sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ گزینه 3 ؟؟:hapydancsmil: بله کاملا درسته توضیحات:در طراحي اثري به نام باغ آب و نور که آن را باغ ایرانی نیز می نامند،گِوركيان در طراحي كوبيسم را وارد كرد. وي در طراحي اين اثر از تصوير تمام نماي مسلط بر باغسازي به تمامي فاصله گرفت و با تجزيه پلان ها، پرسپكتيو را يكسره از ميان بر داشت و به جاي عمق فضا،تركيب بندي دو بعدي را برجسته كرد. گابريل گوركيان ، معمار ايراني در زمره شاگردان اسكار اشترناد و يوزف هوفمان و از دوستان آدولف لوس بود. او در پاريس با لوكوربوزيه و زيگفريد گيدئون كنگره سيام را تاسيس كرد و دبير آن بود. او معمار مدرنيستي در سطح بين المللي بود. معماري او ريشه در كارها و انديشه هاي سبك بين المللي كارهاي هوفمان ،لوكوربوزيه و لوس داشت و به جرأت مي توان نوشت كه معماري مدرن او تفاوت بنيادي با معماري همكاران مدرنيست خود در ايران داشت. 4؟ خیر..جواب درست داده شد 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سوووووووال::hapydancsmil: در معماری سنتی ایران سیستم تنظیم تناسبات چه نامیده میشود؟ 1- پیمون 2- تناسب طلایی 3- کن 4- مدول لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سوووووووال::hapydancsmil: در معماری سنتی ایران سیستم تنظیم تناسبات چه نامیده میشود؟ 1- پیمون 2- تناسب طلایی 3- کن 4- مدول پیمون... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سوووووووال::hapydancsmil: در معماری سنتی ایران سیستم تنظیم تناسبات چه نامیده میشود؟ 1- پیمون 2- تناسب طلایی 3- کن 4- مدول 1؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ پیمون... آفرینننننننننن هدا جونی،کاملا درسته 1؟:hapydancsmil: درست گفتی مینا جونی ؛اما دیر گفتی لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ 1؟ مینا عزیزم بیا خودت سوال بعدی رو بگو... اون دفعه نبودی من سوا ل پرسیدم به جات... 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ مینا عزیزم بیا خودت سوال بعدی رو بگو...اون دفعه نبودی من سوا ل پرسیدم به جات... میشه خودت بپرسی؟ آخه من فعلا چیزی توو ذهنم نیست 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ با اجازه من سوال بعدی رو میپرسم... در معماری قدیم ایران مهتابی به چه معناست؟ 1_روشنایی در حد مهتاب 2_سکو 3_غرفه 4_تخت 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ با اجازه من سوال بعدی رو میپرسم...در معماری قدیم ایران مهتابی به چه معناست؟ 1_روشنایی در حد مهتاب 2_سکو 3_غرفه 4_تخت خیلی آشناست گزینه ی 2 ؟ 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی آشناستگزینه ی 2 ؟ کاملا درسته... مهتابی سکویی است که در جلوی ساختمان رو به حیات ساخته می شده و چون در تابستان برای خوابیدن از آن استفاده میشده ومهتاب کاملا دیده میشده به آن مهتابی می گفتند 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بنای معماری مجموعه مسکونی ریچموند کنار رودخانه تایمز در لندن،اثر کدام معمار بوده و نماینده کدام سبک معماری می باشد؟ 1.جان بورگی - نئوکلاسیک 2.آلن گرینبرگ - ارگانیک 3.لئون کرید - ارگانیک 4.کولین تری - نئوکلاسیک 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بنای معماری مجموعه مسکونی ریچموند کنار رودخانه تایمز در لندن،اثر کدام معمار بوده و نماینده کدام سبک معماری می باشد؟1.جان بورگی - نئوکلاسیک 2.آلن گرینبرگ - ارگانیک 3.لئون کرید - ارگانیک 4.کولین تری - نئوکلاسیک 1؟ 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ 4؟ درود...درسته فک کنم بعدی رو هم باید خودم بپرسمدرسته؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ کاخ باکینگهام از کدام معمار است؟ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ کاخ باکینگهام از کدام معمار است؟ جان ناش؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دقیییییییییییییییییییییییییییییییقا 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ فلسفه ی فولدینگ توسط چه کسی وارد عرصه معماری شد؟ 1.فرانک گهری 2.جفری کبپنیز 3.پیتر آیزنمن 4.فیلیپ جانسون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده