sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ نبود؟؟؟ بود ولی بلد نبود.... گزینه ی 4؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ بود ولی بلد نبود.... گزینه ی 4؟ آخی... نه اینم نبود:دی گزینه 2 بود 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ کدامیک از سیستم های خورشیدی نام برده جزء سیستم های غیر فعال است؟ 1-پمپ گرمایی 2-دیوار ترومپ 3-سلول خورشیدی 4-گرداورنده مسطح با سیال مایع 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ کدامیک از سیستم های خورشیدی نام برده جزء سیستم های غیر فعال است؟1-پمپ گرمایی 2-دیوار ترومپ 3-سلول خورشیدی 4-گرداورنده مسطح با سیال مایع گزینه ی دو 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ کدام یک از بناهای زیر مربوط به دوره قاجاریه نیست؟ 1.مسجد امام سمنان 2.بازار تهران 3.مدرسه دارالفنون 4.میدان توپخانه 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ 2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیر جواب این گزینه نبود 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ کدام یک از بناهای زیر مربوط به دوره قاجاریه نیست؟ 1.مسجد امام سمنان 2.بازار تهران 3.مدرسه دارالفنون 4.میدان توپخانه 1؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ درسته چه عجب:دی شیوه باغسازی ایران در دوره اسلامی چگونه شکل گرفت؟ 1-به شیوه باغ های رم باستان 2-با استفاده از شیوه باغ های بین النهرین 3-در ادامه شیوه باغسازی ایران باستان (باغهای پاسارگاد و ساسانی) 4-در ادامه شیوه باغسازی ایران باستان (باغهای تخت جمشید) 4 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ چه عجب:دی شیوه باغسازی ایران در دوره اسلامی چگونه شکل گرفت؟ 1-به شیوه باغ های رم باستان 2-با استفاده از شیوه باغ های بین النهرین 3-در ادامه شیوه باغسازی ایران باستان (باغهای پاسارگاد و ساسانی) 4-در ادامه شیوه باغسازی ایران باستان (باغهای تخت جمشید) فکر کنم گزینه 3 باشه باغهای ایران به چهارباغ معروفند که اولین چهارباغ اگه اشتباه نکنم باغ پارگاد بود و از آن به بعد این روند ادامه پیدا کرد . 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ گزینه 2؟ خیر فکر کنم گزینه 3 باشه باغهای ایران به چهارباغ معروفند که اولین چهارباغ اگه اشتباه نکنم باغ پارگاد بود و از آن به بعد این روند ادامه پیدا کرد . بله کاملا درسته 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خوب این هم سوال من اولین بنای چهار ایوانی که بعد از اسلام ساخته شد کدام بنا میباشد ؟ 1- کاخ آشور 2- مدرسه غیاثیه خرگرد 3- کاخ لشگری سلطان محمود 4- مسجد جامع اصفهان 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خوب این هم سوال من اولین بنای چهار ایوانی که بعد از اسلام ساخته شد کدام بنا میباشد ؟ 1- کاخ آشور 2- مدرسه غیاثیه خرگرد 3- کاخ لشگری سلطان محمود 4- مسجد جامع اصفهان 1 ؟ اگه نبود 2 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ 1 ؟ اگه نبود 2 یک گزینه بیشتر نمیتونی بگی 1 نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده