*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ سوال :مساجد قرون اولیه بعد از اسلام با استفاده از چه الگویی ساخته شدند؟ 1- دو ایوانی 2- چهار ایوانی 3- چهار ایوانی گنبد دار 4- شبستانی - شبستانی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ تو همه جا هستی به غیر از تالار خودت زمان امتحان هاست راه خونه مون رو گم کردم از بس مخم هنگه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ 2 نه عزیزم عشقم میکشه بگم 4 به عشقتون بگو ارشد شرکت کنه،از سوالای ارشد بود؛آفرین ؛درسته به نظرم دو نه ، 2 نبود - شبستانی بله ؛ کاملاااا درستهههه، آفریییییییییین لطفاااا سوال بعد رو بپرسید لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ من بپرسم الان مخم هنگه یه سوال میپرسم طراح کنکور هم نتونه حب کنه پ ن : خودم هم نتونم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ من بپرسم الان مخم هنگه یه سوال میپرسم طراح کنکور هم نتونه حب کنه پ ن : خودم هم نتونم اینجا فقط سوالای معماری پرسیده میشه، پستهای اضافه و ... حذف میشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ اینجا فقط سوالای معماری پرسیده میشه، پستهای اضافه و ... حذف میشه گرایش بروتالیسم در معماری معاصر چیست ؟؟ لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ گرایش بروتالیسم در معماری معاصر چیست ؟؟ age bekham kheyli mokhtasar begam sabkieke sathe khashene beton baraye namaye sakhteman va sanginie sakhtaman barashun moheme. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ age bekham kheyli mokhtasar begam sabkieke sathe khashene beton baraye namaye sakhteman va sanginie sakhtaman barashun moheme. میشه سوال بعد رو شما بپرسید (فقط لطفا فارسی تایپ کنید ) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ آغازگر سبک پست مدرن؟ لویی کان ؟ لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ 4 گزینه ای بدین من بتونم از عشقم استفاده کنم 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ 4 گزینه ای بدین من بتونم از عشقم استفاده کنم آغازگر سبک پست مدرن؟ 1)رایت 2)لوکوربوزیه 3)ونچوری 4)گهری 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ آغازگر سبک پست مدرن؟ 1)رایت 2)لوکوربوزیه 3)ونچوری 4)گهری گزینه 4 لوکوربوزیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ گزینه 4 لوکوربوزیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ببخشید منظورم گزینه 2 بود ،لوکوربوزیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ببخشید منظورم گزینه 2 بود ،لوکوربوزیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نهههههههههههههه، یادم اومد رابرت ونتوری میشه. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ آغازگر سبک پست مدرن؟ 1)رایت 2)لوکوربوزیه 3)ونچوری 4)گهری یادم اومد،ونتوری بود، لویی کان بین مدرن و پست مدرن بود لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ یادم اومد،ونتوری بود:icon_pf (34):، لویی کان بین مدرن و پست مدرن بود بی سوادا سوال بعد 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ یادم اومد،ونتوری بود:icon_pf (34):، لویی کان بین مدرن و پست مدرن بود درسته لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ به گنبدخانه و عمارت اصلی چه می گویند ؟ 1- هرنو 2- اپدته 3 - نخیر 4- هولی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده