from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ بین 1 و 4 شک دارم... ولی بیشتر به 4 میخوره... 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ بین 1 و 4 شک دارم...ولی بیشتر به 4 میخوره... 4ه بله 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ مکعب چند محور تقارن دارد؟ 1 3 6 8 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ مکعب چند محور تقارن دارد؟ 1 3 6 8 گزینه 4؟ 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ گزینه 3 بله...سوال بعدی با شماست... 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ببخشید نظم تاپیک به هم میزنم میشه در مورد پاسخ سئوالا یه توضیح مختصر بدین .... ممنونم... 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ببخشید نظم تاپیک به هم میزنم میشه در مورد پاسخ سئوالا یه توضیح مختصر بدین ....ممنونم... توضیح خاصی نداره عزیز دلم هر کسی که سوال قبلی رو جواب بده یه سوال چهار گزینه ای دیگه می پرسه از هر مبحث معماری هم باشه فرقی نمی کنه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ واحد سنجش شدت نور چیست؟ 1-استرادیان 2-لومن 3-لوکس 4-کاندلا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ واحد سنجش شدت نور چیست؟1-استرادیان 2-لومن 3-لوکس 4-کاندلا گزینه 4؟؟؟ توضیح : شدت روشنایی، برابر با حاصلضرب تابع روشنایی در انرژی نوری است که در واحد زاویه فضایی و در واحد ثانیه در جهتی خاص از یک منبع نور ساطع میشود. واحد اندازه گیری شدت روشنایی کاندلا یاشمع میباشد.چنانچه شار نوری به میزان یک لومن از زاویه فضایی به میزان یک استرادیان منتشر شود شدت نور برابر یک کاندلا خواند بود. لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ گزینه 4؟؟؟ توضیح : شدت روشنایی، برابر با حاصلضرب تابع روشنایی در انرژی نوری است که در واحد زاویه فضایی و در واحد ثانیه در جهتی خاص از یک منبع نور ساطع میشود. واحد اندازه گیری شدت روشنایی کاندلا یاشمع میباشد.چنانچه شار نوری به میزان یک لومن از زاویه فضایی به میزان یک استرادیان منتشر شود شدت نور برابر یک کاندلا خواند بود. بله بله مرسی از توضیحاتت 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ بله بلهمرسی از توضیحاتت خواهش میکنم :hapydancsmil: سوال: ورود ایوان منتهی به گنبدخانه از کدام دوره به معماری مساجد ایرانی وارد شد ؟ 1-سلجوقی 2- ایلخانی 3- غزنوی 4- سامانی لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ خواهش میکنم :hapydancsmil: سوال: ورود ایوان منتهی به گنبدخانه از کدام دوره به معماری مساجد ایرانی وارد شد ؟ 1-سلجوقی 2- ایلخانی 3- غزنوی 4- سامانی 1؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ 1؟؟؟؟؟؟؟ آآآآفریـــــــــــــــــــــــــــــن, درستههههههه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ برسنج نوفه به چه معنایی است؟ 1-حداقل شاخص کاهش صدای وزن یافته 2-حداکثر صدای ناخواسته که بتوان تحمل کرد تا به کار خواسته آسیب ترساند 3-نوفه ای که در کسری از زمان تغییرات تراز صدایش زیاد باشد 4-مقدار تراز فشار نوفه ی پیوسته 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده