sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ 4؟؟؟؟ بله کاملا درسته توضیحات: اصولا معماري گذشته بيشتر داراي تكرار، تقارن و مفهوم هايي چنين بوده است. 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ طراح فرودگاه چک لپ کک در بندر هنگ کنگ کیست؟؟ 1.لویی کان 2. نورمن فاستر 3.مایکل هاپکینز 4.ریچارد راجرز 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ طراح فرودگاه چک لپ کک در بندر هنگ کنگ کیست؟؟ 1.لویی کان 2. نورمن فاستر 3.مایکل هاپکینز 4.ریچارد راجرز گزینه 2 ؟نورمن فاستر لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ حیف تاپیک خوابه ها.... با اجازه بپرسم من سوال بعدی رو... استون هنج را چگونه توصیف می کنید؟ 1.یکی از بناهای اولیه در دوران روم باستان 2.کامپیوتر ستاره شناسی عصر حجر 3.بنای سنگی عظیم در سالزبری انگلستان که جنبه مذهبی داشته 4. گزینه ی 2 و 3 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ حیف تاپیک خوابه ها....با اجازه بپرسم من سوال بعدی رو... استون هنج را چگونه توصیف می کنید؟ 1.یکی از بناهای اولیه در دوران روم باستان 2.کامپیوتر ستاره شناسی عصر حجر 3.بنای سنگی عظیم در سالزبری انگلستان که جنبه مذهبی داشته 4. گزینه ی 2 و 3 این سوال قبلا دیده بودم...یادمه اشتباه گفتم جوابشو... دوباره امتحان میکنیم... 2؟؟؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ این سوال قبلا دیده بودم...یادمه اشتباه گفتم جوابشو...دوباره امتحان میکنیم... 2؟؟؟ عذرخواهی می کنم اگه تکراری بود... بله کاملا درسته توضیحات:(منبع: معماري جهان/ ابراهيم زارعي) استون هنج بنايي ماقبل تاريخ است و در نقش رصدخانه استفاده مي شده و در دوران روم نيز مورد توجه بوده است. 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ عذرخواهی می کنم اگه تکراری بود... بله کاملا درسته توضیحات:(منبع: معماري جهان/ ابراهيم زارعي) استون هنج بنايي ماقبل تاريخ است و در نقش رصدخانه استفاده مي شده و در دوران روم نيز مورد توجه بوده است. منظورم توي تاپيك نبود...توي ي كتاب تست ديدم... . . بهترين عايق حرارتي؟ 1 آب 2-هوا 3-خلا 4-خاك لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ منظورم توي تاپيك نبود...توي ي كتاب تست ديدم.... . بهترين عايق حرارتي؟ 1 آب 2-هوا 3-خلا 4-خاك 2- هواااا؟ لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ افرين...درسته... چاکریم خیلی تابلو بود این سواله 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ارتفاع کف اتاق تا کف پنجره را چه مینامند ؟ 1- آستانه 2- قرنیز 3- جانپناه 4- o.k.b لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ارتفاع کف اتاق تا کف پنجره را چه مینامند ؟ 1- آستانه 2- قرنیز 3- جانپناه 4- o.k.b گزینه ی چهار؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ گزینه ی چهار؟ بلههه؛ درسته لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ منظر مدرن کدامیک از ویژگی های زیر را ندارد؟ 1.نظم هندسی روشن 2.منظم ولی پیچیده 3.نظم مستطیلی 4.درخت های منظم و ردیفی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ منظر مدرن کدامیک از ویژگی های زیر را ندارد؟ 1.نظم هندسی روشن 2.منظم ولی پیچیده 3.نظم مستطیلی 4.درخت های منظم و ردیفی گزینه 3 ؟ لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ منظر مدرن کدامیک از ویژگی های زیر را ندارد؟ 1.نظم هندسی روشن 2.منظم ولی پیچیده 3.نظم مستطیلی 4.درخت های منظم و ردیفی گزینه 1 ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده