Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ به سلامتی ماه ضیافت الهی تموم شد ...تبریک به مومنان الهی و وای به حال اونایی که روزه نگرفتن!! دیشب داشتم به کفاره این روزه هایی که نگرفتم فکر میکردم....در رساله فقیه عالیقدر حضرت آیه الله العضمی منتظری دامت برکاته خدابیامرز و چشم دشمناش کور در مورد کفاره روزه نوشته: 60 تا روزه که 30تاش پشت سرهم باشه یا 60 تا فقیر رو غذا بده یا بنده آزاد کنه که در شرایط فعلی منتفی هستش!!!!!:zadan: من حساب کردم یعنی 60تا 30 تا میشه 1800 روز یعنی حدود5سال باید روزه بگیرم یا اگه هرفقیری با 3000تومن بشه غذا داد میشه5400000تومن!!!!!خوب من که نه جونشو دارم نه پولشو....:sorry: وقتی به خانواده گفتم که با این حساب یه عمر نوح میخواد برا گرفتن روزه ها و یه عالمه پول،گفتن بهترین راه توبه است!!!!!:girl_angel: اما شوهرخواهرم یه حرف خوبی زد،گفت میتونی پول بدی برا زندانیان دیه برا آزادی بنده!!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 البته اینا همش شوخی بود و من که قصد قضا گرفتنشونو ندارم،اما فکرم رفت پیش کمک به زندانیان دیه....امیدوارم برا هیچکسی همچین مشکلی پیش نیاد....ولی من خودم به شخصه هیچوقت تو فکر کمک به این ادما نبوده ام...امیدوارم بتونم در حد توانم کمک کنم....امیدوارم هیچ کس رو دور نبینیم...:girl_yes2: شاید نتیجه اخلاقی من از ماه رمضون امسال این بود!!!!:girl_in_dreams: 15 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ روزه که نمیگیری،کفاره هم که نمیدی!!!!!مملکته داریم....:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
fabricator 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بهتره که همیشه کاری که فکر میکنیم درسته انجام بدیم اینطوری خیلی راحتریم اگه فک میکنیم روزه گیری کار درستیه (حتی اگر کل عالم نظرش مخالف باشه) بهتره بگیریم نه اگر فک میکنیم کار بیهوده اییه دیگه دنبال حکم و شرع گشتن برای چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ ما که روزه گرفیتم :texc5lhcbtrocnmvtp8 زکاتمون که بابامون میده اگر با 2000 تومان کسی ازاد میشه در خدمت ایم :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من [/url]حساب کردم یعنی 60تا 30 تا میشه 1800 روز یعنی حدود5سال باید روزه بگیرم یا اگه هرفقیری با 3000تومن بشه غذا داد میشه5400000تومن!!!!!خوب من که نه جونشو دارم نه پولشو.... این حرفا نیست خدا فقط یخورده تلاش میخواد 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ این حرفا نیست خدا فقط یخورده تلاش میخواد چه تلاشی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ چه تلاشی؟؟؟ تلاشی که آخرش متلاشی کنه 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ چه تلاشی؟؟؟ اگه روزه گرفتن رو قبول داشته باشی (خدا رو قبول داشته باشی و اسلام رو )اونوقت کافیه ی کم تلاش کنی روزه های قضات رو بگیری حتما لازم نیست تو این عددا باشه که اصلا امکان پذیر نیست برای این ادعا سه تا دلیل دارم 1.از انتهای ماه رمضون تا شروع سال بعد حدود 320 روزه و نسبت به 1800 روز ...(از این گذشته تو بعضی روزا روزه حرامه و این میتونه شرائط این مدل به اصطلاح کفاره رو به هم بریزه ) 2.تو رساله های حضرات ی مدل دیگه هم گذاشتن (البته بعضی هاشون )به جای هر روز 18 روز و این یعنی روایت معتبری تو این زمینه وجود نداره که وحدت حکم رو از بین برده 3.این ایه قران (لیس للانسان الی ما سعی ) که چیزی رو که خارج از توان انسان برای انسان قرار نداده 5 لینک به دیدگاه
reza_pme 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ بهتره که همیشه کاری که فکر میکنیم درسته انجام بدیماینطوری خیلی راحتریم اگه فک میکنیم روزه گیری کار درستیه (حتی اگر کل عالم نظرش مخالف باشه) بهتره بگیریم نه اگر فک میکنیم کار بیهوده اییه دیگه دنبال حکم و شرع گشتن برای چیست؟ سلام گلم اگه هرکی به میل خودش عمل کنه که سنگ رو سنگ بند نمیشه مثلا فکر کن چراغ قرمز سر چهار راه دل بخواهی بشه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
reza_pme 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ اگه روزه گرفتن رو قبول داشته باشی (خدا رو قبول داشته باشی و اسلام رو )اونوقت کافیه ی کم تلاش کنی روزه های قضات رو بگیری حتما لازم نیست تو این عددا باشه که اصلا امکان پذیر نیست برای این ادعا سه تا دلیل دارم 1.از انتهای ماه رمضون تا شروع سال بعد حدود 320 روزه و نسبت به 1800 روز ...(از این گذشته تو بعضی روزا روزه حرامه و این میتونه شرائط این مدل به اصطلاح کفاره رو به هم بریزه ) 2.تو رساله های حضرات ی مدل دیگه هم گذاشتن (البته بعضی هاشون )به جای هر روز 18 روز و این یعنی روایت معتبری تو این زمینه وجود نداره که وحدت حکم رو از بین برده 3.این ایه قران (لیس للانسان الی ما سعی ) که چیزی رو که خارج از توان انسان برای انسان قرار نداده موافقم خدا وقتی تلاش بنده اش رو ببینه، حتی اگه انسان نتونه از پس کل کفاره (یا هر مسئله دیگه) هم بر بیاد ازش قبول میکنه (لا یکلف نفس الا وسعها) البته بهتره که هرکاری به وقت خودش انجام شه. ماه رمضون مثل ی دریای بی پایان رحمت داست. اگه ما کنار این دریا تشنه باشیم و از اون استفاده نکنیم. مشکل از ماست نه حکم خدا 2 لینک به دیدگاه
fabricator 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام گلماگه هرکی به میل خودش عمل کنه که سنگ رو سنگ بند نمیشه مثلا فکر کن چراغ قرمز سر چهار راه دل بخواهی بشه:icon_pf (34): سلام نقض قوانین که موجب تعدی به حقوق دیگران میشه نکوهیدس ولی دین یه مسئله شخصیه به نظرم روزه گرفتن یا نگرفتن من موجب آزار کسی نیمشه 3 لینک به دیدگاه
reza_pme 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلامنقض قوانین که موجب تعدی به حقوق دیگران میشه نکوهیدس ولی دین یه مسئله شخصیه به نظرم روزه گرفتن یا نگرفتن من موجب آزار کسی نیمشه سلام نظر شما هم محترمه برام. خب هرکسی رو تو قبر خودش میخوابونن. موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ما که روزه گرفیتم :texc5lhcbtrocnmvtp8 زکاتمون که بابامون میده اگر با 2000 تومان کسی ازاد میشه در خدمت ایم :girl_blush2: قبول باشه!!!! با 2000تومن نمیشه اما اگه مداوم باشه و بقیه رو تشویق کنیم شاید بشه یه کمک خیلی کوچیک کرد!!!!:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده