~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ به بيضي چه رنگي را مي توان نسبت داد؟ 1)صورتي 2)قهوه اي 3)بنفش 4)نارنجي لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ قهوه ای؟ خير... بيضي رو ميشه تركيب از دايره و مكعب دونس.... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ به بيضي چه رنگي را مي توان نسبت داد؟1)صورتي 2)قهوه اي 3)بنفش 4)نارنجي بنفش/؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بنفش/؟؟؟؟ درسته.... مربع قرمز....دايره ابي...تركيب هر دو ميشه بيضي به رنگ بنفش... . ذوزنقه هم به همين صورت ميشه رنگ نارنجي به اون نسبت داد... . . سوال بعد لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ در محل اتصال چهارچوب فلزی با نازک کاری، کدام مورد به کار می رود؟؟؟ 1)فتیله 2)شاخ 3)روکوب 4)چفت 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ در محل اتصال چهارچوب فلزی با نازک کاری، کدام مورد به کار می رود؟؟؟1)فتیله 2)شاخ 3)روکوب 4)چفت گزینه 3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ در محل اتصال چهارچوب فلزی با نازک کاری، کدام مورد به کار می رود؟؟؟1)فتیله 2)شاخ 3)روکوب 4)چفت گزینه 4 ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ گزینه 3 نه عزیزم :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y گزینه 4 ؟؟؟؟ اوهــــــــــــــــــــــــــــــــوم :2eaoapgxehimkak1y7e 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سوال : گره سازی با آجر و کاشی را چه مینامند؟ 1- زبده 2- معقلی 3- خشتی 4-تراش لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بهترين نمونه پروژه كه در ان از سبك التقاط گري استفاده شده؟ 1)پل بروكلين 2)كريستال پالاس 3)برج ايفل 4)گنبد پارلمان المان لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سوال : گره سازی با آجر و کاشی را چه مینامند؟ 1- زبده 2- معقلی 3- خشتی 4-تراش گزينه 2 درسته :62izy85: معقلی. بله :62izy85: شماها از کجا میدونستین !! من اولین بار بود میشنیدم لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ درسته :62izy85: بله :62izy85: شماها از کجا میدونستین !! من اولین بار بود میشنیدم قبلا ی جا خونده بودم_ترم پیش هم سر کلاس معماری اسلامی گذرا گفته شد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بهترين نمونه پروژه كه در ان از سبك التقاط گري استفاده شده؟1)پل بروكلين 2)كريستال پالاس 3)برج ايفل 4)گنبد پارلمان المان گزینه 1: در پل بركلين بهترين نمونه سبك التقاط گرايي هست و در آن از سبك هاي رومي،رنسانس،مصري استفاده شده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سوال : من هنر را مانند تحصیل و یا آزادی برای همه و نه عده ای معدود میخواهم ) از کیست ؟ 1-ویلیام کوریس 2- آگوست رودن 3- میس وندر روهه 4- سالیوان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده