*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ گزینه ی 3 ؟ نوووووچ سوال بعدیرو بذار. 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ اپرای گارنیه پاریس در کدام سبک ساخته شده است ؟ 1) نئوکلاسیک 2)کلاسیک 3)باروک 4)نئوباروک 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ اپرای گارنیه پاریس در کدام سبک ساخته شده است ؟ 1) نئوکلاسیک 2)کلاسیک 3)باروک 4)نئوباروک نئوباروک ای بابا تو مثل اینکه واقعا منو دسته کم گرفتیاااا 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ نئوباروک ای بابا تو مثل اینکه واقعا منو دسته کم گرفتیاااا آفرررررررررین درسته نه ، اطلاعاتت خیلی زیاده 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ شوخی کردم سوال: در آجر چینی کاملترین پیوند از نظر مقاومت در مقابل بارهای فشاری وارده کدام است؟ 1)هلندی 2)دوکله و راسته 3)کله راسته 4)بلوکی 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ زاویه دید افقی انسان به طور طبیعی چند درجه است ؟؟ 1) 72 درجه 2) 64 درجه 3) 70 درجه 4) 54 درجه 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ 4....................تو کتاب زیبایی شناسی خوندم ...ولی من سوال ندارم بپرسما 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ 4....................تو کتاب زیبایی شناسی خوندم ...ولی من سوال ندارم بپرسما آفررررررررررین درسته دوستان یکی بیاد سوال بعدی رو بپرسه 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آقا ما سوالو گذاشتیم سوال: مصرف ماسه بادی در کدام مورد اساسی است؟ 1)اجرای بتن متراکم 2)ملات آجرکاری 3)روسازی سیمان کاری 4)بند کشی دوغاب ریزی کف 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آقا ما سوالو گذاشتیم سوال: مصرف ماسه بادی در کدام مورد اساسی است؟ 1)اجرای بتن متراکم 2)ملات آجرکاری 3)روسازی سیمان کاری 4)بند کشی دوغاب ریزی کف گزینه 4 ؟ لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ پس همون 4؟؟ :ws28: نمیخوایین بیشتر فکر کنین؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ حداقل دمای مناسب جهت عایق کاری کدام است ؟ 1- 8+ 2- صفر 3- 4+ 4- 4- لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ حداقل دمای مناسب جهت عایق کاری کدام است ؟ 1- 8+ 2- صفر 3- 4+ 4- 4- 4+ البته درستش فکر کنم +5 باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده