رفتن به مطلب

آموزش سریع مدل مو

niaz

ارسال های توصیه شده

برای کسانی که موهای صافی دارن و قبلش احتیاج به اتو کشیدن مو ندارن این روش توصیه میشه که بسرعت به یه مدل مو زیبا برسند.

موها رو به دسته هایی تقسیم کنید که روش کار آسونتر بشه

اول یه دسته جدا کرده و تافت یا موس بزنید

6rgcrmebczm0is372em.jpg

سپس با بابلیس همون قسمت رو بسته به سلیقه خودتون به سمت صورت یا مخالف بپیچونید ولی معمولا موهای جلو رو به سمت مخالف صورت میپیچونن.

pl7h6das7o4ipd3fitb7.jpg

همین کار رو با بقیه دسته های مو هم انجام بدید ضمنا نمیخواد از هیچ قاعده خاصی پیروی کنید،بلکه هرجور که دلتون میخواد انجامش بدید.

h9o91qjyajdm6n6glon.jpg

در آخر هم برای فیکس کردن باز هم میتونین از تافت یا واکس مو برای براق شدن اسفاده کنید که سلیقه ایه

ucnpopupe9ffas9a7iby.jpg

به به حالا ماه شدم

wol_error.gifClick this bar to view the full image.gnwfrxvnglfgo1niaw5.jpg

• Like 9
لینک به دیدگاه

این یکی واقعا فوق سریعه

وقتی از حموم میاین بیرون و موهاتون رو سشوار میزنید و صافه

حالا میخواین یه مدل بهش بدین که تنوع باشه این روش پیشنهاد میشه.

اول اینکه یه موس مو خوب حتما باید داشته باشید من خودم اصولا از ژل یا تافت خوشم نمیاد ولی با اوناهم میشه اینکارو انجام داد،یه مقدار کف دستتون میزنید و ...

e3g6lv3txkgu7j8bkky.jpg

یه دسته از موهاتون رو بگیرید و قسمت پائین رو انگار که دارید ماساژ میدین با موس آغشته کنید و بپیچونیدش و تقریبا میشه گفت باهاش بازی کنید.

2y7topym85dzxe1teegh.jpg

همین کار رو با بقیه موهاتون انجام بدید

2ka5zbh8lxmrkn1ekdw.jpg

ببینین چه راحت میشه اینکارو کرد،و به یه نتیجه زیبا رسید.

آرایش و زیبایی آسونه،فقط حوصله میخواد.

wol_error.gifClick this bar to view the full image.tn2hjydz9qmkzteuytb7.jpg

• Like 8
لینک به دیدگاه

اول موهاتون رو با سشوار سرد یه مقدار خشک کنین ولی باید یه مقداری نم داشته باشه

kfzgpba1gnxz668wv59l.jpg

وقتی موهاتون هنوز یه ذره نم داره،یه مقدار ژل با آب(که بعدا موهاتون خشک خشک نشه) مخلوط کنین و موهاتون رو باهاش ماساژ بدید

way8545o8i3x5k93dhv.jpg

حالا با سشوار گرم برای فیکس شدن همون دسته مو رو سشوار کنین

g9adtvl4y8a89nvsh3nr.jpg

همین کار رو با بقیه دسته های مو انجام بدید

l0zevm74rd061xi3xcs.jpg

نتیجه واقعا زیباست.

wol_error.gifClick this bar to view the full image.6r3kieeii4xbgx190lp.jpg

• Like 8
لینک به دیدگاه

اول موهاتون رو حدود(مثلا 80%)با بخار سرد سشوارتون خشک کنین که یه مقدار کوچولو نم داشته باشه

qt15w6fds7w8raro7ibu.jpg

حالا موهاتون رو به دو قسمت تقسیم کنین و یه قسمت اول رو بپیچونین و با آخرین درجه سشوار گرم اون رو سشوار کنین تا یه جورایی حالت بگیره اگه موهاتون خیلی لخته میتونین از تافت یا ژل هم استفاده کنین. اما نکته مهم اینه که تو اون مدت که سشوار روش میگیرید (بسته به جنس موهاتون متفاوته) پیچ مو باز نشه.

l0ri2pwxiv1i0xc7yl3.jpg

وقتی پیچ موهارو باز کنین مدل مو درست شده

0ijjyuqq767wqjyiq0yc.jpg

همین کار رو با قسمت دیگه مو انجام بدین

17qmby4zw23xy41fzh.jpg

واقعا زیباست.(دوس داشتین میتونین از تافت برای فیکس شدن استفاده کنین)

wol_error.gifClick this bar to view the full image.oopxk1yjg8csb7acrplm.jpg

• Like 8
لینک به دیدگاه

مثل روش های قبلی یه مقدار از نم موهاتون رو دار نگه دارید.

qpbzy78rr740fvn5mf93.jpg

موهاتون رو دو قسمت کنین و برای قسمت اول موس رو بریزید کف دستتون

rks1ofpu3h56l9xbu73.jpg

طوری موس رو به موهاتون بزنین که به همه جاش نفوذ کنه،و همه جا رو بگیره بعد قسمت های بالایی مو رو یه مقدار با موس حالت بدید و قسمت پایین مو رو مشت کنین و موس رو بهش بزنین

9ixkbz98k0j0g3xbh.jpg

و همینطوری که یه مدت نگه اش داشتین با بخار گرم سشوراش کنین تا زودتر حالت بگیره

h1hl1aw82ztm7arkq12.jpg

اینم نتیجه اش

nzq54g4ncje5i1bw1mip.jpg

• Like 9
لینک به دیدگاه

خب این یکی هم تقریبا مثل روش بالاییه با این تفاوت که دسته های مو رو کوچیکتر میکنیم،نه دو قسمت.

دسته ی مو رو میگیرم و موس بهش میزنیم و یه مقدار نگه اش میداریم تا یه مقدار موس به خورد مو بره.

svdxaepol9vh69bwppd3.jpg

بعدش سشوار میگریم

ipm8y16wvl0b4ke7yoi.jpg

و همین کار رو با دسته های کوچیک مو انجام میدیم تا تموم بشه

peqsl44z2u6kkwtne8m.jpg

(بعدش فرض بر دو قسمت بودن مو میکینم و این دسته های کوچیک ویو شده رو داخل همه میکنیم تا یه مدل بشه دیگهsdm32@se%20%2887%29.gif)

اینم نتیجه

cbep0ukqt5hhmahli8sk.jpg

• Like 8
لینک به دیدگاه

اینا برا موهای حالت دار خوبه... موهای لخت و نرم که مثه موی گربه س و هیچ کاری نمیشه کرد جز سه شو ار ساده!!! :viannen_38:

• Like 7
لینک به دیدگاه
اینا برا موهای حالت دار خوبه... موهای لخت و نرم که مثه موی گربه س و هیچ کاری نمیشه کرد جز سه شو ار ساده!!! :viannen_38:

میفهمم چی میگی.

زن داداش منم اینطوریه متاسفانه شب عروسیش هم نشد هیچ مدلی موهاشو زد و تقریبا یه ذره جلوش رو به زور جمع کردن و پشت رو مجبور شدن همونطور صاف بذارن چون واقعا هیچ کاریش نمیشد کردhmm.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
  • 4 ماه بعد...

سلام دوستان

خواهش میکنم یه مدل مو به من بگید که خودم بتونم توی خونه درست کنم چون دسترسی به آرایشگاه ندارم ؛ امشب عروسی دعوتم ... فقط واسه ی جلوی موهام میخام ...

هر چی توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم خواهش میکنم کمکم کنید تا قبل از ساعت 6 باید موهامو درست کرده باشم

برای راهنمایی بیشتر لباسم یه پیراهن دکلته است موهام هم بلنده و حالت داره میخام با اتو صاف کنم حالا موندم جلوشو چه مدلی بزنم

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

خواهش میکنم یه مدل مو به من بگید که خودم بتونم توی خونه درست کنم چون دسترسی به آرایشگاه ندارم ؛ امشب عروسی دعوتم ... فقط واسه ی جلوی موهام میخام ...

هر چی توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم خواهش میکنم کمکم کنید تا قبل از ساعت 6 باید موهامو درست کرده باشم

برای راهنمایی بیشتر لباسم یه پیراهن دکلته است موهام هم بلنده و حالت داره میخام با اتو صاف کنم حالا موندم جلوشو چه مدلی بزنم

سلام

اگه لباست دکلته ست بهتره که باز باشه

اگه بتونی بابلیس کنی یا فر اس خیلی زیبا میشه

اما این مدل که کلش صاف باشه جلوش مدل دار قدیمیه بهتره جلوی موهات صاف باشه واز های لایت موقت استفاده کنی واسه جلو

موهات چه رنگیه؟ مش که نیست؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

2-3تا مو میذارم من حالا ببینید کدوم به موهاتون میاد

qal4aw8lrz6fl694teia.jpg

6t74qdxbyopo58vmwd79.jpg

7q9dicjbzy1ilvd29f.jpg

چون گفتین میخواین ساده باشه واسه همین اینارو گذاشتم اکثر آموزشایی که تو نت هستش برا درست کردن پشت موی سر هستش.اولی خیلی خوبه به لباستونم میاد

امیدوارم به دردتون بخوره:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...