from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ 2؟ درسته عزیزم.... از اونجایی که مینا چراغش خاموشه فکر کنم نیست الان... من سوال بعدی رو میپرسم...ببخشید مینا دیر اومدم جواب بدم... در ساخت تالارها برای داشتن آکوستیک خوب و طنین مناسب کدام فرم صحیح است؟ سطوح هموار؛کاربرد مصالح آبسورنیت؛تالار غیر قرنیه تالار قرینه ؛هندسی و کارکرد مصالح آبسورنیت به طور در هم تالار غیر قرینه ؛غیر هندسی؛سطوح ناهموار ؛کاربرد مصالح آبسورنیت به طور در هم تالار با فرم هندسی ؛سطوح صاف و کاربرد مصالح آبسورنیت 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ درسته عزیزم....از اونجایی که مینا چراغش خاموشه فکر کنم نیست الان... من سوال بعدی رو میپرسم...ببخشید مینا دیر اومدم جواب بدم... در ساخت تالارها برای داشتن آکوستیک خوب و طنین مناسب کدام فرم صحیح است؟ سطوح هموار؛کاربرد مصالح آبسورنیت؛تالار غیر قرنیه تالار قرینه ؛هندسی و کارکرد مصالح آبسورنیت به طور در هم تالار غیر قرینه ؛غیر هندسی؛سطوح ناهموار ؛کاربرد مصالح آبسورنیت به طور در هم تالار با فرم هندسی ؛سطوح صاف و کاربرد مصالح آبسورنیت 2؟ 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ 2؟ نه 2 نمیشه....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ درسته عزیزم....از اونجایی که مینا چراغش خاموشه فکر کنم نیست الان... من سوال بعدی رو میپرسم...ببخشید مینا دیر اومدم جواب بدم... در ساخت تالارها برای داشتن آکوستیک خوب و طنین مناسب کدام فرم صحیح است؟ سطوح هموار؛کاربرد مصالح آبسورنیت؛تالار غیر قرنیه تالار قرینه ؛هندسی و کارکرد مصالح آبسورنیت به طور در هم تالار غیر قرینه ؛غیر هندسی؛سطوح ناهموار ؛کاربرد مصالح آبسورنیت به طور در هم تالار با فرم هندسی ؛سطوح صاف و کاربرد مصالح آبسورنیت گزینه 3؟ 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ کدام اثر زیر با الهام از نظام معماری باغ فین طراحی شده است؟ 1.کالج مدیریت اثر نادر اردلان 2.موزه هنرهای معاصر تهران 3.مهمانسرای حافظیه اثر حسین شیخ زین الذین 4.سفارت ایران در بانکوک 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ کدام اثر زیر با الهام از نظام معماری باغ فین طراحی شده است؟ 1.کالج مدیریت اثر نادر اردلان 2.موزه هنرهای معاصر تهران 3.مهمانسرای حافظیه اثر حسین شیخ زین الذین 4.سفارت ایران در بانکوک گزینه 2 آیا؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ کدام اثر زیر با الهام از نظام معماری باغ فین طراحی شده است؟ 1.کالج مدیریت اثر نادر اردلان 2.موزه هنرهای معاصر تهران 3.مهمانسرای حافظیه اثر حسین شیخ زین الذین 4.سفارت ایران در بانکوک منظور از گزینه 3 تالار حافظیست؟ فکر کنم 3 بشه... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ گزینه 2 آیا؟ خیر این گزینه نیست منظور از گزینه 3 تالار حافظیست؟فکر کنم 3 بشه... خیر...دوست دیگری هم اشاره کردن به گزینه ی 3..ولی این گزینه درست نیست... 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سفارت ایران تو بانکوک...میشه... آخه اینقدر نمای صلبی داره که هیچ وقت ذهنم نمیرفت سراغ سفارت ایرن تو بانکوک.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سفارت ایران تو بانکوک...میشه...آخه اینقدر نمای صلبی داره که هیچ وقت ذهنم نمیرفت سراغ سفارت ایرن تو بانکوک.... خیر این گزینه هم نبود... گزینه 1 درست بود... توضیحات:كالج مديريت دانشگاه هاروارد (دانشگاه امام صادق كنوني) در سال 1349 به وسيله نادر اردلان ، طراحي شد.مجموعه مدرسه عالي مديريت به عنوان يكي از موفق ترين آثار اردلان است كه با مباني نظري وي بسيار نزديكي دارد.اين مجموعه به صورت باغي درونگراست كه بر زميني مستطيل شكل به ابعاد 110 در 70 متر استقرار يافته، ساختمان هاي كم ارتفاع پيرامون آن را چون ديواري قطور در بر گرفته و آن را تعريف كرد هاند. اين باغ با الهام از نظام معماري باغ فين كاشان طراحي شده است. ساختمان كتابخانه وساختمان اداري بر محور طولي باغ قرار گرفته و مدرس ها، در پيرامون آن به صورت ديواري محصور كننده است. 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ در کدامیک از آثار نامبرده زیر اثر کوبیسم وارد شده است؟ 1.فرهنگسرای نیاوران 2.سفارت ایران در بانکوک 3.باغ آب و نور 4.سفارت ایران در برزیل 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ در کدامیک از آثار نامبرده زیر اثر کوبیسم وارد شده است؟ 1.فرهنگسرای نیاوران 2.سفارت ایران در بانکوک 3.باغ آب و نور 4.سفارت ایران در برزیل 1؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ در کدامیک از آثار نامبرده زیر اثر کوبیسم وارد شده است؟ 1.فرهنگسرای نیاوران 2.سفارت ایران در بانکوک 3.باغ آب و نور 4.سفارت ایران در برزیل گزینه 3 ؟؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده