sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من استاتیک رو به زور پاس کردم... گزینه ی 1؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من استاتیک رو به زور پاس کردم...گزینه ی 1؟ نه اینم نیست جواب برشه یه مربع رو فرض کن که در اثر برش به یه متوازی الاضلاع تبدیل شده قطر بزرگش در اثر کششه و قطر کوچکش تحت فشار که این دو تحت زاوایه 45 درجه اعمال می شن برا همین برش ترکیبی از کشش و فشاره هر جا برش هست پس کشش و فشار هم هست 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ تیرهایی با فواصل کم که در یک جهت دهانه را می پوشانند چه نام دارند؟ 1-تیرچه 2-شبکه تیر 3-دال یکطرفه 4-صفحات تخت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ تیرهایی با فواصل کم که در یک جهت دهانه را می پوشانند چه نام دارند؟1-تیرچه 2-شبکه تیر 3-دال یکطرفه 4-صفحات تخت گزینه ی 3؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ 2??? نه تیرچه ست شبکه تیر دو ردیف تیر روی همن دال و صفحات تخت هم به صورت صفحه یکپارچه هستن نه تیرهای کنار هم 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ زمان واخنش به ترتیب برای کاربری های سالن کنسرت و سالن کنفرانس چگونه است؟ 1-پایین-بالا 2-پایین-پایین 3-بالا-پایین 4-بالا-بالا 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ مشتری نداریم؟؟!! هیشکی نمی دونه شانسی بگین لااقل:دی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ زمان واخنش به ترتیب برای کاربری های سالن کنسرت و سالن کنفرانس چگونه است؟ 1-پایین-بالا 2-پایین-پایین 3-بالا-پایین 4-بالا-بالا با تکیه بر شانس همون جور که خودتون گفتین..... گزینه ی 3؟ 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ با تکیه بر شانس همون جور که خودتون گفتین.....گزینه ی 3؟ دقیقااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقااااااااااا پروردگارا..............آمین! سوال ............به خط دوره یک سطح یا محیط مرئی یک حجم اطلاق می شود و وسیله اصلی تشخیص و شناخت...............یک شی است. 1.فضا - مکان 2.شکل - فرم 3.مکان - شکل 4.فرم - فضا 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ پروردگارا..............آمین! سوال ............به خط دوره یک سطح یا محیط مرئی یک حجم اطلاق می شود و وسیله اصلی تشخیص و شناخت...............یک شی است. 1.فضا - مکان 2.شکل - فرم 3.مکان - شکل 4.فرم - فضا 2؟؟ 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ 2؟؟ بله...بله....درسته توضیح:شكل در قالب خطي ظاهر مي شود كه جداكننده فرم از زمينه اش است. 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ ........صدایی است با فرکانس ثابت که اسیلوگرام آن به صورت نوسان ساده سینوسی است. 1-نغمه 2-نوفه 3-نغمه ناب 4-بیناب نغمه 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ ........صدایی است با فرکانس ثابت که اسیلوگرام آن به صورت نوسان ساده سینوسی است.1-نغمه 2-نوفه 3-نغمه ناب 4-بیناب نغمه نغمه... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده