*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ مطمئنی؟ نمیخوای بیشتر فکر کنی؟( ازشیوه خودت استفاده کردم) برو پست قبلو ببین :vahidrk: ...:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ برای بدست آوردن کاشی هفت رنگ روی 1 کاشی سفید(لعابدار) اول نقاشی میکشیدند بعد اون رو رنگ میکردن و بعد توی کوره میپختن آهان ؛ ایول دستت مرسی به این دلیل که ابتدا تمام تیکه ها به رنگ سفید هستند اما بعد از اینکه آنهارا رنگ کردند همه رو با هم تو کوره می پزند فکر کردم رنگارو با هم قاطی میکردن اینطوری میشد همشون خاکستری سوالش ایهام داشت باید میگفت کاشی رو بعد رنگ کردن همرو میبرن تو کوره وااای نخندیدن به من؛ فعلا ضعف کردم ؛فسفر به ته رسیده لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ سوال بعدرو شما بذار: z.pv ممنون. 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ با عرض معذرت و اجازه همگی ما میذاریم: اتصال قرنیز های چوبی افقی به چه نحو عمل می شود؟ 1)چسب چوب 2)بست های چوبی 3)گیره فلزی 4)فاق و زبانه 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ با عرض معذرت و اجازه همگی ما میذاریم: اتصال قرنیز های چوبی افقی به چه نحو عمل می شود؟ 1)چسب چوب 2)بست های چوبی 3)گیره فلزی 4)فاق و زبانه خودم میخواستم بپرسم اما عیبی نداره دوست گیره فلزی؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خودم میخواستم بپرسم اما عیبی نداره دوست گیره فلزی؟؟؟؟ معذرت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من دیدم شما آف شدی گفتم شاید نخواستین سوال بپرسین. جوابتون اشتباهه 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ معذرت :5c6ipag2mnshmsf5ju3من دیدم شما آف شدی گفتم شاید نخواستین سوال بپرسین. جوابتون اشتباهه نه بابا خواهش ،شوخی کردم 4؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ نه بابا خواهش ،شوخی کردم4؟؟ درسته حالا بپرس دعوا نداره که 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آفرین دوست خوبم کدام یک از آثار زیر در دسته آثار اکسپرسیونیستی قرار نمی گیرد؟ 1-پاویون شیشه ای 2-پاویون سلطنتی 3- تابلوی جیغ 4- برج انیشتین 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آفرین دوست خوبمکدام یک از آثار زیر در دسته آثار اکسپرسیونیستی قرار نمی گیرد؟ 1-پاویون شیشه ای 2-پاویون سلطنتی 3- تابلوی جیغ 4- برج انیشتین پاویون شیشه ای 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ پس 100در صد پاویون سلطنتی مطمئنی؟ اما آخه سبک پاویونه شیشه ای بنیانگذار سبک بین الملل بود 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ضخامت بندهای افقی برای آجر کاری نما: 1)4-6 mm 2)8-12 mm 3)7-10 mm 4)6-10 mm 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ضخامت بندهای افقی برای آجر کاری نما:1)4-6 mm 2)8-12 mm 3)7-10 mm 4)6-10 mm گزینه 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ضخامت بندهای افقی برای آجر کاری نما:1)4-6 mm 2)8-12 mm 3)7-10 mm 4)6-10 mm 3؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده