* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ یه سوووووهاااااال خوشکل :gnugghender:: در کدام خط نیروهای بیرونی و درونی یکدیگر را نقطه به نقطه خنثی میکنند؟؟؟ 1- منحنی 2-عمود 3-شکسته 4-افق لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ یه سوووووهاااااال خوشکل :gnugghender:: در کدام خط نیروهای بیرونی و درونی یکدیگر را نقطه به نقطه خنثی میکنند؟؟؟ 1- منحنی 2-عمود 3-شکسته 4-افق گزینه ی دو؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ گزینه ی دو؟ نه، این نیست :gnugghender: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ گزینه 3 ؟ نخیر؛ اینم نیییییییییییییست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ گزینه ی 4؟ نه این هم نیست، منحنی جواب درسته؛ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ بازم من سوال بپرسم ؟ تمبلااا:w888: خب؛ سوهاااال بعد؛ این که دیگه خیلی آسونه ؛ سوهال:آهک چند درصد وزن کل سیمان را تشکیل میدهد؟ 1- 40-50 2- 50-80 3- 55-75 4- 60-65 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ بازم من سوال بپرسم ؟ تمبلااا:w888: خب؛ سوهاااال بعد؛ این که دیگه خیلی آسونه ؛ سوهال: آهک چند درصد وزن کل سیمان را تشکیل میدهد؟ 1- 40-50 2- 50-80 3- 55-75 4- 60-45 65 درصد جواب درسته، چرا بینشون نیست ، پس من گزینه 3 رو انتخاب میکنم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ 65 درصد جواب درسته، چرا بینشون نیست ، پس من گزینه 3 رو انتخاب میکنم :hapydancsmil: عهههه؛ خاک ب سرم، دیدی چی شد؛گزینه آخر رو اشتبا نوشتم؛ الان ویرایش کردم؛ 60-65 (گزینه 4) درسته؛ آوریننننننننن فاطمهههه؛آوریننننننننننننننن:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: ترکیب میانسرا ( حیاط مرکزی) ، ایوان و فضاهای وابسته آن از خصوصیات کدام دوره معماری ایران است؟ 1) پارتی 2) سلوکی 3) ساسانی 4) هخامنشی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:ترکیب میانسرا ( حیاط مرکزی) ، ایوان و فضاهای وابسته آن از خصوصیات کدام دوره معماری ایران است؟ 1) پارتی 2) سلوکی 3) ساسانی 4) هخامنشی گزینه 3 ؟ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ گزینه 3 ؟ :smiley (18): خیر اشتباهههه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ :smiley (18):خیر اشتباهههه خانوم سیگارتو خاموش کن؛دودش نمیذاره خوب فکر کنم گزینه 1 درسته دیگه لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ خانوم سیگارتو خاموش کن؛دودش نمیذاره خوب فکر کنم گزینه 1 درسته دیگه آفریننننننننننننننننننننن ونوسی درسته:flowerysmile::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ آفریننننننننننننننننننننن ونوسی درسته:flowerysmile::hapydancsmil: دست دست :hapydancsmil: سوووووال: فیروزه اسلام به کدام مسجد اطلاق داده شده است ؟ 1- جامع اصفهان 2- جامع یزد 3- جامع قزوین 4-کبود تبریز لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ دست دست :hapydancsmil: سوووووال: فیروزه اسلام به کدام مسجد اطلاق داده شده است ؟ 1- جامع اصفهان 2- جامع یزد 3- جامع قزوین 4-کبود تبریز 4؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ 4؟ آوریننننننننننننن؛ درستههههههههههه ؛ مرسی عزیزم، سوال بهد با شماست لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ جهت محور طولی میدان نقش جهان کدام است؟ 1-کاملا شرقی - غربی 2- به سمت شمال غرب تمایل دارد 3-به سمت قبله چرخیده است 4-کاملا شمالی-جنوبی 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ جهت محور طولی میدان نقش جهان کدام است؟1-کاملا شرقی - غربی 2- به سمت شمال غرب تمایل دارد 3-به سمت قبله چرخیده است 4-کاملا شمالی-جنوبی فکر میکنم 4 ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده