from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ گلم ورق آزبست کدومه ؟؟ من این سوالو واسه کنکور خونده بودم؛ جوابش آزبست بود ععع...آزبست رو ننوشتم.... آزبست===>0.35 ببخشید من هنگم.... 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ مطمئنی؟آخه تو کتاب من پشم سنگ 0.04 و آزبست 0.95 درسته همون آزبست میشه....ولی کتاب من==> 0.35 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سوال بعدی رو یکی از دوستان بپرسه .... لطفا 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ععع...آزبست رو ننوشتم....آزبست===>0.35 ببخشید من هنگم.... قربونت برم من؛ :aghosh: ممنون که این عداداشو دادی، اینطوری بیشتر یاد میگیریم حالا کدوم میشه جواب درسته؟ اونی که بیشتره یا کمتره ؟ بیشترین قابلیت هدایت حرارتی ؟؟؟ قابلیت هدایت حرارتی عایق ها: الیاف معدنی(پشم سنگ؛یا شیشه)==>0.04-0.045 الیاف معدنی به صورت پانل(پشم سنگ یا شیشه)==>0.045-0.06 پلی استایرن==>0.035-0.04 پلی یورتان==>0.03-0.035 پوکه==>0.15 آزبست===>0.35 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ قربونت برم من؛ :aghosh: ممنون که این عداداشو دادی، اینطوری بیشتر یاد میگیریم حالا کدوم میشه جواب درسته؟ اونی که بیشتره یا کمتره ؟بیشترین قابلیت هدایت حرارتی ؟؟؟ قابلیت هدایت حرارتی عایق ها: الیاف معدنی(پشم سنگ؛یا شیشه)==>0.04-0.045 الیاف معدنی به صورت پانل(پشم سنگ یا شیشه)==>0.045-0.06 پلی استایرن==>0.035-0.04 پلی یورتان==>0.03-0.035 پوکه==>0.15 آزبست===>0.35 آزبست.... میشه... شرمنده من ذهنم مشغوله....از بس همه چیز رو با هم میخونم.... سوال بعدی: ساختن آبروها از شاهکارهای مهندسی کدام دوره بود؟ عیلام هخامنشیان رومیان پارتیان 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ آزبست.... میشه... شرمنده من ذهنم مشغوله....از بس همه چیز رو با هم میخونم.... سوال بعدی: ساختن آبروها از شاهکارهای مهندسی کدام دوره بود؟ عیلام هخامنشیان رومیان پارتیان 3؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ 3؟؟؟؟ بله..درسته ..تو منابع اینطوری اومده... تو کنکور هم میشه رومیان...البته تو گزینه ها فقط رومیان درست بود.... ولی من بهش اعتراض دارم...:دی ما تو چغازنبیل هم آبرو داشتیم....تو دوره عیلام.... تو هند هم تو دوره باستان تو موهنجودارو آّرو بوده.... ولی رومی ها پارتیشون مثل اینکه برش بیشتری داشته ثبت شده به نامشون..... پلیز آسک نکست کوئسچن....:دی 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ خودم سوال میپرسم::gnugghender: سبک گوتیک اولین بار تو کدوم بنا تجلی یافت؟ 1-کلیسای سندآمین فرانسه 2-کلیسای ساگراد فامیلیا 3-کلیسای زیارتی ویزر نهالگین 4-کلیسای دورم انگلستان 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ بله..درسته ..تو منابع اینطوری اومده...تو کنکور هم میشه رومیان...البته تو گزینه ها فقط رومیان درست بود.... ولی من بهش اعتراض دارم...:دی ما تو چغازنبیل هم آبرو داشتیم....تو دوره عیلام.... تو هند هم تو دوره باستان تو موهنجودارو آّرو بوده.... ولی رومی ها پارتیشون مثل اینکه برش بیشتری داشته ثبت شده به نامشون..... پلیز آسک نکست کوئسچن....:دی ماشالله اطلاعات خودم سوال میپرسم::gnugghender:سبک گوتیک اولین بار تو کدوم بنا تجلی یافت؟ 1-کلیسای سندآمین فرانسه 2-کلیسای ساگراد فامیلیا 3-کلیسای زیارتی ویزر نهالگین 4-کلیسای دورم انگلستان گزینه 1 ؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ماشالله اطلاعات گزینه 1 ؟ :thk::thk:چه فایده سر جلسه کنکور خوابم میگیره....:thk: بله.... سبک گوتیک اولین بار تو دیر سند آمین تو کلیسای سند آمین فرانسه به کار برده شده... کلیسای زیارتی ویرزنهایلگن==>باروک کلیسای دورم==>رومانسک(نرماندی) ساگراد فامیلیا===>گوتیک متاخر==معمار آنتونی گائودی نکست کوئسچن....؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ خودم سوال میپرسم::gnugghender:سبک گوتیک اولین بار تو کدوم بنا تجلی یافت؟ 1-کلیسای سندآمین فرانسه 2-کلیسای ساگراد فامیلیا 3-کلیسای زیارتی ویزر نهالگین 4-کلیسای دورم انگلستان :thk::thk:چه فایده سر جلسه کنکور خوابم میگیره....:thk: بله.... سبک گوتیک اولین بار تو دیر سند آمین تو کلیسای سند آمین فرانسه به کار برده شده... کلیسای زیارتی ویرزنهایلگن==>باروک کلیسای دورم==>رومانسک(نرماندی) ساگراد فامیلیا===>گوتیک متاخر==معمار آنتونی گائودی هدا جون؛ اینو نیگا؛ الف ) گوتیک آغازین : معماری گوتیک در فرانسه آغاز گردید .البته با دوباره ساختن کلیسای سن دنی پاریس ، این کلیسا یکی از بزرگترین و قدیمی ترین بناهای عصر گوتیک محسوب میگردد . با اینکه کلیسای سن دنی هم آثار رومانسک در آن مشهود است و هم گوتیک ، و لیکن کلیسای دوره انتقال است.http://www.memarblog.com/?p=1090 متوجه نمیشم کدوم اولیه سن آمین یا سن دنی سوال : برج ناقوس کلیسای فلورانس اثر کدام هنرمند است ؟ 1- چیمبابوه 2- جوتو 3- فرانچسکو 4- برنینی لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سوال : برج ناقوس کلیسای فلورانس اثر کدام هنرمند است ؟ 1- چیمبابوه 2- جوتو 3- فرانچسکو 4- برنینی 2؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ 2؟؟؟؟؟؟؟ آفرین، کاملاااااا درسته لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه من می پرسم کدامیک از آثار زیر مربوط به آلوار آلتو نیست؟ 1.پاوویون نمایشگاه جنگلبانی در لاپوا 2.ساختمان مجلس ملی بنگلادش 3.کتابخانه ی ویپوری 4.آسایشگاه معلولین 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه من می پرسم کدامیک از آثار زیر مربوط به آلوار آلتو نیست؟ 1.پاوویون نمایشگاه جنگلبانی در لاپوا 2.ساختمان مجلس ملی بنگلادش 3.کتابخانه ی ویپوری 4.آسایشگاه معلولین :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: گزینه 1 ؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:گزینه 1 ؟ خیر....این گزینه نبود:icon_gol: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ 2؟:hapydancsmil: کاملا درسته:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ کار با بتن مسلح در ساختمان توسط چه کسی باب شد؟ 1-لویی سالیوان 2-لوکوربوزیه 3-رایت 4-هیچکدام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده