afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ عید سعید فطر بر همگان مبارک باد طاعات و عباداتتان مقبول درگاه حق 17 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ عيد فطر يكى از دو عيد بزرگ در سنت اسلامى است كه درباره آن احاديث و روايات بيشمار وارد شده است. مسلمانان روزه دار كه ماه رمضان را به روزه دارى به پا داشته و از خوردن و آشاميدن و بسيارى از كارهاى مباح ديگر امتناع ورزيده اند، اكنون پس از گذشت ماه رمضان در نخستين روز ماه شوال اجر و پاداش خود را از خداوند مىطلبند، اجر و پاداشى كه خود خداوند به آنان وعده داده است 9 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ پیشاپیش فرا رسیدن عید سعید فطر را به حضور تمام شما عزیزان تبریک عرض می کنیم و امیدواریم ماه مبارک رمضان و همچنین عید سعید فطر بر تمامی شما مبارک باشد خدایا به ما توفیق ده تا از کسانی باشیم که حاصل دسترنج یکماه ی خود را در رمضان، از این به بعد هم حفظ کنیم. (آمین) 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ عید سعید فطر بر همه مومنین مبارک باد طاعات همه شما قبول درگاه حق باد :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی یادم میاد خیلی ها بودن که پارسال آخرین ماه رمضونشون رو تجربه کردن، دلم میگیره... آخه شاید این بار نوبت من باشه که آخرین مهمونی ماه رمضون رو تجربه کنم... 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خداحافظ ماه پروردگار الرحمن الراحمین خداحافظ ماه لحظه های افطار و سحر خداحافظ ماه نعمت و رحمت و برکت خداحافظ ماه شب های نورانی قدر . . . 5 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ وای مبارکه ....عجب ماه رمضون سختی بود ایشالله نماز روزه هاتون قبول باشه 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ وای مبارکه ....عجب ماه رمضون سختی بودایشالله نماز روزه هاتون قبول باشه مبارکه 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خداحافظ ماه پروردگار الرحمن الراحمین خداحافظ ماه لحظه های افطار و سحر خداحافظ ماه نعمت و رحمت و برکت خداحافظ ماه شب های نورانی قدر . . . مبارکه 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ عید همگی دوستان مبارک باشه. یه بار دیگه به پایان رسید ماه رمضون.ایشالا همه دوستان ثواب زیادی رو برده باشن 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ عید همگی دوستان مبارک باشه.یه بار دیگه به پایان رسید ماه رمضون.ایشالا همه دوستان ثواب زیادی رو برده باشن مبارکه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ عید هم رسما علام شد و....................... عید همه مبارک:girl_blush2: 8 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تبریکات فراوووووووووووووووون:girl_angel: 7 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ وای مبارکه ....عجب ماه رمضون سختی بودایشالله نماز روزه هاتون قبول باشه سخت بود ولی الان که تموم شده دلم خیلی گرفته... 6 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ عید سعید فطر مبارک!!! :icon_gol: نماز روزه هاتون هم قبول باشه ! 6 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ منم عید رو تبریک میگم یک ماه روزه و عبادت قبول باشه :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده