Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ متخصصان تغذیه ادعا كردند افرادی كه از میوه ها یا سبزی هایی مثل هویج و آلو استفاده می كنند جذاب تر به نظر می رسند. به گزارش سرویس بهداشت ودرمان ایسنا، این متخصصان می گویند زنان و مردانی كه پوست آنها یك درخشش زردرنگ دارد جذاب تر و سالم تر به نظر می رسند و رنگدانه های زرد كه كاروتنوئیدها نام دارند در انواع خاصی از میوه ها و سبزی ها یافت می شوند و نقش كلیدی در روشن شدن رنگ پوست دارند. بنا بر گزارش روزنامه دیلی میل، دكتر یان استفان در این مطالعه تاكید كرد فقط دو ماه افزایش مصرف این سبزی ها و میوه های حاوی كاروتنوئید می توانند نتایج محسوسی برجای بگذارد. این یافته همچنین می تواند به راه كارهای جدیدی برای تشویق جوانان به مصرف بیشتر میوه و سبزی منجر شود. در این مطالعه تیمی از متخصصان دانشگاه های سنت اندروز و بریستول روی ۴۰ داوطلب مطالعه كردند. 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ گرچه یا اون جوکه که از خواص هویج میگفت افتادم... :icon_pf (34): ولی ممنون جالب بود... 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من همین جوری جذاب هشتم............:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ البته دیگه زیادی هویج نخورین که اینطوری جذاب بشین: 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ گرچه یا اون جوکه که از خواص هویج میگفت افتادم... :icon_pf (34): ولی ممنون جالب بود... جوکش مگه چیه که این شکلک رو گذاشتی؟؟ خواهش می کنم. :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ جوکش مگه چیه که این شکلک رو گذاشتی؟؟ خواهش می کنم. :flowerysmile: بیخیال نمیشه گفت... :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ این چیزا به درد دخترای جوون می خوره,پسرا پوست شفاف و صاف می خوان چی کار؟ فقط جوش نزنه! باقیش حله... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده