رفتن به مطلب

یک دقیقه سکوت به یاد یاسر انصاری در دانشگاه آریزونا

ارسال های توصیه شده

نام یاسر انصاری در لیست مدافعان محیط زیست و فضای سبز دانشگاه آریزونا به ثبت رسید؛

یک دقیقه سکوت به یاد یاسر انصاری در دانشگاه آریزونا

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

سبزپرس- گروه فضای سبز: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در روز 22 آگوست (دوشنبه هفته گذشته) دردانشگاه های ایالات متحده امریکا، یکی از برجسته ترین اساتید فضای سبز دانشگاه آریزونا، کلاس درس فضای سبز خود را به یاد زنده یاد یاسر انصاری، مدیر مسئول فقید پایگاه خبری سبزپرس و دبیرکل کانون عالی گسترش فضای سبز و حفظ محیط زیست ایران، با یک دقیقه سکوت آغاز کرد.

به گزارش سبزپرس، دکتر «محمد پسرک لی»، استاد فضای سبز دانشگاه آریزونای آمریکا در نامه ای به مژگان جمشیدی، همسر زنده یاد یاسر انصاری می نویسد: نخستین جلسه کلاس درس فضای سبز را که همزمان با شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه آریزونا و دیگر دانشگاههای آمریکا همراه بود به یاد همسر باوفای شما، یاسری که مثل خود شما نمی توانم فراموش شان کنم، در نهایت بغض و اندوه و افسردگی با یک دقیقه سکوت آغاز کردم و این کار بسیار کوچکی بود که توانستم انجام دهم و چیزی جز وظیفه نبود.

وی در ادامه این نامه می نویسد: نه تنها من که تمام دانشجویان کلاس فضای سبز این دانشگاه با شما همدرد و شریک غم تان هستند و به یاد یاسر عزیزی که هیچ وقت فراموش نخواهد شد و نمی دانم چرا اینقدر با عجله ما را ترک کرد و با کوله باری از غم تنهایمان گذاشت، قلب های همگی مان مملو از غم و اندوه شد .

دکتر پسرک لی می افزاید: همسر زنده یاد شما، برادر عزیز من است و بایستی تلاش کنیم که نامشان و حماسه ای که از خود باقی گذاشته اند تا ابد باقی بماند. لذا نه فقط در کلاس فضای سبز که در جلسه محیط زیست دانشگاه نیز به یاد ایشان یک دقیقه سکوت اعلام کردم و از انجا که همه اعضای جلسه از این واقعه متاسف و متاثر و غمگین شدند لذا نام این عزیز زود از دست رفته و شریک زندگی شما برای ماندگار شدن نام و اقداماتش به عنوان عضو افتخاری مدافعان محیط زیست دانشگاه آریزونای آمریکا به ثبت رساندند.

دکتر پسرک لی در ادامه این نامه یاآور شدند : با توجه به اینکه همسر خواهر من نیز درست در سن 32 سالگی و بعد از نماز صبح به همین شکل از دنیا رفتند خوب درک می کنم که چقدر تحمل این حادثه برای شما سخت است و بدون اغراق بگویم بنده که عکس های این جوان را در وبلاگتان می بینم و نوشته هایتان را می خوانم جدا ناخودآگاه اشک می ریزم. علاوه بر این چون خودم فعال فضای سبز و محیط زیست هستم گویی عضوی از بدنم را از دست داده ام و هیچ وقت نمی توانم ایشان را فراموش کنم. یاد یاسر عزیز همسر زنده یاد شما برای همیشه جاودانه شد و امیدوارم خداوند به شما صبر دهد.

دکتر محمد پسرک لی یکی ازاستادادن برجسته فضای سبز در ایالات متحده آمریکا است و تاکنون هشت کتاب منتشر شده توسط او در زمینه های محیط زیست و فضای سبز در دانشگاه های مختلف دنیا تدریس می شود. این استاد ایرانی ساکن در امریکا دارای مدرک فوق دکترای مهندسی آب و خاک است.

زنده یاد یاسر انصاری، که یکی از برجسته ترین فعالان محیط زیست ایران بود، بامداد 21 تیرماه 1390 در سن 32 سالگی به دلیل ایست قلبی در منزل شخصی اش درگذشت.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...