from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ خیر:icon_gol: نه عزیزم :icon_gol: نه ؛ :icon_gol: میشه بپرسم منبعت چیه؟؟ کاشی معرق از سلجوقی شروع شده و تو تیموری به اوج رسیده و تو صفویه با ظهور کاشی هفت رنگ کم کم استفاده ازش به خاطر سختی کار کم شد و به فراموشی هم رسید.... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ میشه بپرسم منبعت چیه؟؟کاشی معرق از سلجوقی شروع شده و تو تیموری به اوج رسیده و تو صفویه با ظهور کاشی هفت رنگ کم کم استفاده ازش به خاطر سختی کار کم شد و به فراموشی هم رسید.... سوال کنکورسراسری 83, که تو کتاب صدها نکته در کنکور ارشد معماری جوابشو گزینه 1 گفته : از انواع آرایه که در شیوه تیموری رونق یافت ؛ نحوه آمود با کاشی تراش یا معرق بود که نمای ساختمان آن دوره را متحول ساخت ؛آغاز شیوه معماری تیموری را میتوان مقارن با حکومت ایلخانیان دانست و در نتیجه آرایه کاشی معرق را به دوره ایلخانیان منتسب دانست . لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ ولی ما تو درس تزئیناتمون خوندیم دوره سلجوقی بودا! 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سوال کنکورسراسری 83, که تو کتاب صدها نکته در کنکور ارشد معماری جوابشو گزینه 1 گفته : از انواع آرایه که در شیوه تیموری رونق یافت ؛ نحوه آمود با کاشی تراش یا معرق بود که نمای ساختمان آن دوره را متحول ساخت ؛آغاز شیوه معماری تیموری را میتوان مقارن با حکومت ایلخانیان دانست و در نتیجه آرایه کاشی معرق را به دوره ایلخانیان منتسب دانست . عزیزم...دوران شکوفایی کاشی معرق مربوط به ایلخانی و تیموری و صفوی بوده....اما داره میگه آغاز استفادش به چه دوره ایی برمیگرده...من دوباره کتاب سبک شناسی رو هم نگاه میکنم... در مورد آغاز تیموری هم بعد از انقراض ایلخانی بوده...ضمن این که کلن هنر تیموری تحت تاثیر سلجوقی بود و شباهتهای زیادی داره به معماری سلجوقی... این که نتیجه گرفته که چون تیموری بعد از ایلخان اومده پس از ایلخانیان شروع شده یه ذره نتیجه گیری درستی نیست... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ ولی ما تو درس تزئیناتمون خوندیم دوره سلجوقی بودا! ولی جواب ایلخانی بود تو کتابمم؛ سوال بعد رو یکی از دوستان بپرسه، شب خوش لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ عزیزم...دوران شکوفایی کاشی معرق مربوط به ایلخانی و تیموری و صفوی بوده....اما داره میگه آغاز استفادش به چه دوره ایی برمیگرده...من دوباره کتاب سبک شناسی رو هم نگاه میکنم...در مورد آغاز تیموری هم بعد از انقراض ایلخانی بوده...ضمن این که کلن هنر تیموری تحت تاثیر سلجوقی بود و شباهتهای زیادی داره به معماری سلجوقی... این که نتیجه گرفته که چون تیموری بعد از ایلخان اومده پس از ایلخانیان شروع شده یه ذره نتیجه گیری درستی نیست... باشه هدا جون؛اگه جواب درست رو با منبعش بذاری ممنون میشم؛ راستی این سوال ارشدسراسری 83 بود اگه بتونی پاسخنامشو پیدا کنی میتونی جواب قطعی رو هم پیدا کنی؛شاید جوابه کتابه من اشتباهه لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ باشه هدا جون؛اگه جواب درست رو با منبعش بذاری ممنون میشم؛ راستی این سوال ارشدسراسری 83 بود اگه بتونی پاسخنامشو پیدا کنی میتونی جواب قطعی رو هم پیدا کنی؛شاید جوابه کتابه من اشتباهه باشه حتما عزیزم....اما زیاد رو پاسخنامه هایی که تو نت هست یا پخش میشه نمیشه اعتماد کرد....بهترین منابع کتابهای منبع هستن.... حتمن سبک شناسی پیر نیا رو بخون برای ارشد بعد تست بزن.... کتاب های راهیان ارشد هم اشتباهاتشون خیلی کمه.... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ طاق لادفانس اثر کدام یک از معمران معاصر است؟ 1.اسپر کلسن 2.دومینکو پرو 3.رافائل وینولی 4.ژان پیر بوفی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ طاق لادفانس اثر کدام یک از معمران معاصر است؟ 1.اسپر کلسن 2.دومینکو پرو 3.رافائل وینولی 4.ژان پیر بوفی گزینه 1 ، Grande Arche de la Défense لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ گزینه 1 ، Grande Arche de la Défense بله با مدرک اثبات شد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سواااااال : کلیسای سن ساوین سورگار تامب (۱۰۶۰-۱۱۱۵) اثر چه دوره ایست ؟؟؟ 1- گوتیک 2- رمانسک 3- رنسانس 4- باروک لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سواااااال : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (۱۰۶۰-۱۱۱۵) اثر چه دوره ایست ؟؟؟ 1- گوتیک 2- رمانسک 3- رنسانس 4- باروک گزینه 2؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ گزینه 2؟ بله؛ کاملااااااا درسته :hapydancsmil: هنر رمانسک (به انگلیسی: Romanesque art) یا رومیوار نوعی شیوهٔ معماری مربوط به سدهٔ یازدهم و دوازدهم است که مرکز آن ایتالیا بود. این نوع معماری از معماری روم و بیزانس تأثیرات اصلی را در طرح و بنای معماری دریافت کرد و در تزئینات داخلی نیز تأثیرات فراوانی از نگارههای ایرانی و بینالنهرین گرفت. بیشترین تأثیر را هم بر روی معماری گوتیک گذاشت. در این نوع معماری یک جفت برج عظیم چهارگوش وجود دارد. ستونها کلفتترند. فضای محراب کلیسا به منظور حضور افراد بیشتر گستردهتر است و برای جلوگیری از آتشسوزی از چوب در فضای کلیسا استفاده نمیشود. در این دوره نقشبرجستهها که حدود ۶۰۰ سال متروک مانده بودند، دوباره احیاء شدند و در ساختمان کلیسا به کار رفتند، به گونهای که میتوان گفت پیکرتراشی به جزء جداییناپذیر سردر کلیساها تبدیل شد. نقش برجستهٔ [[داوری اخروی مربوط به کلیسای اوتن (۱۱۳۰-۱۱۳۵) یکی از معروفترین نقشبرجستههای این دوره است. [۱] [h=2]آثار شاخص دوران رومانسک[/h] کلیسای سنت اتین در کان (۱۰۶۸ م) کلیسای سن سرنن در تولوز (۱۰۸۰-۱۱۲۰) کلیسای سن ساوین سورگار تامب (۱۰۶۰-۱۱۱۵) لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ بناهای مقابل به ترتیب متعلق به چه شیوه ای در معماری ایران می باشد؟ مسجد گلپایگان،مسجد جامع ورامین،مسجد میرچخماغ یزد،رباط شریف 1.رازی - رازی - آذری - آذری 2.رازی - آذری - آذری - رازی 3.آذری - رازی - آذری - رازی 4.آذری - آذری - رازی - رازی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ بناهای مقابل به ترتیب متعلق به چه شیوه ای در معماری ایران می باشد؟ مسجد گلپایگان،مسجد جامع ورامین،مسجد میرچخماغ یزد،رباط شریف 1.رازی - رازی - آذری - آذری 2.رازی - آذری - آذری - رازی 3.آذری - رازی - آذری - رازی 4.آذری - آذری - رازی - رازی گزینه 2 ؟ مسجد گلپایگان : رازی [/url] مسجد جامع ورامین : آذری مسجد میرچخماغ یزد : آذری رباط شریف : رازی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سوووااااااال::hapydancsmil: از کدام عنصر در برابر تشعشات پرتو نگاری در کارهای ساختمانی استفاده میشود ؟ 1- بتن مسلح 2- پلاستیک های سرد p.v.c 3- سنگ های بازالت 4- سرب لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سوووااااااال::hapydancsmil: از کدام عنصر در برابر تشعشات پرتو نگاری در کارهای ساختمانی استفاده میشود ؟ 1- بتن مسلح 2- پلاستیک های سرد p.v.c 3- سنگ های بازالت 4- سرب سرب... برای اون سوال کاشی معرق هم همچنان دارم جستجو میکنم... تو کتاب پیرنیا و یوسف کیانی چیزی نبود... کتاب معماریان رو داری؟ من داشتم نمیدونم دادم به کی دیگه نیاوورده برام.... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سرب...برای اون سوال کاشی معرق هم همچنان دارم جستجو میکنم... تو کتاب پیرنیا و یوسف کیانی چیزی نبود... کتاب معماریان رو داری؟ من داشتم نمیدونم دادم به کی دیگه نیاوورده برام.... کاملا درسته :hapydancsmil: ندارم اون کتابی که گفتی ؛حالا حرص نخور لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده