hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ یادش بخیر، وقتی پرویز مظلومی نصفه سیبیل بود، چقد میخندیدیم بهش با همون سیبیل ها دربی رو میبرد و به ریش همه ی پرسپولیسیا میخندید:lol: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ یادش بخیر، وقتی پرویز مظلومی نصفه سیبیل بود، چقد میخندیدیم بهش کار خوبی نمی کردید 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من احتمال حماسه ی 6 تایی پرسپلیس شاید باز تکرار شود 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ تاآخر هفته هم متظری میاد و هم یه دفاع قد بلند نیوزیلندیاگه اینا هم نیان خیالی نیست خط حمله نداره تیمتون که:biggrin: ولی استقلال اگر گل هم بخوره به قدری نهاجم داره که 2 یا 3 تا بزنه فرهاد آرش شریفات واویلا میلاد:biggrin: نیوزلندیه ک امروز اومد :JC_thinking: بقیه دفاعاتونم مثه دیشب وایمیستن صحنه عبور توپو از دروازه تماشا میکنن :lol: مهاجم داره ب مقدار زیاد ولی پرویزو یادتون رفته ک بدون هیچ برنامه کاربردی ای بازیکناتونو میفرسته وسط زمین ؟رحمتیم داره گاف زیاد میده جدیدا 1 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من احتمال حماسه ی 6 تایی پرسپلیس شاید باز تکرار شود :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من احتمال حماسه ی 6 تایی پرسپلیس شاید باز تکرار شود هه هه ببینم آخه تاکی میخواین به این 6تاشون ببالین؟:lol: یکمی updateکنین حافظتونو 2 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نیوزلندیه ک امروز اومد :jc_thinking: بقیه دفاعاتونم مثه دیشب وایمیستن صحنه عبور توپو از دروازه تماشا میکنن :lol:مهاجم داره ب مقدار زیاد ولی پرویزو یادتون رفته ک بدون هیچ برنامه کاربردی ای بازیکناتونو میفرسته وسط زمین ؟رحمتیم داره گاف زیاد میده جدیدا این متن یه مکالمه بین دو نفره تو فروم پرسپولیسیا 1" دربی رو میبریم 2 آره میبریم.حتما 1من که چشم آب نمیخوره 1 از مجیدی و حیدری و تیموریان و.......... که رد بشیم با رحمتی چه کنیم؟!!!" متن رو دقیقا بدون کم و کاستی نوشتم 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نیوزلندیه ک امروز اومد :JC_thinking: بقیه دفاعاتونم مثه دیشب وایمیستن صحنه عبور توپو از دروازه تماشا میکنن :lol:مهاجم داره ب مقدار زیاد ولی پرویزو یادتون رفته ک بدون هیچ برنامه کاربردی ای بازیکناتونو میفرسته وسط زمین ؟رحمتیم داره گاف زیاد میده جدیدا رحمتی هیچ گافی نداده پژمان منتظری بیاد درست میشه دفاع. برنامه نمی خواد بابا فوتبال ایران که. مجتبی جباری و آندو و فرهاد مجیدی و خسرو حیدری رو داشته باشی برنامه میخوای چکار؟:lol: 2 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ هه هه ببینم آخه تاکی میخواین به این 6تاشون ببالین؟:lol:یکمی updateکنین حافظتونو اینا فقط حافظه ی دراز مدتشون کار میکنه یادشون رفته سال 89 تو دربیه 69 شیث رضایی دنبال فرهاد بدو آی بدو آی بدو آی بدو آی بدو:lol: 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ این متن یه مکالمه بین دو نفره تو فروم پرسپولیسیا1" دربی رو میبریم 2 آره میبریم.حتما 1من که چشم آب نمیخوره 1 از مجیدی و حیدری و تیموریان و.......... که رد بشیم با رحمتی چه کنیم؟!!!" متن رو دقیقا بدون کم و کاستی نوشتم هرکسی ی نظری داره دیشب خیلی خروج از دروازه الکی و بدون دلیلش زیاد بود و اینم ی نقص بزرگه واسش منم سایت استقلالیا خوندم ک ب برد زیاد امید ندارن لینکم بخوای میدم بری ی کم روحیه بدی بهشون 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ رحمتی هیچ گافی ندادهپژمان منتظری بیاد درست میشه دفاع. برنامه نمی خواد بابا فوتبال ایران که. مجتبی جباری و آندو و فرهاد مجیدی و خسرو حیدری رو داشته باشی برنامه میخوای چکار؟:lol: :girl_yes2:همینا بازیکنان تیمت باشن همه چی حله:girl_yes2: این متن یه مکالمه بین دو نفره تو فروم پرسپولیسیا1" دربی رو میبریم 2 آره میبریم.حتما 1من که چشم آب نمیخوره 1 از مجیدی و حیدری و تیموریان و.......... که رد بشیم با رحمتی چه کنیم؟!!!" متن رو دقیقا بدون کم و کاستی نوشتم :persiana__hahaha:آخی ناسی 3 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ هرکسی ی نظری داره دیشب خیلی خروج از دروازه الکی و بدون دلیلش زیاد بود و اینم ی نقص بزرگه واسش منم سایت استقلالیا خوندم ک ب برد زیاد امید ندارن لینکم بخوای میدم بری ی کم روحیه بدی بهشون من خودم تو 3 تا سایت استقلالی و یکی پرسپولیسی هستم:yes: وقتی سید میثم حسینی با قد 160 نمیتونه سر بزنه و تیموریان هم نیست که این کار رو بکنه پس کی باید توپ رو جمع کنه؟ دروازه بان دیگه همه میدونن که عالیییییییییییییییییه ادعای بیجا هم نیست فقط یه بازی خوب نبوده اونم به خاطر این بوده که دفاع با اون قد کوتاه نمیتونست توپ رو دفع کنه ما میبریم 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ 7-0 استقلال میبره..حداقل این گزینه های پر گل و یه طرفه رو واسه استقلال میذاشتید و گزینه های بیش از یه گل رو واسه پرسپولیس حذف می کردید.. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ خوشم نمیاد ازش.ولی فاکتور های موفقیت توی ایران رو داره. قلدره! چیزی نیس که بشه تکذیبش کرد. موفق نيست ... كثيفه اگه موفق بود يه بار تو اسيا يه نتيجه اي ميگرفت.... 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ موفق نيست ... كثيفه اگه موفق بود يه بار تو اسيا يه نتيجه اي ميگرفت.... منم نگفتم تمیزه خودمم میگم که اصلا خوشم نمیاد ازش. الکی نبود حجازی حتی این اواخر هم میگفت تا من زنده ام نمی ذارم دور و بر باشگاه پیداش بشه. ولی غیر از اونا،من میگم فاکتورهای موفقیت و نتیجه گرفتن توی ایران رو داره.خداییش هرجا رفته تیمش خوب بوده.البته تو ایران موفیقت تو مربیگری ربط چندانی به علم و دانش نداره. میگم که قلدره،بلده چجوری با بازیکنا رفتار کنه،چجوری تیم رو جمع کنه.همینا توی ایران مهم ترین فاکتوره! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ 3-1 استقلال :ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ تابلو بود شیث روی فرهاد مجیدی خطا کرد. داور ....... پنالتی را به نفع استقلال نگرفت. وگرنه بازی الان 3-1 به نفع استقلال بود. همین 2-1 هم خوبه. 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ ماشاللللللللللللللللللللللللللللللله پرسپولیسسسسسسسس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده