Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 احتمالا 4 نیست ؟ آخه همه گزینه ها حتما دارن و این یکی نداره :دی 6
.Apameh 25173 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 احتمالا 4 نیست ؟آخه همه گزینه ها حتما دارن و این یکی نداره :دی بله درسته سوال بعدی با شما 6
*pedram* 21266 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 فک میکنم سوال غلط باشه یا اون جوابی که من گفتم صحیح باشه. چون گزینه خورش4 گفته میتواند دارای ازاره آجری باشد یعنی هم میتونه هم نمیتونه و عملا الزامی توش نگفته. به علاوه فک میکنم که عایق کاری دیوار محوطه خیلی الزامی نیست. 7
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 فک میکنم سوال غلط باشه یا اون جوابی که من گفتم صحیح باشه.چون گزینه خورش4 گفته میتواند دارای ازاره آجری باشد یعنی هم میتونه هم نمیتونه و عملا الزامی توش نگفته. به علاوه فک میکنم که عایق کاری دیوار محوطه خیلی الزامی نیست. سوال مربوز بود به آزمون ورود به حرفه مهندسان رشته معماری تخصصی سال 87 سوال 95:icon_gol: 7
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 فک میکنم سوال غلط باشه یا اون جوابی که من گفتم صحیح باشه.چون گزینه خورش4 گفته میتواند دارای ازاره آجری باشد یعنی هم میتونه هم نمیتونه و عملا الزامی توش نگفته. به علاوه فک میکنم که عایق کاری دیوار محوطه خیلی الزامی نیست. کلا سیستم سوالات نظام مهندسی همینطوره! زیاد استاندارد خاصی فکر نکنم داشته باشه. خوب وقتی میگه میتواند اینطوری باشه به گفته خود شما پس میتونه که نباشه پس الزامی نیست بودنش. اما بقیه موارد گفته که حتما باید اینطوری باشه که معمولا هم باید باشند. ----------------- لطفا یک نفر به جای من سوال بعدی را بگوید. ممنون 4
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 سوال بعدی شکل سطح مقطع مناسب برای دودکش کدام است ؟ الف) مثلث ب)دایره ج) مستطیل د) مربع 5
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 11 دی، 2013 ج : مسجد جامع اصفحان دارای : 470 طاق , 9 محراب , 4 ایوان ؛ 2 گنبد , 2 مناره ( کتیبه چیه ) ------------------------------------------------------------------------------- س: شیوه معماری ارگانیک در معماری مدرن منسوب به کدام معمار است ؟ فرانک لوید رایت 3
mehrnaz khademi 11 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 دوستای گلم اگه کسی ضوابط طراحی مرکز موسیقیو داره بذاره کامله کاملااا مرسی
Mist 11 ارسال شده در 27 مهر، 2014 بخش تابستان نشین در خانه های سنتی بافت مرکزی ایران ، تقریبا تو کدام سمت خونه واقع شده ؟ 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 1 آبان، 2014 بخش تابستان نشین در خانه های سنتی بافت مرکزی ایران ، تقریبا تو کدام سمت خونه واقع شده ؟ سلام تو زمستان چون نور افتاب مطلوبه و باعث گرم شدن اتاقهای سمت شمال میشده میرفتن تو جبهه شمالی و نور جنوب میگرفتن تو تابستان چون این تابش نور رو نمیخاستن میرفتن تو جبهه جنوبی تا از نور جنوب در امان باشن البته توجه بکنید که خونه ها رو درونگرا در نظر بگیرید ینی برعکس خونه ها ی امروزی نمونش میشه خونه بروجردیها یا طباطبایی 4
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 20 آذر، 2014 سلامتو زمستان چون نور افتاب مطلوبه و باعث گرم شدن اتاقهای سمت شمال میشده میرفتن تو جبهه شمالی و نور جنوب میگرفتن تو تابستان چون این تابش نور رو نمیخاستن میرفتن تو جبهه جنوبی تا از نور جنوب در امان باشن البته توجه بکنید که خونه ها رو درونگرا در نظر بگیرید ینی برعکس خونه ها ی امروزی نمونش میشه خونه بروجردیها یا طباطبایی لطف میکنید سوال بعدی بپرسید 1
ارسال های توصیه شده