سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ دوره صفوی ؟؟؟ درسته دیگه :icon_pf (34): :4chsmu1: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سوال: در طراحی کتابخانه عمومی شهر تاثیر کدام یک از موارد زیر بر ستون گذاری کمتر است؟ (سراسرس 88) 1- چیدمان پارکینگ 2- چیدمان و قفسه و مبلمان مطالعه 3- توجه به توزیع بارهای زنده بنا 4- رعایت فاصله منظم بین ستون ها لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ می تونه گزینه 4 باشه؟؟؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ می تونه گزینه 4 باشه؟؟؟ :JC_thinking: آره؛ خودشه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سوال خوب ندارمممممممممم :icon_pf (34): وقت بدین بهم :4chsmu1: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سوال : چه عنصری وظیفه انتقال صفحه ستون به فنداسیون را دارد؟ 1- میله مهار 2- مهاربند 3-نبشی 4-لچکی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ انتقال؟؟؟ یا اتصال؟؟ تو کتاب نوشته انتقال ( فکر کنم منظورش اتصاله) لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سوال : چه عنصری وظیفه انتقال صفحه ستون به فنداسیون را دارد؟ 1- میله مهار 2- مهاربند 3-نبشی؟؟؟؟ 4-لچکی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سوال : چه عنصری وظیفه انتقال صفحه ستون به فنداسیون را دارد؟ 1- میله مهار 2- مهاربند 3-نبشی؟؟؟؟ 4-لچکی نه عزیزم؛ نبشی نیست :flowerysmile: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ نبشی برای اتصال ستون به صفحه بیس پلیت (صفحه ستون ) هستش اما جز این گزینه شاید این درست باشه : میل مهار؟ من خوندم به وسیله پیچ و پرچ هستش اما تو گزینه ها نیست تو کتاب عناصر جزییات + کتاب شریف خوندم اما 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ میل مهار؟ من خوندم به وسیله پیچ و پرچ هستش اما تو گزینه ها نیست تو کتاب عناصر جزییات + کتاب شریف خوندم اما درسته، میل مهار؛ این سوالو از کتاب نکته های کنکور کارشناسی ارشد برداشتم کار اتصال صفحه زیر ستونی با بتن به وسیله میل مهار ( بولت) صورت میگیرد لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ من الان هورآآآآآ شدم سوال بعدی با من میشه یا فقط شما میپرسی؟؟؟ (خدا کنه خودت بپرسی) 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ من الان هورآآآآآ شدم سوال بعدی با من میشه یا فقط شما میپرسی؟؟؟ (خدا کنه خودت بپرسی) روند این تاپیک اینطوریه که هرکی جواب درست بده؛ سوال بعد رو میپرسه، اگه لطف کنین و بذارین خیلی خوبه؛ اگه هم ندارین من میذارم؛ گاهی وقتا بچه ها سوال ندارن من میذارم تا روند تاپیک کند نشه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ درسته، میل مهار؛ این سوالو از کتاب نکته های کنکور کارشناسی ارشد برداشتم کار اتصال صفحه زیر ستونی با بتن به وسیله میل مهار ( بولت) صورت میگیرد خواستم بگم میل مهارررررر اولش شک داشتم منظور همون بولته یا نه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ جواب ندادین که من بپرسم یا نه،مثل اینکه دوست داشتین من بپرسم، خب سوااال : تالار های شهر برای انجام انواع فعالیت های شهری و سیاسی در روم باستان چه نام داشت ؟ 1- آگورا 2- اپیداروس 3- باسلیکا 4- کولوسیوم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ 4- کولوسیوم :JC_thinking: نه عزیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده