.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ به گنبدخانه و عمارت اصلی چه می گویند ؟ 1- هرنو 2- اپدته 3 - نخیر 4- هولی گزینه 2،ابدته؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ گزینه 2،ابدته؟؟ آفرییییین،درستهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ آفرییییین،درستهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه [/Q سوال جدید یادم نمیاد http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/smile/sad0.gif 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ با اجازه سوال من بعدی رو میپرسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سوال : نخستین بار در ایران شهرداری ( بلدیه ) در زمان کدام شاه و در چه شهری تاسیس شد ؟؟؟ 1) نادرشاه افشار " طوس" 2)رضا شاه "تهران " 3)کریم خان زند " شیراز" 4) مظفرالدین شاه " شیراز" 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ با اجازه سوال من بعدی رو میپرسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سوال : نخستین بار در ایران شهرداری ( بلدیه ) در زمان کدام شاه و در چه شهری تاسیس شد ؟؟؟ 1) نادرشاه افشار " طوس" 2)رضا شاه "تهران " 3)کریم خان زند " شیراز" 4) مظفرالدین شاه " شیراز" 4) مظفرالدین شاه " شیراز" 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ 4) مظفرالدین شاه " شیراز" این گزینه هم نیست 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ شک نکن نادر شاههه همین الان ازش پرسیدم 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ شک نکن نادر شاههه همین الان ازش پرسیدم چه جالبببببب ، پس روح ها میتونن باهمدیگه حرف هم بزنن آفرینننننننننننننننن درسته در زمان نادرشاه بود 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ چه جالبببببب ، پس روح ها میتونن باهمدیگه حرف هم بزننآفرینننننننننننننننن درسته در زمان نادرشاه بود:hapydancsmil: پ ن پ فکر کردی روح ها هم دیگه رو میبینند این طوری میکنند به هم :viannen_38: روح ها انقد با هم خوب اند من هر شب تو یه دوره تاریخی پارتی میرم :girl_angel: دیشب هم در عمارت النسا بابا شاه بودم :(87): حالا یه سوال روح دار دیگه بپرس تا بجوابم :(50): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ درباره نیروهای رانشی ونیروهای واردبرسازه توضیح بدیند 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ معماران ایرانی برای شهر سازی از چه شکل هندسی بهره میجستند حالا من چهار گزینه ای از کجا بیارم برید یه کم مطالعه کنید با ثواد بشید 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ چنانچه طول آجر به دو قسمت مساوی تقسیم شود،هر قسمت را چه می نامند؟ 1.نیمه 2.چارک 3.قلمدانی 4.سه قدی 3.قلمدانی 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ چنانچه طول آجر به دو قسمت مساوی تقسیم شود،هر قسمت را چه می نامند؟ 1.نیمه 2.چارک 3.قلمدانی 4.سه قدی ببخشید سوالو اشتباه متوجه شدم.:icon_pf (34): 1.نیمه؟ 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ جواب سوال های من چی شد سوال تو سخت بود بچه ها ترجیح دادن جواب ندن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده