.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها تروخداااااااااااااآخه من میگم آخرین روز 12امه واسه پرداخت پول میبنم زهرای عزیز و معصومه گل تازه برای واریز وجه یا اومدن و نیومدن حرف میزنن دوستای گلم همین امشب خبر اومدنتون بدین لطفا آخه منه بنده خدا از رو هوا باید برم قرارداد ببندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w821:... اخه چرا اینطوری میکنین....!!! از اونطرف بعد از کنسل شدن ناهار حمید کدپلاس عزیز میاد میگه من حلش میکنم و با اتکا به حرف ایشون منم حرفم رو عوض میکنم...این دوست خوبمون هم در کمال آرامش اینجا پست میده که داره میره سفر و نمیاد اصلا فکر نمیکنه خب بعدش چی میشه....!!!!!!! خب شماها بگین من چجوری باید برنامه بریزم با این اوصاف؟ تا اینجا کلا 10 نفر هستیم... نمیدونم تا فردا کسی مونده بخواد ثبت نام کنه یا نه... دیگه واقعا نمیدونم چی باید بگم... چند حالت داره: -یا تا فردا جمعیت تکمیل میشه و برنامه برگزار میشه(تازه اگه بتونم تور رو هماهنگ کنم با این فرصت کم) -یا با نظر همه دوستان روز برنامه تغییر میکنه(که میدونم فروغ و شیخ بخاطر این برنامه مرخصی گرفتن) -یا باز با نظر همه دوستان یه ون میگیریم و 10 نفری میریم -یا کلا کنسل راس میگه دیگه 6 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها تروخداااااااااااااآخه من میگم آخرین روز 12امه واسه پرداخت پول میبنم زهرای عزیز و معصومه گل تازه برای واریز وجه یا اومدن و نیومدن حرف میزنن دوستای گلم همین امشب خبر اومدنتون بدین لطفا آخه منه بنده خدا از رو هوا باید برم قرارداد ببندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w821:... اخه چرا اینطوری میکنین....!!! از اونطرف بعد از کنسل شدن ناهار حمید کدپلاس عزیز میاد میگه من حلش میکنم و با اتکا به حرف ایشون منم حرفم رو عوض میکنم...این دوست خوبمون هم در کمال آرامش اینجا پست میده که داره میره سفر و نمیاد اصلا فکر نمیکنه خب بعدش چی میشه....!!!!!!! خب شماها بگین من چجوری باید برنامه بریزم با این اوصاف؟ تا اینجا کلا 10 نفر هستیم... نمیدونم تا فردا کسی مونده بخواد ثبت نام کنه یا نه... دیگه واقعا نمیدونم چی باید بگم... چند حالت داره: -یا تا فردا جمعیت تکمیل میشه و برنامه برگزار میشه(تازه اگه بتونم تور رو هماهنگ کنم با این فرصت کم) -یا با نظر همه دوستان روز برنامه تغییر میکنه(که میدونم فروغ و شیخ بخاطر این برنامه مرخصی گرفتن) -یا باز با نظر همه دوستان یه ون میگیریم و 10 نفری میریم -یا کلا کنسل یعنی بچه ها واقعا هنوز تصمیم نگرفتین واقعا که ایقد انوشه رو اذیت نکنید بجنبید دیگه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اره پرسیدم ازت تو پروفایلت ولی جواب ندادی بیا دیگه .. (تو پانتومیم فروغ و انوش بهت نیاز دارن :texc5lhcbtrocnmvtp8) وای این جشنهای فارغ التحصیلی مثل اینه دق میمونن!! :icon_pf (34): منم دفعه پیش واسه کاشان همینطور شدم. تا دقیقه نود نمیدونستم میتونم بیام یا نه. ولی خب شانس اوردم افتاد روز بعدش و تونستم برم. ولی خب به ستی حق میدم اگه نیاد. خدایی جشن یه روزه . حیفه. ولی ستی میگم نمیشه برین اعتراض؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 بگو ما طبق برنامه ای که بهمون دادین برنامه ریزی کردیم. همتون برید بریزید سرشون بگید بندازن همون روز که گفته بودن!! (از فرط مریضی زده به سرم تو عالم خیال سیر میکنم :دی) جواب ندادم ؟ هی وای من! حتما ندیدمش!ببخشید... دوست دارم بیام اگه بشه حتما میام 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام و تکشر از شما ولی نمی دونم چرا هر گروه اینترنتی یا سایتی یا انجمنی هست تورها شو برای تهرانی ها برگزار می کنه! من می گم اگه می خوایم همه استفاده ببریم بهتره تو چند تا شهر نماینده داشته باشیم واسه اینکار........ واقعا اینجوری! جور درنمیاد بازم ممنون ازتون!:14k8gag: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اگر امکانش هست تا دوشنبه شب به همه دوستان فرصت بدیم تا بتونن پول را به حساب بریزن و بیان. سه شنبه هم بتونیم صحبت کنیم خوبه. با تشکر. 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اگر امکانش هست تا دوشنبه شب به همه دوستان فرصت بدیم تا بتونن پول را به حساب بریزن و بیان. سه شنبه هم بتونیم صحبت کنیم خوبه. با تشکر. خب بحث اینه که ما باید بدونیم به چند نفر قراره ناهار بدیم و یک روز(حداقل)درگیر کارهای ناهار میشیم...به خصوص که الان باید به فکر کلمن یخ هم باشیم... بچه ها تروخداااااااااااااآخه من میگم آخرین روز 12امه واسه پرداخت پول میبنم زهرای عزیز و معصومه گل تازه برای واریز وجه یا اومدن و نیومدن حرف میزنن دوستای گلم همین امشب خبر اومدنتون بدین لطفا آخه منه بنده خدا از رو هوا باید برم قرارداد ببندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w821:... اخه چرا اینطوری میکنین....!!! از اونطرف بعد از کنسل شدن ناهار حمید کدپلاس عزیز میاد میگه من حلش میکنم و با اتکا به حرف ایشون منم حرفم رو عوض میکنم...این دوست خوبمون هم در کمال آرامش اینجا پست میده که داره میره سفر و نمیاد اصلا فکر نمیکنه خب بعدش چی میشه....!!!!!!! خب شماها بگین من چجوری باید برنامه بریزم با این اوصاف؟ تا اینجا کلا 10 نفر هستیم... نمیدونم تا فردا کسی مونده بخواد ثبت نام کنه یا نه... دیگه واقعا نمیدونم چی باید بگم... چند حالت داره: -یا تا فردا جمعیت تکمیل میشه و برنامه برگزار میشه(تازه اگه بتونم تور رو هماهنگ کنم با این فرصت کم) -یا با نظر همه دوستان روز برنامه تغییر میکنه(که میدونم فروغ و شیخ بخاطر این برنامه مرخصی گرفتن) -یا باز با نظر همه دوستان یه ون میگیریم و 10 نفری میریم -یا کلا کنسل اذیتش نکنید دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 این هر چی حرص بخوره از اون ور سر من خالی میکنه:texc5lhcbtrocnmvtp8به من رحم کنید 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ولی خب به ستی حق میدم اگه نیاد. خدایی جشن یه روزه . حیفه. ولی ستی میگم نمیشه برین اعتراض؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 بگو ما طبق برنامه ای که بهمون دادین برنامه ریزی کردیم. همتون برید بریزید سرشون بگید بندازن همون روز که گفته بودن!! (از فرط مریضی زده به سرم تو عالم خیال سیر میکنم :دی) :aghosh:یه نفر منو درک کرد دیگه دیر شده دیروز روزش بود ، تا شنبه هم خبر ندادن که وقت نشه اطلاع رسانی کنیم بریم اعتراض ولی خب جاش بهتر شده:4chsmu1: مطمئنا کسی جر من اعتراض نداره اینجور که بوش میاد تور عقب میوفته:gnugghender: جون من اگه قرار شد عقب بیوفته از 3شنبه تا جمعه هفته دیگه نباشه تهران نیستم اول هفته دیگه باشه:w14: 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ منم اومدنی شدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم پول بریزم از انجمن! حوصله ندارم برم بیروننننن درستش کنین 7 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ منم اومدنی شدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم پول بریزم از انجمن! حوصله ندارم برم بیروننننن درستش کنین چرا مشکلش چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من دارم میرم کرمانشاه کنفرانس وگرنه می اومدم :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان عزیز من از طرف انوشه این پست رو میگذارم،چون باز خودش دسترسی به سایت نداره تا آخر امشب مهلت ثبت نام رو تمدید کردیم. دوستانی که قصد شرکت دارند اقدام کنند. ضمنا دوستانی که میخواهند از طریق فروشگاه ثبت نام کنند و مشکل دارند،چه اروری دریافت میکنید؟ اگر با ارور Cannot...مواجه هستید باید اکستنشن بانک ملت رو روی مرورگرتون فعال کنید. وسط صفحه یه گزینه هست به اسم Add Exten... اون رو کلیک کنید. صفحه ای باز میشه یه دکمه هست به نام Get ext...اون رو بزنید و سپس تایید کنید(دکمه پایین سمت راست) من چون خودم فعال کردن دیگه گزینه ها رو دقیق ندارم که با تصویر توضیح بدم و خیلی خلاصه نوشتم. 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ فایر فاکس هم ممکنه گیر کنه. با اینترنت اکسپلورر وارد فروشگاه بشین راحت تر و سریعتر کار انجام میشه. 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ چرا مشکلش چیه؟ میگه اطلاعات از بانک صادر کننده دریافت نشد یه همچین چیزی.... انگار اشکال از خود بانکه البته این و دیشب میگفت الان که اصلا صفحه بانک که میخواد باز شه not found میده ... با اکسپلورر امتحان کنم فک کنم درست بشه این مشکلش.... 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ میگه اطلاعات از بانک صادر کننده دریافت نشد یه همچین چیزی....انگار اشکال از خود بانکه البته این و دیشب میگفت الان که اصلا صفحه بانک که میخواد باز شه not found میده ... با اکسپلورر امتحان کنم فک کنم درست بشه این مشکلش.... not fount رو بالا توضیح دادم،اگر فایرفاکس هستی اونکار رو بکنی حل میشه 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یه خبری بدین ببینم چی شد؟ تعداد کامل شد؟ تکلیف چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اگر هنوز هم به ظرفیت کامل نرسیدین، به نظرم کنسلش کنین. باید قبول کنیم، که برای خیلی ها سخته اومدن. همون تو تهران بچه ها هر از چند گاهی جمع بشن فکر کنم بهتر باشه. من انصراف میدم. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرم ما نباید از خیلی ها انتظار داشته باشیم..... بسیاری از خانواده ها ممکنه اجازه ندن، چون جامعه ما یک جامعه مریضی هست که احتیاط و ترس را میطلبه. برای همین تورهایی با مسافت و زمان زیاد،برای خیلی ها یکجور احساس خطر محسوب میشه. به نظر من تور را کنسل کنین، بعدا قراری بذارین که در سطح شهر و ساعات محدودی باشه. 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اسی من و انوشه نه میتونیم پست بلند بدیم تو انجمن نه پ.خ ....... :icon_pf (34): انوشه که پست کوتاهم نمیتونه بده مکالمات منو انوشه رو بخون و نتیجه رو به انوشه بگو 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اسمش مش غلام حسینه... چه اسمی داره!:biggrin: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ باز این انوشه بدقولی کرد و من رو جا گذاشت مگه قرار نبود بعد از 21 شهریور باشه؟؟ نامرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده