CodePlus 15426 ارسال شده در 2 آذر، 2011 می آییم ..... ناهارم حله .. دعوا نکنین ... شیخ برا همه جوجه میگیره 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 آذر، 2011 خاک به سرم :icon_pf (34):........ دخالت توی کار مدیر تور :icon_pf (34): ....... اونم انوشه :icon_pf (34):...... از انگشت کوچیکه پا آویزونم میکنه:icon_pf (34): والا اونجوریم باز اسپم میکنن باز گم میشه میگم هرکسی هرچی میاره به انوشه پیغام بده انوشه بذاره توی پست اول ها؟خوبه؟ خب میگم موقت که بسته بشه زود نه موافق نیستم من هنوز سر پیشنهادم هستم 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 2 آذر، 2011 ناهارم حله .. دعوا نکنین ... شیخ برا همه جوجه میگیره برو کچلللللللل من میتونم قبول کنم همه سیخها رو تست کنم که خدای نکرده جوجه خام نخورم بروبچ خب میگم موقت که بسته بشه زود نه موافق نیستم من هنوز سر پیشنهادم هستم من چه جوری ببندمش یکی که میتونه باز کنه و ببنده باس اینکارو بکنه خو تاپیکو بزنی من پست دوم رو میدم بلکه دارم نزنه انوشه حبس ابد بده :icon_pf (34): خانوم مدیر یه چیزی یادمه این وسطا گفتی ساعت حرکت 7 میشه اما الآن دیدم توی پست اول هنو 6 زدی. یه شفاف سازی بکن. البته من همون 6 رو قبول دارم فقط از باب شفاف سازی گفتم 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 آذر، 2011 برو کچلللللللل من میتونم قبول کنم همه سیخها رو تست کنم که خدای نکرده جوجه خام نخورم بروبچ من چه جوری ببندمش یکی که میتونه باز کنه و ببنده باس اینکارو بکنه خو تاپیکو بزنی من پست دوم رو میدم بلکه دارم نزنه انوشه حبس ابد بده :icon_pf (34): بابا منم میگم بدیم انوشه ببنده دیگه!! خوب از انوشه حساب میبریاااا چی کار کرده؟؟؟!! اوکی من میزنم 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 آذر، 2011 ایششششششششششش ناهار بیاید دل کباب شده منو بخورید خب چرا نمیای پرییینگگگگگ؟؟؟ 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 2 آذر، 2011 من توپ هفت سنگ میارم..... به شرطی که هرکس بازنده شد را اجازه بدین اعدامش کنیم با توپ. 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 آذر، 2011 من ورق میارم. کس دیگه هم داره بیاره اسی گچ یادت نره بیاری وااااااااااااااای ورق بازی هم هست :62izy85::w821: لی لی هم می خواین بازی کنین؟ :164: خوش بحالتون 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 2 آذر، 2011 ایششششششششششش ناهار بیاید دل کباب شده منو بخورید غذای دریایی به مذاق ما خوش نمیاد،جز میگو و خرچنگ...... 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 آذر، 2011 من توپ هفت سنگ میارم..... به شرطی که هرکس بازنده شد را اجازه بدین اعدامش کنیم با توپ. تو خودت دلت از سنگه!!!توپ لازم نیست با دل تو بازی میکنیم!!:دی 4
SH E I KH 18713 ارسال شده در 2 آذر، 2011 ایششششششششششش ناهار بیاید دل کباب شده منو بخورید پاش بیا این همه راه پیچوندن یه تاپیک بزنیم انواعش رو معرفی کنیم؟ ........ راه های پیچوندن خانواده، دوستان، درس و ... برای رفتن به تورهای انجمن خوب از انوشه حساب میبریاااا چی کار کرده؟؟؟!! اوکی من میزنم دیرو همش قصد جون منو کرده بود تا نزدیک دره میشدم اقدام میکرد پرتم کنه پایین :w821: ایول ایول ایول ورق یادت نره بنویسی. آها برای پُکر بازا پول به میزان زیاد هم بنویس 6
pari daryayi 22938 ارسال شده در 2 آذر، 2011 خب چرا نمیای پرییینگگگگگ؟؟؟ هیچ رقمه راه نداره فروغی :ws3: نیشو نیگا چه دلی صابون زده:icon_pf (34): غذای دریایی به مذاق ما خوش نمیاد،جز میگو و خرچنگ...... نه جان من حالا این یه بار رو امتحان کنین شنیدم ساندویچ سرد دارین خوش میاد می دونم 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 آذر، 2011 انوشه نمی تونه پست بده. گفت اینو بگم: فروغ جان مشکلی از بابت تاپیک نیست خودت یا شیخ تاپیکی که میگی رو بزنید......هرگونه اسپمی که اونجا دیده بشه پاک میشه توجه...دوستان مساله ناهار هم حل شد...توجه خیالتون راحت که جوجه میخورید برای ثبت نام از طریق فروشگاه به اینک زیر مراجعه کنید اینجا پ.ن: قیمت رو نوشته 16000 تومان اما بعد از ثبت نامتون خودش 3تومان مانده تا مبلغ اصلی رو اضافه میکنه 6
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 آذر، 2011 بیایید اینجا دوستان http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66373 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آذر، 2011 غذای دریایی به مذاق ما خوش نمیاد،جز میگو و خرچنگ...... یا شیخ قورباغه به مذاق شوما خوش نمیاد مارمولک چی :girl_blush2: اخه یادمه یه زمان یه فیلمی راجع به شما ساختن با نام مارمولک :girl_blush2: 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 2 آذر، 2011 اخه یادمه یه زمان یه فیلمی راجع به شما ساختن با نام مارمولک :girl_blush2: اون فیلـــم کذایی را برای لکه دار کردن ساحت مقدس ما ساختند. حیف که نشد همه دست اندرکاران آن فیلم را به دار بکشیم. همین حرف هارو میزنی،به خواص بی بصیرت تبدیل میشی. :zadan: 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 آذر، 2011 بچه ها اگر برتون سخت هست که اینترنتی یا کارت به کارت پرداخت کنید یا برید بانک میتونید از طریق این محصول تو فروشگاه برای پرداخت هزینه اقدام کنید http://www.noandishaan.com/shop/?p=134 فقط یادتون باشه ین زده 16000 تومان معنیش این نیست هزینه سفر اینه...چون غذا با تور هست هزنیه همون 19000 تومانه پس اگه خواستید کارتی خودتون بپردازید همون 19000 تومان رو بپردازید با تشکر سخنگوی گردشگری نو اندیشان !!! 3
ارسال های توصیه شده