوال : نقش منبع انبساط در ساختمان چیست؟ 1.امکان انبساط حجمی آب 2.تغذیه آب جبرانی 3.تثبیت فشار 4.هر سه مورد لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ خب ؛ بعضی مناطق رطوبتش خیلی کمه و یا بایق و اینا مشکل رفع میشه ،اما نور رو خیلی سخته ... پاسخ سوال : نقش منبع انبساط در ساختمان چیست؟ 1.امکان انبساط حجمی آب 2.تغذیه آب جبرانی 3.تثبیت فشار 4.هر سه مورد گزینه 4 به منظور تثبیت فشار سیستم و فراهم آوردن امكان انبساط حجمی آب در اثر افزایش دما در سیستم های بسته ،لازم است از طرفی به نام منبع انبساط استفاده شود 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ گزینه 4 به منظور تثبیت فشار سیستم و فراهم آوردن امكان انبساط حجمی آب در اثر افزایش دما در سیستم های بسته ،لازم است از طرفی به نام منبع انبساط استفاده شود بسیاااار عالی، کاااملا درسته لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ بسیاااار عالی، کاااملا درسته مرسی!سوال بعدی رو بپرسین!من فعلا محل کارم هستم و سوالی در دم دست ندارم ازتون بپرسم! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده