Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ قوام الدین شیرازی؟؟؟ بله . کاملا درسته 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ شیشه های ..... شامل دو یا چند لایه شیشه اشت که به وسیله ورق هایی از نایلون شفاف تحت فشار و حرارت به هم متصل می شوند. 1-نشکن 2- دو جداره 3-سکوریت 4- ضد گلوله 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ شیشه های ..... شامل دو یا چند لایه شیشه اشت که به وسیله ورق هایی از نایلون شفاف تحت فشار و حرارت به هم متصل می شوند.1-نشکن 2- دو جداره 3-سکوریت 4- ضد گلوله گزینه ی 3؟ 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ شیشه های ..... شامل دو یا چند لایه شیشه اشت که به وسیله ورق هایی از نایلون شفاف تحت فشار و حرارت به هم متصل می شوند.1-نشکن 2- دو جداره 3-سکوریت 4- ضد گلوله 4 ؟ اگه نبود 1 دیگه خجالتم ندین 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ 4 ؟ اگه نبود 1 دیگه خجالتم ندین 4 نیست ولی 1 درسته 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ شیشه های ..... شامل دو یا چند لایه شیشه اشت که به وسیله ورق هایی از نایلون شفاف تحت فشار و حرارت به هم متصل می شوند.1-نشکن 2- دو جداره 3-سکوریت 4- ضد گلوله گزینه 1 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ بله درسته این جواب منم خودش سوتیه ها من چند مین قبل از اینکه شما جوابو بگید صفحه رو باز کردم و مشغول خوندن بقیه صفحه ها شدم .وقتی رسیدم به این جواب دادم ولی بعد دیدم جوابو گفتین اینو گفتم که بعدا بهم نخندن:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ سوال : من هنر را مانند تحصیل و یا آزادی برای همه و نه عده ای معدود میخواهم ؛ از کیست ؟ 1- ویلیام موریس 2- آگوست رودن 3- میس واندروهه 4- سالیوان لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ سوال :من هنر را مانند تحصیل و یا آزادی برای همه و نه عده ای معدود میخواهم ؛ از کیست ؟ 1- ویلیام موریس 2- آگوست رودن 3- میس واندروهه 4- سالیوان فکر کنم گزینه 3 درست باشه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ فکر کنم گزینه 3 درست باشه نخیر؛ اینم نیست لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اقا من فهمیدم اگه 4 نباشه دیگه مطمئنم 2 درسته:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ 4؟؟؟؟؟؟ آفرین آفرین، کاملا درسته، من هنر را مانند تحصیل و یا آزادی برای همه و نه عده ای معدود میخواهم از جملات معروف سالیوانه سوال بعد رو بیدیو بپرس لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اقا من فهمیدماگه 4 نباشه دیگه مطمئنم 2 درسته:icon_pf (34): 4 درست بود؛ لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ استاد محمد شفیع معمار کدام بنای زیر است؟ 1. مجموعه گنجعلی خان 2. مسجد شیخ لطف الله 3. مدرسه امام(سلطانی) 4. مسجد حکیم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ استاد محمد شفیع معمار کدام بنای زیر است؟ 1. مجموعه گنجعلی خان 2. مسجد شیخ لطف الله 3. مدرسه امام(سلطانی) 4. مسجد حکیم گزینه 3 آیا ؟ لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ گزینه 3 آیا ؟ درســـــــــــــــــــــــــته 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده