* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ 4+ البته درستش فکر کنم +5 باشه آفرین درست میباشد ؛کاملا لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ فونداسیون به شکل طاق وارونه جز کدامیک از فونداسیون هاست؟ 1)شیاری 2)رادیه 3)منفرد 4)هیچکدام 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ :ws28:نمیخوایین بیشتر فکر کنین؟ نخیر نمیخوام من هنوز ندیده بودم جوابو نوشتم بعد دیدم جواب دادین 4 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ گزینه ی 2 ؟ باریکلا دخمر گل...درسته ..سوال بعدی؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ باریکلا دخمر گل...درسته ..سوال بعدی؟؟؟؟ مرسی عزیزم باید طراح سوال بیاد ، تایید کنه که من بپرسم 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ گزینه 3 ؟ با عرض سلام خیررررر 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ با عرض سلام خیررررر علیک سلام؛ فونداسیون به شکل طاق وارونه برا پی شمعیه ؛حالا پی شمعی که نیست ؛ یعنی اسم دیگش شیاریه ؟ گزینه 1 ؟ لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ علیک سلام؛ فونداسیون به شکل طاق وارونه برا پی شمعیه ؛حالا پی شمعی که نیست ؛ یعنی اسم دیگش شیاریه ؟ گزینه 1 ؟ درسته 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ کاشی هفت رنگ؛چه نوع کاشی است ؟ 1- با ممصالح دیگر ترکیب شده است 2-هر تکه آن از یک رنگ کاشی بریده شده است 3-در آن همه رنگ ها با هم پخته شده است 4-در آن تنها از هفت رنگ استفاده شده است لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ 4؟ شما هم مطمئنین؟ یعنی نمیخوایین بیشتر فکر کنین؟ 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ کاشی هفت رنگ؛چه نوع کاشی است ؟ 1- با ممصالح دیگر ترکیب شده است 2-هر تکه آن از یک رنگ کاشی بریده شده است 3-در آن همه رنگ ها با هم پخته شده است 4-در آن تنها از هفت رنگ استفاده شده است گزینه 3؟؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ گزینه 3؟؟ آفرین ؛ سوال ارشد 85 بود ؛ درسته ؛ اما من نگرفتم چرا، چطور همه رنگها با هم میپزن لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ کاشی هفت رنگ؛چه نوع کاشی است ؟ 1- با ممصالح دیگر ترکیب شده است 2-هر تکه آن از یک رنگ کاشی بریده شده است 3-در آن همه رنگ ها با هم پخته شده است 4-در آن تنها از هفت رنگ استفاده شده است در آن همه رنگ ها با هم پخته شده است اما فکر میکنم 4 هم میشه چون تو نوع متداول آن فقط هفت رنگ وجود داره 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ در آن همه رنگ ها با هم پخته شده استاما فکر میکنم 4 هم میشه چون تو نوع متداول آن فقط هفت رنگ وجود داره مطمئنی؟ نمیخوای بیشتر فکر کنی؟( ازشیوه خودت استفاده کردم) برو پست قبلو ببین لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آفرین ؛ سوال ارشد 85 بود ؛ درسته ؛ اما من نگرفتم چرا، چطور همه رنگها با هم میپزن برای بدست آوردن کاشی هفت رنگ روی 1 کاشی سفید(لعابدار) اول نقاشی میکشیدند بعد اون رو رنگ میکردن و بعد توی کوره میپختن 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آفرین ؛ سوال ارشد 85 بود ؛ درسته ؛ اما من نگرفتم چرا، چطور همه رنگها با هم میپزن به این دلیل که ابتدا تمام تیکه ها به رنگ سفید هستند اما بعد از اینکه آنهارا رنگ کردند همه رو با هم تو کوره می پزند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده