hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ یک گزینه بیشتر نمیتونی بگی 1 نیست برو باو میگم 2 بوگو باشه لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ برو باومیگم 2 بوگو باشه گزینه 2 هم نیست :gnugghender: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ گزینه 2 هم نیست :gnugghender: اصلا گزینه وسط زشت 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اصلا گزینه وسط زشت چهارتا گزینس که . گزینه وسط نداره که تو دیگه از مسابقه اخراجی همه گزینه هارو گفتی بذار 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خوب این هم سوال من اولین بنای چهار ایوانی که بعد از اسلام ساخته شد کدام بنا میباشد ؟ 1- کاخ آشور 2- مدرسه غیاثیه خرگرد 3- کاخ لشگری سلطان محمود 4- مسجد جامع اصفهان گزینه 4 ؟ اگه اشتباه نکنم؛اولین بنای 4 ایوانه کاخ آشوره؛ اولین مسجد مدرسه 4 ایوانه ؛ مدرسه غیاثیه خرگرد؛ اولین بنا 4 ایوانه بعد ایلام رو نمیدونم, اما فکر کنم مسجد جامع اصفهان باشه لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ چهارتا گزینس که . گزینه وسط نداره که تو دیگه از مسابقه اخراجی همه گزینه هارو گفتی بذار خودت اخراجی سوال سر کاری میذاری 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ گزینه 4 ؟ اگه اشتباه نکنم؛اولین بنای 4 ایوانه کاخ آشوره؛ اولین مسجد مدرسه 4 ایوانه ؛ مدرسه غیاثیه خرگرد؛ اولین بنا 4 ایوانه بعد ایلام رو نمیدونم, اما فکر کنم مسجد جامع اصفهان باشه سلام بر مدیر گرانقدر نه والا این هم درست نیست . در اصل اولین بنای 4ایوانی بعد از اسلام کاخ لشگری هستش و 2 گزینه ی اول : گرینه ی اول همونی که شما گفتید اولین بنای چهار ایوانی هست که مربوط به پارت ها هست و قبل از اسلام و مدرسه خرگرد هم که اولین مدرسه 4 ایوانی هست که بعد از همین کاخ لشگری هست . و حالا که هیچکی درست نگفت سوال بعد هم من باید بگم ؟ :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خودت اخراجیسوال سر کاری میذاری سوال سرکاری نیست خودت سواد نداری جواب بدی 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ سوال سرکاری نیست خودت سواد نداری جواب بدی عمه کوچیکت سواد نداره سوال داده اندازه موهای سر من جواب داره خوب بود تو نمایشگاه اب میریختم روت ؟ اصلا سوالت قبول نیست اد از سر سوال کن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بر مدیر گرانقدر نه والا این هم درست نیست . در اصل اولین بنای 4ایوانی بعد از اسلام کاخ لشگری هستش و 2 گزینه ی اول : گرینه ی اول همونی که شما گفتید اولین بنای چهار ایوانی هست که مربوط به پارت ها هست و قبل از اسلام و مدرسه خرگرد هم که اولین مدرسه 4 ایوانی هست که بعد از همین کاخ لشگری هست . و حالا که هیچکی درست نگفت سوال بعد هم من باید بگم ؟ :gnugghender: اولین باره اسم این کاخ رو میشنوم؛ چه سوال جالبی بود؛ دستت درد نکنه؛ آره خودت بپرس لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ عمه کوچیکت سواد نداره سوال داده اندازه موهای سر من جواب داره خوب بود تو نمایشگاه اب میریختم روت ؟ اصلا سوالت قبول نیست اد از سر سوال کن :vahidrk: اولین باره اسم این کاخ رو میشنوم؛ چه سوال جالبی بود؛ دستت درد نکنه؛ آره خودت بپرس تا چند دقیقه دیگه سوال دیگه میادش :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خوب این سوال نسبتا آسون تره مقبره سلطانیه مربوط به کدام شیوه معماری ایران است ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خوب این سوال نسبتا آسون تره مقبره سلطانیه مربوط به کدام شیوه معماری ایران است ؟ شیوه آذری؛ دوره ایلخانی لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ شیوه آذری؛ دوره ایلخانی آفرین . درسته 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ بیت الشتا به چه معنی است و در کدام بنا قرار دارد ؟ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ بیت الشتا به چه معنی است و در کدام بنا قرار دارد ؟ یک شبستان توی مسجد جامع اصفهان هست فکر کنم . درسته ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ یک شبستان توی مسجد جامع اصفهان هست فکر کنم . درسته ؟ فضای منزوی و محفوظی که برای مراسم نماز در زمستان ازش استفاده میشه (شبستان زمستانی ) و در ضلع غربی مسجد جامع اصفهانه لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ فضای منزوی و محفوظی که برای مراسم نماز در زمستان ازش استفاده میشه (شبستان زمستانی ) و در ضلع غربی مسجد جامع اصفهانه الان اگه اشتباه نکنم من باید بپرسم معمار مسجد گوهرشاد کی بوده ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ الان اگه اشتباه نکنم من باید بپرسم معمار مسجد گوهرشاد کی بوده ؟ کسی جواب این سوالو نمیخواد بده ؟ خودم جواب بدم ؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ کسی جواب این سوالو نمیخواد بده ؟ خودم جواب بدم ؟ قوام الدین شیرازی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده