niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ برای کسانی که موهای صافی دارن و قبلش احتیاج به اتو کشیدن مو ندارن این روش توصیه میشه که بسرعت به یه مدل مو زیبا برسند. موها رو به دسته هایی تقسیم کنید که روش کار آسونتر بشه اول یه دسته جدا کرده و تافت یا موس بزنید سپس با بابلیس همون قسمت رو بسته به سلیقه خودتون به سمت صورت یا مخالف بپیچونید ولی معمولا موهای جلو رو به سمت مخالف صورت میپیچونن. همین کار رو با بقیه دسته های مو هم انجام بدید ضمنا نمیخواد از هیچ قاعده خاصی پیروی کنید،بلکه هرجور که دلتون میخواد انجامش بدید. در آخر هم برای فیکس کردن باز هم میتونین از تافت یا واکس مو برای براق شدن اسفاده کنید که سلیقه ایه به به حالا ماه شدم Click this bar to view the full image. 9 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ این یکی واقعا فوق سریعه وقتی از حموم میاین بیرون و موهاتون رو سشوار میزنید و صافه حالا میخواین یه مدل بهش بدین که تنوع باشه این روش پیشنهاد میشه. اول اینکه یه موس مو خوب حتما باید داشته باشید من خودم اصولا از ژل یا تافت خوشم نمیاد ولی با اوناهم میشه اینکارو انجام داد،یه مقدار کف دستتون میزنید و ... یه دسته از موهاتون رو بگیرید و قسمت پائین رو انگار که دارید ماساژ میدین با موس آغشته کنید و بپیچونیدش و تقریبا میشه گفت باهاش بازی کنید. همین کار رو با بقیه موهاتون انجام بدید ببینین چه راحت میشه اینکارو کرد،و به یه نتیجه زیبا رسید. آرایش و زیبایی آسونه،فقط حوصله میخواد. Click this bar to view the full image. 8 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اول موهاتون رو با سشوار سرد یه مقدار خشک کنین ولی باید یه مقداری نم داشته باشه وقتی موهاتون هنوز یه ذره نم داره،یه مقدار ژل با آب(که بعدا موهاتون خشک خشک نشه) مخلوط کنین و موهاتون رو باهاش ماساژ بدید حالا با سشوار گرم برای فیکس شدن همون دسته مو رو سشوار کنین همین کار رو با بقیه دسته های مو انجام بدید نتیجه واقعا زیباست. Click this bar to view the full image. 8 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اول موهاتون رو حدود(مثلا 80%)با بخار سرد سشوارتون خشک کنین که یه مقدار کوچولو نم داشته باشه حالا موهاتون رو به دو قسمت تقسیم کنین و یه قسمت اول رو بپیچونین و با آخرین درجه سشوار گرم اون رو سشوار کنین تا یه جورایی حالت بگیره اگه موهاتون خیلی لخته میتونین از تافت یا ژل هم استفاده کنین. اما نکته مهم اینه که تو اون مدت که سشوار روش میگیرید (بسته به جنس موهاتون متفاوته) پیچ مو باز نشه. وقتی پیچ موهارو باز کنین مدل مو درست شده همین کار رو با قسمت دیگه مو انجام بدین واقعا زیباست.(دوس داشتین میتونین از تافت برای فیکس شدن استفاده کنین) Click this bar to view the full image. 8 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مثل روش های قبلی یه مقدار از نم موهاتون رو دار نگه دارید. موهاتون رو دو قسمت کنین و برای قسمت اول موس رو بریزید کف دستتون طوری موس رو به موهاتون بزنین که به همه جاش نفوذ کنه،و همه جا رو بگیره بعد قسمت های بالایی مو رو یه مقدار با موس حالت بدید و قسمت پایین مو رو مشت کنین و موس رو بهش بزنین و همینطوری که یه مدت نگه اش داشتین با بخار گرم سشوراش کنین تا زودتر حالت بگیره اینم نتیجه اش 9 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خب این یکی هم تقریبا مثل روش بالاییه با این تفاوت که دسته های مو رو کوچیکتر میکنیم،نه دو قسمت. دسته ی مو رو میگیرم و موس بهش میزنیم و یه مقدار نگه اش میداریم تا یه مقدار موس به خورد مو بره. بعدش سشوار میگریم و همین کار رو با دسته های کوچیک مو انجام میدیم تا تموم بشه (بعدش فرض بر دو قسمت بودن مو میکینم و این دسته های کوچیک ویو شده رو داخل همه میکنیم تا یه مدل بشه دیگه) اینم نتیجه 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اینا برا موهای حالت دار خوبه... موهای لخت و نرم که مثه موی گربه س و هیچ کاری نمیشه کرد جز سه شو ار ساده!!! :viannen_38: 7 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اینا برا موهای حالت دار خوبه... موهای لخت و نرم که مثه موی گربه س و هیچ کاری نمیشه کرد جز سه شو ار ساده!!! :viannen_38: میفهمم چی میگی. زن داداش منم اینطوریه متاسفانه شب عروسیش هم نشد هیچ مدلی موهاشو زد و تقریبا یه ذره جلوش رو به زور جمع کردن و پشت رو مجبور شدن همونطور صاف بذارن چون واقعا هیچ کاریش نمیشد کرد 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اینا برا موهای حالت دار خوبه... موهای لخت و نرم که مثه موی گربه س و هیچ کاری نمیشه کرد جز سه شو ار ساده!!! :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان خواهش میکنم یه مدل مو به من بگید که خودم بتونم توی خونه درست کنم چون دسترسی به آرایشگاه ندارم ؛ امشب عروسی دعوتم ... فقط واسه ی جلوی موهام میخام ... هر چی توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم خواهش میکنم کمکم کنید تا قبل از ساعت 6 باید موهامو درست کرده باشم برای راهنمایی بیشتر لباسم یه پیراهن دکلته است موهام هم بلنده و حالت داره میخام با اتو صاف کنم حالا موندم جلوشو چه مدلی بزنم 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان خواهش میکنم یه مدل مو به من بگید که خودم بتونم توی خونه درست کنم چون دسترسی به آرایشگاه ندارم ؛ امشب عروسی دعوتم ... فقط واسه ی جلوی موهام میخام ... هر چی توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم خواهش میکنم کمکم کنید تا قبل از ساعت 6 باید موهامو درست کرده باشم برای راهنمایی بیشتر لباسم یه پیراهن دکلته است موهام هم بلنده و حالت داره میخام با اتو صاف کنم حالا موندم جلوشو چه مدلی بزنم سلام اگه لباست دکلته ست بهتره که باز باشه اگه بتونی بابلیس کنی یا فر اس خیلی زیبا میشه اما این مدل که کلش صاف باشه جلوش مدل دار قدیمیه بهتره جلوی موهات صاف باشه واز های لایت موقت استفاده کنی واسه جلو موهات چه رنگیه؟ مش که نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان خواهش میکنم یه مدل مو به من بگید که خودم بتونم توی خونه درست کنم چون دسترسی به آرایشگاه ندارم ؛ امشب عروسی دعوتم ... فقط واسه ی جلوی موهام میخام ... هر چی توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم خواهش میکنم کمکم کنید تا قبل از ساعت 6 باید موهامو درست کرده باشم برای راهنمایی بیشتر لباسم یه پیراهن دکلته است موهام هم بلنده و حالت داره میخام با اتو صاف کنم حالا موندم جلوشو چه مدلی بزنم 2-3تا مو میذارم من حالا ببینید کدوم به موهاتون میاد چون گفتین میخواین ساده باشه واسه همین اینارو گذاشتم اکثر آموزشایی که تو نت هستش برا درست کردن پشت موی سر هستش.اولی خیلی خوبه به لباستونم میاد امیدوارم به دردتون بخوره 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده