sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ گزینه 3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیر این گزینه نیست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ 4؟؟؟؟؟؟ درود.....کاملا درسته توضیح:بنابر ضوابط آتش نشاني و استانداردهاي طراحي معماري، عرض راهرو در بسياري از كاربري ها (از جمله استاديوم) رابطه مستقيم با كاربران و جمعيت استفاده كننده از فضا دارد. 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ درود.....کاملا درستهتوضیح:بنابر ضوابط آتش نشاني و استانداردهاي طراحي معماري، عرض راهرو در بسياري از كاربري ها (از جمله استاديوم) رابطه مستقيم با كاربران و جمعيت استفاده كننده از فضا دارد. عجب سوال انحرافی ای بودا:دی کدام یک در مورد شهرهای قرون وسطایی درست نیست؟ 1-هر ساختمان در شهر شخصیت جداگانه و منحصر به خود داشت 2-شهر دارای نظمی سختگیرانه و خشک بود 3-امکان نور و هوای کافی برای شاختمان ها وجود نداشت 4-هر بنا وظیفه پر کردن یک جای خالی بود تا تصویر کلی خیابان تکمیل شود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ عجب سوال انحرافی ای بودا:دی کدام یک در مورد شهرهای قرون وسطایی درست نیست؟ 1-هر ساختمان در شهر شخصیت جداگانه و منحصر به خود داشت 2-شهر دارای نظمی سختگیرانه و خشک بود 3-امکان نور و هوای کافی برای شاختمان ها وجود نداشت 4-هر بنا وظیفه پر کردن یک جای خالی بود تا تصویر کلی خیابان تکمیل شود گزینه یک؟؟... شخصیت نداشتن فک کنم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ گزینه یک؟؟...شخصیت نداشتن فک کنم کاملا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ در اتاقی مستطیل شکل با راستایی شرقی - غربی حضور داریم،که پنجره های شمالی کشیده و پنجره های جنوبی کوچک و پر عمقی داراست. کاربری این فضا چه می تواند باشد؟ 1.نماز خانه 2.سالن تمرین تیراندازی 3.گالری فرش 4.آتیله معماری 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ در اتاقی مستطیل شکل با راستایی شرقی - غربی حضور داریم،که پنجره های شمالی کشیده و پنجره های جنوبی کوچک و پر عمقی داراست. کاربری این فضا چه می تواند باشد؟ 1.نماز خانه 2.سالن تمرین تیراندازی 3.گالری فرش 4.آتیله معماری خیلیییی سخته گزینه 2 ؟؟؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خیلیییی سخته گزینه 2 ؟؟؟ خیر این گزینه نیست می تونم آسون تر بپرسم....ولی سعی می کنم چیزایی بپرسم که یک چی اضافه شه بهمون.... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خیر این گزینه نیستمی تونم آسون تر بپرسم....ولی سعی می کنم چیزایی بپرسم که یک چی اضافه شه بهمون.... خیلیییی هم خوبه، :hapydancsmil: میخواستم بگم 3 گفتم 2 ، گزینه 3 ؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خیلیییی هم خوبه، :hapydancsmil: میخواستم بگم 3 گفتم 2 ، گزینه 3 ؟ شرمنده ام این هم نیست یک جورایی با ماها مربوط میشه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بله درسته... چقد زحمت کشیدم!:دی برایند دو نیروی کشش و فشار با زاویه 45 درجه است. 1-خمش 2-برش 3-پیچش 4-لنگر 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ چقد زحمت کشیدم!:دی برایند دو نیروی کشش و فشار با زاویه 45 درجه است. 1-خمش 2-برش 3-پیچش 4-لنگر گزینه 4؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده