.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ گزینه 2؟ درسته اتاق بالای تالار گوشواره دیروز پرسیده بودم فک کنم:دی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دقت نکردم....حتما چون خودم جواب نداده بودم... در کدامیک از بناهای پارتی از اصل پد چفت استفاده شده است؟ 1.کاخ سروستان 2.آتشکده ی نیاسر 3.آتشکده ی فیروزآباد 4.ایوان مداین 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ 3 معمار باروك؟ جووانی برنینی گوارینوگوراینی فرانسوا مانسرو لوئی لوور 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ جووانی برنینیگوارینوگوراینی فرانسوا مانسرو لوئی لوور درسته لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دو فاکتور محور و سایه در باغ سازی کدام نقطه از جهان وجود داشته است؟ 1.خاور دور 2.مشرق زمین 3.یونان 4.روم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ بله کاملا درسته بیشتر به خاطر محور این گزینه ررو اتخاب کردم خوب سایه هم به دونسته هام اضافه شد فضای صلیبی شکل در قسمت زمستان نشین خانه چه نام دارد؟ 1-چلیپایی 2-شکم دریده 3-صفه 4-چفته 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ بیشتر به خاطر محور این گزینه ررو اتخاب کردم خوب سایه هم به دونسته هام اضافه شد فضای صلیبی شکل در قسمت زمستان نشین خانه چه نام دارد؟ 1-چلیپایی 2-شکم دریده 3-صفه 4-چفته گزینه 2؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا دریده شنیده بودم......شکم دریده خیلی جالب بود...بیشتر تو ذهن آدم می مونه در طراحی منظر برای کنترل حرکت بصری و کنترل فیزیکی از کدام یک از عناصر طراحی زیر استفاده می شود؟ 1.بافت 2.رنگ 3.خط 4.فرم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دریده شنیده بودم......شکم دریده خیلی جالب بود...بیشتر تو ذهن آدم می مونه در طراحی منظر برای کنترل حرکت بصری و کنترل فیزیکی از کدام یک از عناصر طراحی زیر استفاده می شود؟ 1.بافت 2.رنگ 3.خط 4.فرم 3؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده