Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ پروفشو بسته مجبوریم اینجا اسپم کنیم!! شما مکانیکیا اسپم نکنید خدای نکرده طوریتون میشه نه!؟!! 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ شما مکانیکیا اسپم نکنید خدای نکرده طوریتون میشه نه!؟!! ها؟!! چیکار کنیم خو....درسا سنگینن! :sorry: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ جاش خالیه خواهریم...دلم براش یه فسقلی شده 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ شناخت زیادی ازش ندارم ولی پستای قشنگی داشت. امضا و آواتارش هم خیلی خوبه. :dancegirl2: تو میتینگ که دیدمش دختر مهربون و راحت و خوش برخوردی بود. :1cwpe6q6upfmgganbmp براش بهترین ها رو آرزو دارم :heartshape2: 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ ها؟!! چیکار کنیم خو....درسا سنگینن! :sorry: وای خدا کلی خندیدم همه فهمیدن/ اسپم / درس سنگین رو خوب اومدین/ اون بچه غول رو از کجا آوردی مهندس؟ 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ دوست دارم یوحنا ... خودت میدونی چقدر زیاد 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ یوحنا، دختره ی مزاحم ... چقدر کل کل کردم باهاش. الان کجاست؟ دستت درد نکنه ایلیا. همیشه مبتکر و خلاقی. 10 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ واییییییییییی مرسی ایلیا به خاطر تاپیک بیستت :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y یوحنا گلــــــــی عزیزممم :aghosh:، از اولین دوستان من در انجمن ، پایه اسپم...یادمه اون اوایل که اینجا عضو شده بودم با یوحنا تو تاپیک های تشخیص هویت مموشک کلی اسپم میکردیم و میخندیدیم ...یادش بخیر ...:girl_in_dreams: دختری فوق العاده مهربون ، بی شیله پیله ، خوش برخورد و شوخ طبع... میتینگ تهران دیدمش چقدر سر به سر شیخ گذاشت و اذیتش کرد، دمش گرمممم حسودیش شده بود مامان فرنازش ، مامان یکی دیگه هم شده آخرش هم نفهمیدم شیخ رو به عنوان برادرش قبول کرد یا نه ؟:JC_thinking: موقع خداحافظی هم به من گفت " افسانه جون خیلی لهجه تون رو دوست دارم.":girl_blush2: امیدوارم به زودی برگرده پیشمون....یوحی جونم دوستت دارم خیلییی زیاد 11 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ یوحی خیلی عشقه! من از نزدیک دیدمش واقعا عاشقش شدم!!!:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ یوحی خیلی عشقه!من از نزدیک دیدمش واقعا عاشقش شدم!!!:aghosh: اونوقت کی ما رو به صرف صبونه و نهارو شام دعوت میکنید؟! بادا بادا مبارک بادا...ایشالا مبارک بادا! فقط دقت کن که عشقت یکطرفه نباشه تا شکست عشقی نخوری.... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ اونوقت کی ما رو به صرف صبونه و نهارو شام دعوت میکنید؟! بادا بادا مبارک بادا...ایشالا مبارک بادا! فقط دقت کن که عشقت یکطرفه نباشه تا شکست عشقی نخوری.... به همین زودیااااااا ......کادو یادت نره ها! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده