رفتن به مطلب

آلوده ترين و تميز ترين ميوه ها و سبزي ها


ارسال های توصیه شده

خب يه مطلب جالبي ارشيو كرده بودم حيفم اومد اينجا نزارم .

 

 

يكي در ميون اسامي ميوه هاي الوده و تميز رو ميزارم .

البته باز هم ادامه داره ولی همه ش رو امشب نمیذارم!

 

اميدوارم از خوندنش خسته نشين و لذت ببرين:flowerysmile:

لینک به دیدگاه

پياز جزو يكي از تميز ترين ها هست :hanghead:

 

بوي تند و زننده پياز باعث شده كه هيچ حشره اي جرات نزديك شدن به آن و آلوده كردنش را نداشته باشد .به علاوه كشاورزان در مراحل اوليه رشد اين گياه به ان كود ميدهند يا سمپاشي ميكنند و همين امر سبب ميشود كه آلودگي هاي شيميايي تا هنگام برداشت پياز دور شوند و تازه اگر چيزي هم باقي بماند ،‌افراد موقع خوردن با كندن پوست رويي پياز ، آن را جدا ميكنند .

 

 

تجربه شخصي:

 

توي كتاباي طبي قديم اگه خونده باشين ،‌پياز رو ميوه اي ميدونن كه ميكروب ها رو بخودش جذب ميكنه . براي همين وقتي مدتي توي دماي اتاق باشه ديگه قابل استفاده نيست .

 

پيازي رو كه در مراحل اوليه پخت گوشت به غذا اضافه ميكنين يا قبل از سرو درش بيارين و اگرم اهل خوردن پياز هستين ميتونين يكي ديگه رو جايگزينش كنين . يا هم اگه درش نياوردين كلا از خوردنش صرف نظر كنين چون ميكروب هاي غذا رو به خودش جذب كرده .

من به شخصه از پیاز خام خوشم نمیاد. :sigh:

پیاز داغ روی آش هم دوست ندارم. :banel_smiley_4:

پ من چی دوست دارم؟ :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

هلو جزو الوده ترين ميوه هاست

 

 

شيرين و ابدار! همان قدر كه اين ميوه خوشمزه ميتواند ما را وسوسه كند خوردن اش براي انواع حشرات هم لذت بخش است .

باغداران معمولا براي اينكه اين ميوه خوش طعم را از گزند حشرات دور نگه دارند ‌،هفته اي يك بار درخت ان را سمپاشي ميكنند و تازه اين سم پاشي را از رشد اولين شكوفه تا به بار نشستن ميوه به دوبار در هفته هم ميرسانند .

 

 

نظر شخصي :

 

من كه هر چقدرم بگن هلو فلانه ،‌بازم ميخورم چون عاشقشم .:ws3:اين موضوع رو در مورد هلو خيلي زياد شنيدم . چون معمولا ميوه هايي كه پوستشون نازك تر هست و شيرينم هستن.

لینک به دیدگاه

اناناس جزو تميز ترين ميوه هاست .

 

 

سمپاشي مزارع اناناس هم مانند زمين هاي پياز در اوايل فصل رشد اين ميوه خوشمزه انجام ميشود و تا اين خوراكي نه چندان قديمي به فصل برداشت برسد ،‌ تمام سموم از سطحش پاك ميشوند و آن پوشت ضخيم و سفت هم اجازه ورود سموم را به داخل اناناس نمي دهد .

 

 

خب حرف ديگه اي كه نمونده فقط ميشه گفت نوش جان .:a030::ws50:

البته با اون پوست كلفتش كه نيمي از وزن ميوه رو تشكيل داده :banel_smiley_4:،‌اگه سم هم ميتونست وارد بشه يه كم جاي تعجب داشت .:ws3:

اكثرا كه به صورت كمپوت استفاده ميكنيم . ولي اگه خود ميوه رو بخرين و بلد باشين اون رو خودتون به صورت كنسروي در بيارين خيلي سالم تره .

چون وقتي اماده اون رو ميخرين ،‌نميدونين چقدر شكر استفاده شده و همينطورم كه ميدونين مصرف بي رويه مواد قندي براي سلامتي مضره .msn-wink.gif

هميشه سالم و تندرست باشيد . :a030:

لینک به دیدگاه

توت فرنگي جزو الوده ترين ميوه هاست .

 

 

اين ميوه هم به دليل شيرين و آبدار بودنش بسيار مورد توجه حشرات مختلف است و به علاوه در برابر انواع آلودگي هاي ميكروبي ،‌ باكتريايي و قارچي بسيار حساس و مستعد دريافت اين نوع آلودگي هاست . بنابراين حتما پيش از خوردن ،‌ آن را خوب بشوييد و كلاهك سبزش را هم جدا كنيد چون زير اين كلاهك منبع اصلي آلودگي هاي پنهان است .

 

 

نظر شخصي :

اگه بخوام در مورد خواص توت فرنگي بگم صفحه پر ميشه . فقط ميتونم بگم خوردن اين ميوه خوشمزه رو فراموش نكنيد ،‌اگر چه كمي بايد احتياط كرد :ws37:

لینک به دیدگاه

نخود سبز جزو تميزترين هاست

 

 

 

همان طور كه ميدانيد نخود سبز پوشش بسيار مناسبي دارد كه اجازه ورود هيچ گونه الودگي را به درون ان نميدهد .

فقط حواستان باشد كه پيش از خارج كردن نخود ها از لايه سبزش حتما ان را بشوييد .

 

 

 

نظر شخصي :

معمولا ماها مصرف نخود سبزمون خيلي پايينه ،‌ منظورم اينه كه اغلب به صورت كنسروي اون رو خريداري ميكنيم .

در مورد ضرر كنسرو فك كنم زياد شنيدين .

هم پاك كردن نخود فرنگي خيلي اسونه و هم نگهداريش .

اگه اشتباه نكنم فصلش تابستون هست ( خرداد و تير ) . وقتي از غلاف درش اوردين اون رو توي پاكت بريزين و فريز كنين .

موقع استفاده هم ،‌ به مدت 5 دقيقه تو اب جوش بندازينش و بعد هم توي صافي و زير اب سرد (اينجوري باعث ميشه رنگ و طعمش حفظ بشه )

 

غذاهاي كنسروي رو هر چي كمتر استفاده كنين جدا به نفعتون هست :w16:

لینک به دیدگاه

شليل جزء الوده ترين ميوه هاست

 

 

شليل هم مانند هلو،‌ ميوه مورد علاقه حشرات است و علاوه بر آن خيلي وقت ها موقع چيدن ،‌ شاخه آلوده درخت ،‌ داخل بدنه نرم و ابدار اين ميوه فرو ميرود و آن را الوده ميكند .

اما مزيت اين ميوه به هلو آن است كه پوست صيقلي اش اجازه ورود افت كش ها را به درون آن نميدهد.:w16:

 

 

لینک به دیدگاه

كيوي جزء تميزترين ميوه هاست

 

 

پوست زبر و پرز دار كيوي ،‌ باعث مي شود كه حشرات درون آن گير بيفتند و به اين ترتيب نتوانند به داخلش نفوذ كنند

لینک به دیدگاه

فلفل شيرين جزء الوده ترين هاست .

 

اين نوع فلفل بر خلاف هم خانواده هايش نه مزه تند دارد و نه تلخ و تخمه هاي شيرين اش بهترين مكان براي تجمع و تخم ريزي برخي حشرات محسوب ميشوند .

بنابر اين پيش از خوردن ان را خوب بشوييد و حتما تخمه هايش را دور بريزيد و نگذاريد كه وارد غذا يا سالادتان شود .

لینک به دیدگاه

آلوده‌ترین‌ها ....

 

 

1.هلو:

شیرین و آبدار‍! همان‌قدر که این میوه خوشمزه می‌تواند ما را وسوسه کند خوردن‌اش برای انواع حشرات هم لذت‌بخش است. باغداران معمولا برای اینکه این میوه خوش‌طعم را از گزند حشرات دور نگه دارند، هفته‌ای یکبار درخت آن را سم‌پاشی می‌کنند و تازه این سم‌پاشی را از رشد اولین شکوفه تا به بار نشستن میوه به دو بار در هفته هم می‌رسانند.

 

2.توت‌فرنگی:

این میوه هم به دلیل شیرین و آبداربودنش بسیار مورد توجه حشرات مختلف است و به علاوه در برابر انواع آلودگی‌های میکروبی، باکتریایی و قارچی بسیار حساس و مستعد دریافت این نوع آلودگی‌هاست. بنابراین حتما پیش از خوردن آن را خوب بشویید و کلاهک سبزش را هم جدا کنید چون زیر این کلاهک منبع اصلی آلودگی‌های پنهان است.

 

3.شلیل:

شلیل هم مانند هلو، میوه مورد علاقه حشرات است و علاوه بر آن خیلی وقت‌ها موقع چیدن، شاخه آلوده درخت، داخل بدنه نرم و آبدار این میوه فرو می‌رود و آن را آلوده می‌کند. اما مزیت این میوه به هلو آن است که پوست صیقلی‌اش اجازه ورود آفت‌کش‌ها را به درون آن نمی‌دهد.

 

4.فلفل شیرین:

این نوع فلفل برخلاف هم خانواده‌هایش نه ته مزه تند دارد و نه تلخ و تخمه‌های شیرین‌اش بهترین مکان برای تجمع و تخم‌ریزی برخی حشرات محسوب می‌شوند. بنابراین پیش از خوردن آن را خوب بشویید و حتما تخمه‌هایش را دور بریزید و نگذارید که وارد غذا یا سالادتان شوند

 

5.اسفناج:

قسمتی از برگ پهن این سبزی پرخاصیت معمولا توسط برخی حشرات مانند ملخ جویده می‌شود و همین امر می‌تواند عاملی برای انتقال آلودگی و بیماری باشد. به علاوه، اسفناج در برابر ddt (ددت) مقاوم است و می‌تواند تا مدت‌ها آن را درون رگبرگ‌های خود نگه دارد.

 

6.کلم:

برگ‌های بیرونی کلم به علت سم‌پاشی معمولا سرشار از آلودگی هستند و بیشتر افراد هم به خاطر ترد و تازگی، پیش از خوردن آنها را دور نمی‌ریزند و به همین سادگی باعث ورود انواع آلودگی‌های شیمیایی به درون بدنشان می‌شوند.

 

7.گیلاس:

گیلاس جزو میوه‌هایی است که نه پوست دارد و نه برگی برای محافظت از آن. بنابراین موجوداتی مانند کرم و حشره می‌توانند به راحتی داخل آن نفوذ کنند و نه تنها آن یک دانه گیلاس، بلکه گیلاس‌های هم‌جوارش را هم آلوده و خراب کنند. باغداران هم برای پیشگیری از فساد محصول‌شان روی درخت، مقدار زیادی حشره‌کش را به دفعات زیاد می‌پاشند که این حشره‌کش‌ها می‌توانند از پوست ظریف این میوه‌ آبدار بگذرند و آن را آلوده کنند.

 

8.ذرت:

تعجب نکنید! ذرت از آن دسته خوراکی‌هایی است که اگر درست استفاده نشود جزو آلوده‌ترین و اگر درست مصرف شود جزو تمیزترین‌هاست. ذرت در صورتی می‌تواند آلوده شود که شما پیش از پوست کندن آن، لایه نازک و رویی‌اش را نشویید و کثیفی برگه‌های ظریفش را به دانه‌های درونی‌اش منتقل کنید. اما اگر پیش از پوست کندن، حتی با آب خالی لایه‌های رویی را شست‌وشو دهید می‌توانید مطمئن باشید که دانه ذرتی که می‌خورید، پاکیزه‌ترین خوراکی دنیاست .

لینک به دیدگاه

تمیز ترین ‌ها ....

 

 

1.پیاز:

بوی تند و زننده پیاز باعث شده که هیچ حشره‌ای جرات نزدیک شدن به آن و آلوده‌کردنش را نداشته باشد. به‌علاوه کشاورزان در مراحل اولیه رشد این گیاه به آن کود می‌دهند یا سمپاشی‌اش می‌کنند و همین امر سبب می‌شود که آلودگی‌های شیمیایی تا هنگام برداشت از پیاز دور شوند و تازه اگر چیزی هم باقی بماند، افراد موقع خوردن با کندن پوست رویی پیاز، آن را جدا كنند.

 

2.آناناس:

سم‌پاشی مزارع آناناس هم مانند زمین‌های پیاز در اوایل فصل رشد این میوه خوشمزه انجام می‌شود و تا این خوراکی نه چندان قدیمی به فصل برداشت برسد، تمام سموم از سطحش پاک می‌شوند و آن پوست ضخیم و سفت هم اجازه ورود سموم را به داخل آناناس نمی‌دهد.

 

3.نخودسبز:

همان‌طور که می‌دانید نخود سبز پوشش بسیار مناسبی دارد که اجازه ورود هیچ‌گونه آلودگی را به درون آن نمی‌دهد. فقط حواستان باشد که پیش از خارج کردن نخودها از لایه سبزش حتما آن را بشویید.

 

4.کیوی:

پوست زبر و پرزدار کیوی، باعث می‌شود که حشرات درون آن گیر بیفتند و به این ترتیب نتوانند به داخلش نفوذ کنند.

 

5.کاهو:

برعکس کلم، برگ‌های خارجی کاهو معمولا ضخیم و از بین رفته هستند و افراد قبل از خوردن، آنها را جدا می‌کنند و دور می‌اندازند. به این ترتیب، عامل انتقال سموم شیمیایی به باقی برگ‌های کاهو از بین می‌رود.

 

6.هندوانه:

پوست ضخیم و صیقلی هندوانه اجازه ورود هیچ‌گونه حشره یا آلودگی شیمیایی را به درون این میوه نمی‌دهد. فقط یادتان نرود که این میوه به شرطی جزو تمیزترین‌ها محسوب می‌شود که پیش از مصرف حتما خوب شسته شود.

 

7.بادمجان:

پوست ضخیم و چرم مانند بادمجان هم محافظ خوبی در برابر ورود انواع آلودگی‌های شیمیایی و حشرات به درون آن است. تنها مانند موارد قبلی حواستان باشد که بادمجان را قبل از پوست کندن خوب بشویید.

 

8.گریپ فروت:

هرچند باغداران برای کنترل نوعی کپک در گریپ فروت به آنها قارچ‌کش می‌زنند اما این ماده شیمیایی درون روزنه‌های پوست این میوه حبس می‌شود و دیگر به داخل آن نفوذ نمی‌کند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...