sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ 2؟ خیر این گزینه نیست یکی از گزینه ها کار هوشنگ سیحون هست...مطمئنا جواب الان داده می شه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ 3؟ خیر این گزینه هم نبود.... مقبره نادر شاه کار هوشنگ سیحون هستش 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ جمله زیر بیانگر کدام نهضت است؟ هر نسلی باید شهر خود را بسازد 1.کوبیسم 2.فوتوریسم 3.هنر نو 4.آرت دکو 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ جمله زیر بیانگر کدام نهضت است؟ هر نسلی باید شهر خود را بسازد 1.کوبیسم 2.فوتوریسم 3.هنر نو 4.آرت دکو 2............... لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ 2............... عذرخواهی می کنم از اینکه دیر پاسخ گو بودم.... کاملا درسته 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ سوال : پنجره مدور بالای سردر کلیسا های گوتیک نماد چیست؟ 1- حضرت مریم مقدس 2- حضرت عیسی مسیح 3- جهان آخرت 4- چرخه زندگی لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ سوال : پنجره مدور بالای سردر کلیسا های گوتیک نماد چیست؟ 1- حضرت مریم مقدس 2- حضرت عیسی مسیح 3- جهان آخرت 4- چرخه زندگی 1........ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ سوال : پنجره مدور بالای سردر کلیسا های گوتیک نماد چیست؟ 1- حضرت مریم مقدس 2- حضرت عیسی مسیح 3- جهان آخرت 4- چرخه زندگی فکر میکنم گزینه 2 باشه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ فکر میکنم گزینه 2 باشه نه ؛ این نیست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ 3 نیست؟؟ نه عزیزم، این نیست ؛ گزینه 4 درسته پنجره مدور بالای سردر کلیسا های گوتیک نماد چرخه زندگی است؛ سوال بعد رو لطف میکنی بپرسی لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ طراح موزه ایران باستان کدام است؟ 1-عبدالعزیز فرمامیان 2-محسن فروغی 3-ماکسیم سیرو 4-آندره گدار 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ طراح موزه ایران باستان کدام است؟1-عبدالعزیز فرمامیان 2-محسن فروغی 3-ماکسیم سیرو 4-آندره گدار گزینه 4 از طاق کسری هم ایده گرفته 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ گزینه 4 از طاق کسری هم ایده گرفته بله کاملا درسته 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ بله کاملا درسته یک سوال آسون که من خیلی دوست دارم این بنا رو چون بی نهایت زیباست و پیشنهاد میکنم ایده های طراحی این بنا رو مطالعه کنید اگر مطالعه نکردید معمار برج آزادی کی بوده ؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ یک سوال آسون که من خیلی دوست دارم این بنا رو چون بی نهایت زیباست و پیشنهاد میکنم ایده های طراحی این بنا رو مطالعه کنید اگر مطالعه نکردید معمار برج آزادی کی بوده ؟ حسن امانت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده